O să-ți fiu fidel în fiecare zi de joi

graphic-2086281_960_720Făceam afaceri cu ea de ani de zile și tot de atâția ani mă și culcam cu ea. Niciodată nu discutam despre relația noastră intimă. Totul se rezuma la afaceri, documente, bani, rezultate excepționale și sex fără limite. Nu o iubeam, însă cu siguranță i-aș fi simțit lipsa dacă vreodată avea să renunțe la mine. Nu intenționam să o părăsesc chiar dacă nu era a mea la modul oficial. Fiecare dintre noi avea pe altcineva.  …

Nu discutam. Nu ne făceam confidențe. Ba chiar ne comportam ca și cum noi doi nici măcar nu făceam sex. Ne vorbeam cu dumneavoastră până la primul sărut, apoi ne transformam în niște ființe sexuale cu adevărat animalice. Ceea ce îmi oferea femeia aceea nu îmi oferise niciodată nicio altă damă. De fiecare dată când mă chema la ea joia seară știam că avea să facă sex cu mine.

Sex drăcesc. Era sensibilă la parfumul meu. Odată trecut pragul, mă așezam în dreptul ferestrei și lăsam aerul să-mi împrăștie mirosul. Sfârcurile i se întăreau sub cămășile impecabile, iar eu continuam să o privesc provocator în timp ce-i vorbeam despre succesele noastre din afaceri.

Aveam un soi de relație bolnavă, însă deosebit de incitantă. Ea era șefa și îmi plăcea să-i îndeplinesc poruncile sexuale. Făcea ce voia din mine și mă regula ca nicio altă femeie. În pat îi permiteam orice și eram dispus să-i îndeplinesc orice fantezie.

– Dezbracă-te și așează-te pe scaun, îmi spunea ea, apoi se apropia de mine și-mi lega mâinile de mânerele scaunului cu dresurile ei.

Era complet goală, cu cravata mea la gât, însă cu niște pantofi cu tocuri cui Louboutin absolut demențiali. A scos dintr-un sertar un gadget mov care aducea cu unul din vibratoare Lelo și mi-a zis:

– Știi ce e ăsta?

– Un vibrator frumușel.

– Nu, un  vibrator Soraya.

– Bănuiești de ce l-am scos? M-a întrebat ea trecându-l peste buzele ei roșii ca focul.

– Acum l-ai scos, dar presupun că o să-l „bagi”, nu? Presupun că o să te masturbezi, iar eu o să te privesc.

– Presupui bine. O să mă masturbez, iar tu o să mă privești fără să mă atingi. Ești pedepsit. Nu ai voie să mă atingi nici măcar cu un deget, cu atât mai puțin cu limba.

– Pentru ce sunt pedepsit?girl-1224262_960_720

– Pentru faptul că data trecută miroseai a altă femeie. Când vii la mine n-ai voie să miroși a altă femeie. Când vii la mine ești trup și suflet al meu. Ești neînceput și neterminat. Ești al meu și ești dator să mă satisfaci așa cum îți cer. Data trecută mi-ai oferit prea puțină plăcere și n-ai fost capabil să-mi captezi interesul așa cum o făceai de obicei, așa că astă seară trebuie să plătești pentru că ai făcut sex cu câteva ore înainte să vii la mine.

– Cum ți-ai dat seama?

– Eu știu totul despre tine. Ești bărbatul meu. Îți cer o singură zi de fidelitate pe săptămână, dacă nu mi-o poți oferi, povestea noastră se încheie. Știi, vibratorul Soraya este unul din cele mai frumoase jucării sexuale din lume. Oferă plăcere multiplă, așa cum tu rar îmi oferi. Este mai elegant și mai seducător decât tine, îmi spuse ea în timp ce se juca cu vibratorul peste clitorisul pe care eu îl vedeam deja umed.

Este un vibrator cu dublă acțiune: stimulare vaginală și stimulare clitoridiană. Este rezistent la apă și asigură plăcere fără limite. Vibratorul Soraya este învelit într-un silicon extrem de fin, parcă ar fi pielea unui penis real. De ce aș mai avea nevoie de tine?

– Pentru că mă iubești! I-am spus eu. Și pentru că îmi adori penisul. Nu degeaba îl devorezi de fiecare dată.

– Hmmm, nu exagera iubitule. Acest stimulator este deosebit de flexibil, ajunge în locuri pe care tu nu le cunoști. Da, mă faci să dau ochii peste cap, însă acest vibrator mă atinge în acel punct G al nebuniei. Cât de adânc poți să mă înnebunești tu?

– Până în adâncul sufletului, i-am zis eu.

– De cât timp suntem împreună și unde ne-am cunoscut?! 5 ani? În București? Slăbuță poveste, iubitule! Brandul Lelo a luat naștere în 2003 la Stockholm, iar în prezent comercializează cele mai rafinate și mai luxoase jucării sexuale. Produsele astea inovatoare și moderne sunt distribuite în toată lumea. Fiorul începe să mă cuprindă, iubitule. Pot trăi și fără tine dacă am un vibrator Lelo în dotare și între picioare.

– Dezleagă-mă și haide să ne jucăm împreună cu Lelo și Soraya. O să îți fiu fidel în fiecare zi de joi! Mă poți pedepsi cât vrei, însă ești a mea, iar gemetele tale mă vor face să-ți rup dresurile. Nu mă face să te chinui și eu.

Ce a urmat … vă dați seama. Jucăriile sexuale ne-au făcut jocul amândurora și din nou am reușit performanța de a trăi cu ea o seară de joi de neuitat. Rugămințile ei și gemetele mele s-au auzit în tot apartamentul. Ce înseamnă să fii nebun după o femeie…

Poveste scrisă de A.G.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „O să-ți fiu fidel în fiecare zi de joi”

  1. Incintant si demn de domeniul unei fantezii traite la maxim 🙂
    Cu singuranta o astfel de femeie nu se uita dar si un barbat dispus sa iubeasca totul din ea fara a tine cont de nimic altceva e foarte greu de gasit.
    Cine se are astfel cum descrii tu aici…sunt fericiti si precis pot traiesc viata la modul modul cel mai intens.

    Felicitari pentru randuri si pentru ceea ce exprima ele in sfera eroticului etern!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura