Dildo-ul şi bicicleta

girl-1876175_960_720Afară era foarte cald, dar parcă nici în casă nu-mi era mai bine. Am decis să stau îmbrăcată lejer şi să fac antrenamentul obişnuit la bicicleta medicinală. În costum de baie din două piese, o pereche de chiloţei minusculi cu sutienul legat la spate cu două şnururi. Încălţată cu pantofi sport.

Îmi era dor de apa mării, de plajă, de bărbaţii bine făcuţi… ahhh … de sexul nebun după lăsarea nopţii. Poate acesta era motivul pentru care stăteam aşa prin casă. … Muzica se auzea în toată casa. După câteva exerciţii de încălzire, m-am dus la bicicleta medicinală pentru o repriză de pedalat. Nu am stat mult, mi-aş fi dorit să fiu în compania unui bărbat puternic, posesorul unui penis imens. Mă plimbam prin casă, distrată, dansând, mângâindu-mă pe gât. Mi-am dus mâna în chiloţi, degetul mijlociu l-am introdus adânc. Îmi mângâiam sânii … aahh..

Era nevoie de mai mult… am umblat la sertarul unde îmi ţin lenjeria intimă. Din sertar am ales ditamai dildo-ul, 25 cm lungime şi 5 cm grosime. M-am aşezat pe canapea, am început să-l ling pe toată suprafaţa … două degete am introdus în vagin … aahh…

L-am cuprins cu buzele, a intrat rapid în gură. Nu mă saturam de el. Trăiam clipa… mă forţam să intre cât mai mult. Îmi imaginam că este un penis autentic. Sugeam la el cu poftă … mmmhhh… în timp ce degetele îmi sondau interiorul.

Muzica ritmată m-a făcut să mă ridic. Dansam, gura îmi era ocupată cu dildo-ul şi nu puteam să fredonez. Mi-a venit ideea să-mi aşez dildo-ul pe şaua bicicletei. L-am fixat bine. M-am urcat pe bicicletă, chiloţii i-am tras până în dreptul genunchilor. Fără să stau mult pe gânduri, m-am urcat pe bicicletă aşezându-mă cu vaginul în el.

A intrat jumătate… ahhh… la pedale am dat mai greu până mi-am găsit ritmul. Apoi a devenit foarte uşor. La refren mă opream din pedalat, corpul se mişca unduios, îmi mişcam fundul în ritmul muzicii … minunat, îmbinam două plăceri. Sexul şi pedalatul.

M-am dat jos  să schimb melodia de la laptop. Am revenit la bicicletă, am apucat de la bază dildo-ul, era umed de seva feminităţii mele. L-am băgat rapid în gură, l-am scos … limba se plimba pe toată lungimea lui … mmmhhh…

A intrat în gură, cu mâna îl ţineam de la bază … mmmmhhh … apăsam cu putere către el, a intrat pe gât aproape jumătate … mă mişcam rapid. L-am scos din gură … l-am lins de la jumate către vârf, l-am băgat din nou … adânc.

Mă mişcam rapid, apoi lent … l-am scos, limba se plimbape toată lungimea lui. Un sărut puternic la vârf, apoi m-am urcat pe bicicletă … a intrat imediat în vagin … m-am lăsat în el până a intrat jumatate, am început să pedalez … aahhh … îmi mişcam fundul în sus şi în jos, pedalam din ce în ce mai repede … aaahhh … Telefonul a început să sune. Cine oare mă deranja în timpul … plăcerilor mele? Am întins mâna şi am luat telefonul de pe măsuţă, de lângă laptop.

Era Sorin, nu-mi părea rău că m-a deranjat. De ce nu m-am gândit iniţial să-l sun eu. I-am răspuns. Răspunsul afirmativ a venit imediat la propunerea de a ieşi la o terasă. Sigur o să ne simţim bine, ca întotdeauna.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Dildo-ul şi bicicleta”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura