Străini în ploaie

girl-1243248_960_720Mergeam grăbit, afară curgea o ploaie măruntă dar umbrela îmi oferea protecţie. Eram aproape de casă. Am făcut la dreapta… mai aveam puţin. La colţul blocului, am trecut pe lângă o siluetă. Umbrela îmi acoperea vizibilitatea şi nu am zărit persoana pe lângă care am trecut.

În timp ce mă îndepărtam am auzit un plânset de femeie. Am întors capul fără să-mi pierd ritmul mersului. Am zărit o femeie fără umbrelă, udă, cu braţele încrucişate. …  Nu avea nici o intenţie de a se proteja de ploaie. Pentru o clipă m-am oprit să analizez situaţia. M-am întors, am grăbit pasul să o ajung din urmă.

– Bună seara, i-am spus eu. Mâna am pus-o pe umărul ei să o opresc.

M-am aşezat lângă ea, cu umbrelă cu tot. A ridicat privirea din pământ. Ochii udaţi de lacrimi dar şi de ploaie i-au întins rimelul. Avea o privire neîncrezătoare, părul răvăşit, iar hainele ude păreau pătrunse până la piele.

– Este totul în regulă? De ce plângi, încotro te duci?

Nu mi-a răspuns. Continua să se uite la mine ciudat.

– Te vei îmbolnăvi! Nu poţi să mergi la nesfârşit în ploaie, îţi trebuie haine uscate şi o baie fierbinte. Locuiesc aproape, la două blocuri. Ai încredere în mine, vino cu mine. Nu vreau să-ţi fac rău…

Mi-am întins mâna instinctiv pe obrazul ei. Părul ce-i acoperea o parte a feţei l-am îndepărtat. Ploaia cădea mai tare. Buzele îşi schimbaseră culoarea de frig. Încerca să se stăpânească să nu tremure în faţa mea, dar fără succes.

Vocea ei întârzia să apară. Am mângâiat-o uşor pe obraz.

– Trebuie să mergem de aici, am eu grijă de tine… trebuie să grăbim pasul…

Am apucat-o de braţ, m-am apropiat mai mult de ea. Un semn de încredere mi-a dezvăluit. Mă ţinea de braţ cu ambele mâini. Cu un mic efort am ajuns la blocul unde locuiesc.

Din când în când se uita la mine, în timp ce liftul ne urca la etajul 8.

– Scuze, am uitat să mă prezint. Costin mă numesc. Cu vocea gâtuită mi-a răspuns.

– Irina…

În apartament, m-am descălţat rapid. La fel şi haina am dat-o jos. Eu nu eram aşa ud. Irina cred că era udă până la piele. M-am apropiat de ea. Îi descheiam nasturii de la haină .

– Eşti udă leoarcă. Trebuie să te dezbraci cât mai repede şi să faci un duş. Mă privea în ochi în timp ce eu mă luptam să o dezbrac.

Am lăsat-o în chiloţi şi sutien. Cu mâinile încerca să-şi acopere proeminenţa sânilor. Am luat-o de mână şi mă grăbeam să ajung cât mai repede la baie. Am deschis rapid robinetul să vină apă caldă.

– De aici te descurci singurică. Te dezbraci de lenjerie, îţi faci o baie fierbinte… prosop găseşti aici în dulap. Poţi folosi halatul meu până îţi găsesc ceva cu care să te îmbraci.

M-am dus în dormitor să mă îmbrac cu ceva mai lejer. Până Irina făcea un duş m-am gândit să pregătesc un ceai fierbinte pentru fiecare. Ceaiul era aproape gata. Am turnat în căni şi m-am dus cu ele în sufragerie.dreamstimefree_8467566

Eram aşezat pe canapea uitându-mă la televizor. Din când în când luam câte o gură de ceai. A apărut Irina îmbrăcată cu halatul meu. Am poftit-o să se aşeze şi să-şi bea ceaiul cât este cald. Eram tentat să-i adresez câteva întrebări.

Voiam să aflu ce s-a întâmplat. De ce plângea? Încotro mergea?… Mi-am zis că poate este mai bine să mai aştept să-şi revină. Ne uitam amândoi la televizor, la mică distanţă unul de altul. Terminase de băut ceaiul. Şi-a ridicat picioarele pe canapea cu genunchii la piept și i-a cuprins cu mâinile.

Cu coada ochiului am văzut toată scena. Încă mă mai gândeam cum să încep discuţia… apoi îmi spune:

– Mulţumesc. Mulţumesc pentru tot.

– Cu plăcere, i-am răspuns.

– Cred că ai multe să mă întrebi, dar încă nu sunt pregătită să vorbesc despre asta.

– Ok, atunci… când te simţi pregătită şi dacă vrei. O să caut nişte haine de la mine, să văd ce ţi s-ar potrivi… să poţi sta lejer până se usucă hainele tale.

Timpul a trecut în faţa televizorului, duşul şi ceaiul au moleşit-o puţin… i se făcuse somn. Dintr-o dată a căzut peste mine. Capul era sprijinit pe umărul meu, ţinându-mă de braţ. Am luat-o în braţe şi mă îndreptam către dormitor.

Atunci s-a trezit. S-a văzut în braţele mele. I-am zis că o duc în dormitor să se culce. Mâinile ei m-am cuprins după gât, capul și l-a aşezat pe umărul meu. Piciorul dezgolit şi-a făcut loc pe lângă marginea halatului.

Am aşezat-o pe pat cu capul pe pernă. Din moment ce nu i-am mai căutat alte haine m-am gândit că este bine să rămână cu halatul meu pe ea. Am învelit-o cu un cearceaf şi mă pregăteam să plec. Irina m-a apucat de braţ şi mi-a spus:

– Mai stai puţin lângă mine până adorm, te rog…

Mi-a făcut loc lângă ea. Eram întins pe spate. Capul și l-a aşezat pe umărul meu. Am băgat mâna stângă pe sub ea şi am tras-o aproape de mine. A scos un picior de sub cearceaf… l-a aşezat peste mine. Mi-a luat mâna ce o ţineam pe abdomen şi a cuprins-o cu palmele ei delicate.

Mă ţinea uşor… apoi mi-a sărutat-o… părea că nu are stare, că vrea să se aranjeze mai bine. Se foia des. A ridicat capul şi m-a sărutat pe obraz… s-a uitat puţin la mine apoi m-a sărutat pe buze. S-a ridicat ușor spre mine. Am început să ne sărutăm cu pasiune.

I-am desfăcut halatul… palmele urcau pe trupul ei. S-a ridicat în poziţia şezut şi s-a dezbrăcat de halat. M-a ajutat să mă dezbrac de haine. Stătea deasupra penisului meu tare şi ne sărutam. Mi-a luat penisul în mână… îl decalota încet, apoi puţin mai tare. L-a ridicat… s-a aşezat… a intrat… ah… se auzi un geamăt de plăcere.

Mă mângâia pe piept. Sânii se mişcau în sus şi în jos în ritmul ei. I-am cuprins cu palmele. Erau tari… s-a aplecat peste mine. Sânii erau striviţi între noi. Buzele noastre se căutau… ah… mmhh… am cuprins-o cu mâinile de fese. O trăgeam cu putere către mine… am ţinut-o fix. Sub ea, am început să-mi mişc bazinul… și să o pătrund adânc.

Ne-am răsucit, eu eram deasupra. Mi-am făcut loc între pulpele ei fine, picioarele ei m-au cuprins… mişcările au început lent… apoi mai repede… aahhh… îi simţeam unghiile adânc înfipte în fesele mele.

Mi-a prins lobul urechii cu buzele… am simţit furnicături la coloană… mmhhh… mă incita modul cum îmi respira în ureche …   simţeam că urmează să am orgasm, dar nu aş fi vrut să am înaintea ei… ritmul era alert… Irina gâfâia şi suspina … mi-a eliberat lobul urechii… aaaahhh… urmat de trăirea orgasmului.

Am mărit ritmul… încă puţin… aaahhh… sămânţa a rămas în interior. Am stat unul peste altul să ne tragem sufletul. După duș, am adormit unul în braţele celuilalt.

Citeste continuarea: Destăinuirea

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Străini în ploaie”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura