Cum am cunoscut-o pe dna “D” (3)

5645931891_2244d2daf8_o… Am stat o vreme lipiţi unul de altul, având capul pe pieptul meu. Discuţiile avute au fost diverse, s-a simţit în largul ei, emoţiile au dispărut… mi-a confirmat acest lucru. Ne-am privit în ochi, m-a mângâiat pe piept, sărutul a venit firesc.

În joaca noastră ne-am răsucit, eu deasupra ei… a urmat un scurt preludiu, mângâieri şi săruturi pe tot corpul. Aflat deasupra ei, mi-am făcut loc între picioare… am intrat. …Mi-am dat seama că poziţia avantajoasă pentru ea, pentru a avea un nou orgasm, este tocmai poziţia misionarului, iar dacă aş fi făcut la fel ca prima dată, eram sigur de reuşită. Ne-am sărutat în acelaşi mod, poate mai pasional… apoi, pe obraz, pe gât… aflat adânc în interiorul ei, am căutat să nu ies prea mult, tocmai pentru ai stimula clitorisul prin mişcările mele.

Mi-am găsit ritmul rapid, am pornit încet, apoi din ce în ce mai rapid… de data asta reacţiile ei erau mai puternice, modul cum respira mă ajuta să-mi ghidez mişcările… tot mai rapid… aaahh… al treilea orgasm.

Am stat nemişcat, să-şi revină, am sărutat-o… m-am aşezat lângă ea, continuând să ne mângâiem şi să ne sărutăm. Mâna ei mi-a prins penisul, jucându-se cu el. Încet, s-a depărtat de mine… m-a sărutat pe piept, apoi… direct la penis. Momentul a fost sublim… cum se mulau buzele ei, gura primitoare, modul cum îşi mişca limba… o experienţă de retrăit.

Dacă ar mai fi continuat aş fi ejaculat, însă s-a oprit la timp, înainte să o opresc eu. A venit lângă mine, mi-a căutat gura, ne-am îmbrăţişat… m-am suit peste ea, picioarele s-au deschis… ştiam deja ce am de făcut, am intrat… săruturi, penetrare adâncă, mişcări ritmate… aahhh… încă unul. Mă aşteptam să reacţioneze cu un ţipăt de data asta. Poate s-a abţinut sau nu este genul de persoană care să scoată sunete înalte.

Mă pregăteam să-i propun altă poziţie, când mi-a spus că a obosit şi are nevoie de o pauză. Aveam timp suficient să petrecem împreună. Ne-am împărtăşit unul altuia diverse lucruri, pe care nu apucasem să le spunem în mediul on line.

Timpul ţinea cu noi, aveam timp de încă o repriză. Sărutul meu pe buze i-a dat de înţeles acest lucru. S-a urcat deasupra mea şi mi-a spus:
– Te-am chinuit astăzi, este timpul să ai şi tu orgasm…
– Sunt al tău… te las să faci ce vrei…

Nu am terminat bine de spus, dna D a început să mă sărute pe piept… s-a aşezat în genunchi lângă mine… pe sfârcuri, îşi plimba limba şi buzele pe corpul meu. I-am prins un sân, ea penisul meu. În câteva clipe a ajuns la el… ca şi mai înainte, l-a cuprins jumătate… sublim… limba jucăuşă m-a dat gata, buzele mă înnebuneau.

Poziţia dnei D era puţin incomodă, plus că nu vedeam foarte bine. M-am ridicat în şezut, sprijinit de perete, iar ei i-am sugerat să se întindă pe burtă, pentru a continua… Acum puteam să o privesc… din când în când, îşi deschidea ochii uitându-se la mine… îmi ţinea penisul cu mâna dreaptă, cu stânga îmi mângâia scrotul.31129459632_bcd5ddbdc3_o
– Ai gust bun… mi-a spus ea uitându-se la mine, având buzele pe vârful glandului… nu vrei să ai orgasm aşa?
– Eu vreau, dar tu nu mai vrei încă unul?

Atunci şi-a adus aminte că îşi doreşte de mult timp să încerce două poziţii, pe care şi le dorea de mult. Prima, eu aflat în şezut, lipit de perete iar ea în braţele mele. S-a ridicat rapid, m-am făcut comod aşezând perna mai bine la spatele meu… s-a urcat peste mine, a prins penisul… s-a aşezat în el.

Sânii săreau… i-am prins pe amândoi, trăgeam de ei… i-am prins sfârcul sânului drept între buze, sugând, trăgând de el.

Sarea pe mine… a început mai lent, apoi mai rapid. În rapiditatea mişcărilor, penisul a ieşit de câteva ori. Puteam citi pe faţa ei că îşi mai dorea un orgasm, avea gura deschisă, se încordase… faptul că penisul ieşea din vagin o dezamăgea. I-am propus să se aşeze pe spate… imediat am reluat rolurile, eu deasupra, sărutând-o… pe gură, pe gât, lobul urechii… ea plimbându-şi palmele pe spatele meu. Am trecut peste mişcările lente direct la un ritm alert, exact de acolo de unde rămăsesem… aahhh… am rămas îmbrăţişaţi, sărutându-ne.

Cea de-a doua poziţie pe care şi-o dorea, ea să stea întinsă pe burtă având sub ea o pernă, iar eu să o penetrez pe la spate. S-a făcut comodă, m-am aşezat peste ea, sprijinindu-mă în mâini… mi-am potrivit penisul, am intrat… s-a gândit că poate va mai avea încă un orgasm în această poziţie. Aş vrut să-i mai ofer unul, numai că poziţia nu mă avantaja, iar eu obosisem.

M-am aşezat pe spate, dna D mi-a prins penisul cu o mână, a intrat… buzele îl strângeau puternic… m-a întrebat ce poziţie îmi doresc ca să am orgasm. Fără să mă gândesc mă gândesc mult, i-am spus că doresc încă o dată poziţia 69.

S-a citit bucuria pe faţa ei, posibil satisfacţia orgasmului avut în această poziţie i-a trezit amintiri plăcute. De data asta a încercat să se concentreze mai mult pe ceea ce făcea ea şi nu pe ceea ce primea. Deşi, îi era greu să ignore senzaţiile primite de buzele şi limba mea. Îşi mişca bazinul, vaginul se freca de buzele mele… mi-am apucat penisul frecându-l energic cu o mână, buzele ei îmi ţineau captiv o parte din gland.

Când am fost aproape… am lăsat-o numai pe ea, i-am direcţionat mişcările apăsând pe capul ei… vaginul apăsa puternic… aaahhh… am ejaculat exploziv… s-a speriat şi ea de intensitate. Abia respiram, s-a dat jos de pe mine, m-a mângâiat pe corp, m-a sărutat. Nu vroiam să mă mişc din pat, orgasmul meu  mă epuizase total, am aşteptat să-mi revin.

Dna D a vrut să merg eu primul la duş. Am invitat-o să meargă ea prima, apoi era rândul meu. După dus, ne-am uitat la ceas. Timpul trecuse, eram de aproape 3 ceasuri la cameră. Ne-am îmbrăcat rapid, era timpul să plecăm.

Drumul către întoarcere, la locul de întâlnire l-am parcurs pe jos. A fost dorinţa ei, să meargă pe jos. Pe drum, am discutat diverse subiecte, dar şi despre întâlnirea noastră. I-a părut bine că am reuşit să ne întâlnim şi că am avut o după amiază reuşită.

Ne-am despărţit la intersecţia unde ne-am întâlnit, am sărutat-o scurt pe buze de câteva ori şi ne-am luat la revedere, lăsând loc la o eventuală întâlnire pe viitor, în aceeaşi condiţii de discreţie, de ambele părţi.

Citeste prima parte …

Citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura