Înnebunit după ea

23359799336_a62c5aea8f_oO aşteptam la metrou. Timpul trecea şi părea că nu mai vine. O tot sunam pe mobil, dar nu răspundea. Găsisem o portiţă la servici pentru a mă întâlni cu ea. Voiam să profităm de timpul alocat. Într-un final a venit după o întârziere de 20 de minute. În lift ne-am îmbrăţişat, ne sărutam. Eram nerăbdători să ajungem mai repede la etajul 6. …

Am intrat în apartament, ne-am descălţat. Aveam amândoi emoţii. Am intrat în living, ne-am aşezat pe canapea. Eram unul lângă altul şi ne-am sărutat. Printre sărutări mi-a sugerat să pun la video un film pentru adulţi.

A rulat aproximativ 10 minute apoi mi-a zis să mergem în dormitor. Ne-am dezbrăcat iute. Într-o clipă ea se afla în pat învelită cu un cearceaf, am urmat-o numaidecât. Ne-am îmbrăţişat. Ne sărutam cu foc. I-am cuprins între palme sânii ei imenşi, pentru vârsta ei.

Încet sărutările mele au ajuns  la urechea ei… îi lingeam uşor lobul… cu limba mă jucam uşor în timp ce alunecam încet pe gâtul ei. Mâinile mele era ocupate cu sânii ei. Am ajuns la ei cu gura… i-am luat pe rând sfârcurile între buze. Îi sugeam uşor, apoi mai tare… devenisem lacom.

Nu mai văzusem sâni aşa de mari, pe care să-i pot atinge, mângâia, linge şi suge. Se uita la mine şi scotea diverse zgomote… ahhh… off.

Mâinile au rămas blocate pe sânii ei… gura aluneca uşor pe corpul ei… pe abdomen, muntele lui Venus… la vagin. Era deja excitată, umedă. Limba culegea din seva ei… mi-a cuprins capul cu mâinile, se juca în părul meu.

Limba a intrat în interior… îşi desfăcuse picioarele la maxim… se citea pe chipul ei că îi plăcea asta, icnetele erau sublime. Mâinile le-am băgat pe sub ea… le poziţionasem pe fese… trăgeam uşor de ele.

Cu mişcări încete mă trăgea către ea. Încet m-am ridicat şi mă îndreptam către ea… m-am aşezat peste. Penisul a intrat dintr-o dată. Excitarea ei a făcut posibilă alunecarea mai bine.

Stăteam sprijinit în mâini… gura şi buzele se plimbau pe gâtul ei, apoi la ureche. Mă ţinea de fese… degetele ei mă strângeau puternic. Îi venea să ţipe… mişcările mele erau alerte… ea mă întrebă:

– Pooot săăă ţiiip?

– Ţipă dacă vrei, scumpa mea…

Nu a durat mult şi un ţipăt a ieşit din gura ei. Stătea cu picioarele larg deschise. Pompam de zor… apoi mi-a spus că vrea şi pe la spate.

S-a întors cu spatele către mine, sprijinită în mâini. Mi-am potrivit penisul în vagin… am apucat-o de şolduri şi am început să mă mişc puternic. Din când în când mă aplecam peste ea… o sărutam şi lingeam pe spate.

Îi căutam sânii imenşi, îi strângeam între palme… mă jucam cu ei… o penetram cu putere. Umezeala ei puternică îmi lăsa impresia că dădeam în gol.

M-am hotărât… vreau să o mai gust. Am ieşit din ea… mi-am potrivit limba la vaginul ei. A intrat în interior, ea era în extaz… poziţia nu era pe placul meu. M-am aşezat pe spate şi mi-am băgat capul între pulpele ei… apoi am tras-o peste mine.

Vaginul era apăsat peste gura mea. Limba mea era toată în interior… ea icnea de plăcere. Am continuat aşa câteva minute apoi m-a întrebat dacă vreau pozitia 69.

Era plăcerea mea. Am aşteptat-o să se urce pe mine, în poziţia potrivită. Eram flămând după păsărica ei. Seva ei se amestecase cu saliva mea. Mi-a luat uşor penisul în gură. Îl sugea încet.

Cu o mână îi rula pielea încet. M-am încordat… mă concentram pentru un orgasm. În timp ce se ocupa de penisul meu scotea diverse sunete incitante. Era sublim… când s-a ridicat brusc, s-a dat la o parte de pe mine şi s-a aşezat pe pat cu spatele la mine.

Nu înţelegeam ce se întâmplă. M-am dus la ea, am luat-o în braţe, am sărutat-o pe obraz şi am întrebat-o:

– Ce s-a întâmplat, iubire?

– Mă simt ca o curvă…

– De ce, am făcut ceva greşit?

– Am simţit gustul spermei tale şi… mă simt ca o curvă…

– Dacă te simţi că o curvă, eşti numai pentru mine, iar eu aşa te vreau…

Am tras-o către mine, ea s-a întors, am sărutat-o pe buze. Ne-am sărutat lung… am început din nou să o mângâi… pe sâni, pe corp, pe picioare. Mi-am făcut loc între picioarele ei.

Ea mi-a cuprins penisul cu mâna… se juca cu el. Se întărise imediat în urma tratamentului. Apoi l-am introdus în vagin. Vaginul părea mai uscat, îi simţeam pereţii la fiecare pătrundere.

Mă mişcam din ce în ce mai tare… simţeam că se aproprie… i-am luat un sân între buze… îl sugeam pofticios… o penetram cu putere… simţeam că vine… şi a venit.
Am scos penisul imediat din vagin… jeturi puternice au ieşit imediat peste corpul ei.
M-am aşezat lângă ea epuizat… o ţineam în braţe şi o sărutam. Ea se uita la mine şi nu zicea nimic.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Înnebunit după ea”

  1. NU STIU DE UNDE ESTI…RESTUL NU CONTEAZA…..DISCUTIILE LA DISTANTE MARI SE PIERD PE FIR…..CE ROST ARE…ALTA DATA ITI SPUN SI NUMELE

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura