Folosită şi nesatisfăcută

bdsm-1973281_960_720În fiecare vineri seara, soţul meu avea întâlnire cu prietenii lui. Prin rotaţie, rândul soţului meu să fie gazdă era la câteva săptămâni. Nu erau întotdeauna în formaţie completă. Uneori, din diverse motive, lipseau de la întâlnire unii dintre ei. Vorbeau diverse, consumau băuturi alcoolice, se uitau la televizor, etc… întotdeauna aveau o ocupaţie şi nu se plictiseau. Eu profitam de ocazie să mă ocup de mine. …Până plecau, stăteam în dormitor. Am fost de acord cu aceste întâlniri, dar ne-am înţeles să nu fiu implicată în vreun fel. Ce aveau nevoie … trebuiau să se descurce.

De cele mai multe ori eram îmbrăcată lejer, ştiind că nu mă deranjează nimeni. Într-una din seri, aproape de ora când trebuia să se spargă gaşca, a intrat în dormitor Laur, soţul meu. Am crezut că au plecat toţi, mai devreme, dar a intrat după el şi Cătălin, unul dintre prietenii. Nu ştiam de ce au intrat amândoi la mine în cameră. Laur mi-a spus că au plecat restul, mai puţin Cătălin şi că trebuie să fac sex cu acesta.

Înainte să mă împotrivesc, să-mi expun punctul de vedere, Laur mi-a spus în timp ce se pregătea să iasă pe uşă că se duce să se plimbe prin parc şi că va lipsi o oră. Degeaba am vrut să-l opresc. Până să ajung la uşa el era deja plecat. Am rămas cu Cătălin în casă.

Nu înţelegeam nimic, lipsa informaţiilor mă iritase. M-am întors în dormitor, să pun ceva pe mine, eram aproape despuiată. Se putea zări tot prin lenjeria intimă, mai ales că nu aveam chiloţei şi sutien. Cătălin s-a apropiat de mine şi mi-a pus mâna pe fund…

Îmi plăcea de el … abia trecut de 30 de ani, înalt, blond cu ochii albaştrii, bine făcut. Chiar aş fi vrut să am o aventură cu el, dar fără să ştie soţul meu. În contextul dat, ideea de aventură se risipise şi mai ales că “trebuia” să fac sex cu el şi nu ştiam motivul.

Am vrut să-l opresc, puţin iritată. Acesta, ferm, m-a apucat de braţ şi mi-a spus, calm:

– Soţul tău are să-mi de-a o sumă mare de bani. Am jucat cărţi în seara asta iar el a pierdut. L-am pus să aleagă: îmi dă toţi banii în seara asta sau mă culc cu tine. El a ales varianta a doua. Tu ce variantă alegi?acts-584024_960_720

La început, eram hotărâtă să nu cedez. Chiar dacă îl plăceam şi voiam să mă culc cu el, ideea de a fi folosită pe post de marfă, mă irita la culme. Apoi, în timp ce l-am ascultat, am cedat puţin câte puţin. Mă resemnasem. A simţit şi el acest lucru. M-am aşezat pe pat în şezut.

A început să se dezbrace. Şi-a dat  jos tricoul mulat, apoi pantalonii. Aşteptam de mult această ipostază … să-l văd cum se dezbracă în faţa mea, dacă se putea în timp ce cânta o melodie lascivă … dar, farmecul dispăruse. Sentimentul entuziasmului, al pasiunii, al dorinţelor carnale a fost înlocuit de frustrare, ură şi dispreţ.

Priveam în jos, mâhnită. A venit dezbrăcat complet lângă mine. Şi-a frecat penisul în faţa mea. Mi-a ridicat capul … şi-a plimbat penisul pe la gura mea. Ştiam ce vrea … într-un final, am deschis uşor buzele. Vârful şi-a făcut loc. Se împingea tot mai mult … să intre. Am deschis gura … a intrat, aproape jumătate.

Şi-a pus mâinile pe lângă corp şi a început să mişte din fund. La început mai încet, apoi mai rapid. Se întărise, aveam în gură un penis grozav, buzele se mulau pe gland … dar nu mă puteam bucura de el … situaţia nu-mi permitea. Într-un alt context aş fi avut altă abordare … l-aş fi supt până în măduva oaselor.

Mi-a sugerat să mă întind. S-a întors să stingă lumina. Pe semi întuneric, a venit lângă mine. S-a aşezat în genunchi, mi-a depărtat picioarele. Palmele îmi mângâiau partea interioară a pulpelor … până sus, mi-a atins vaginul … un deget l-a băgat în interior, de câteva ori şi … atât.

Eram întinsă pe spate cu mâinile pe lângă corp. Aşteptam continuarea … mă gândeam că o să mă bucur de un cunnilingus. Aşteptarea a fost în zadar. Nu am crezut că putea fi atât de egoist. M-a pus să-i fac o felaţie, iar el nimic. Prin minte mi-a trecut gândul că o persoană plăcută, arătoasă, sexy poate să nu fie bună la pat sau mai bine zis, compatibilă cu dorinţele tale.

Şi-a pus prezervativul şi s-a urcat peste mine. Am o oarecare toleranţă pentru Laur când este băut şi facem sex, dar pe Cătălin nu-l puteam suporta. Mi se părea greţos. Şi-a potrivit-o … a intrat în mine … ca labagii … fără preludiu, atingeri şi mângâieri … a început să intre în mine fără pic de pasiune.

După o perioadă, a ieşit din mine … mi-a spus să mă aşez capră. M-a luat pe la spate, mă ţinea de şolduri … mă lovea cu putere … m-a apucat de sâni … trăgea ca idiotul de ei. Tot ce făcea, îl criticam în sinea mea … nimic nu mă mulţumea, îl uram la fel de tare precum pe Laur.

Când începusem să mă încălzesc şi eu … şi-a dat drumul. Aproape că nu am sesizat … momentul în care s-a oprit m-a făcut să înţeleg acest lucru. A ieşit din mine … părea epuizat … din atâta lucru?, mă gândeam eu, halal bărbat macho. Nu îmi mai trebuie aventuri. De masculi ce nu ştiu ce să facă în pat nu mai aveam nevoie. Laur ştia și reuşea să mă facă să mă urc pe pereţi de fericire.

Am rămas întinsă pe pat. Mă simţeam murdară, folosită şi mai ales … nesatisfăcută.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura