Te voi iubi intens… de fiecare dată (2)

wet-girl-1390625_960_720… capul aşezat pe umărul meu era un prilej bun pentru a-şi încărca bateriile. După câteva minute de răgaz, i-am ridicat capul sărutând-o cu foc pe buze. Un mic preludiu de încălzire, mângâieri şi atingeri delicate. Ne-am răsucit către partea dreaptă, urmând să fiu eu deasupra de această dată.

Eram încălziţi la maxim de pasiunea cu care ne sărutam. Sprijinit în mâini, cu penisul pregătit mi-am făcut loc printre labiile ei, am intrat adânc şi am rămas acolo preț de câteva momente. …Încet, am ieşit şi am intrat de câteva ori, într-o cursă de încălzire. Apoi, am rămas în interior, mişcând bazinul în sus și în jos, frecându-mi pubisul de al ei. În acest timp, limba ei, simula o penetrare orală în gura mea.

Semnalele primite nu indicau că era bine stimulată pentru a avea următorul orgasm. Am decis să schimbăm poziţia cu una care credeam că o va avantaja. M-am ridicat aşezându-mă lângă ea. Pe sub picioarele ei, mi-am făcut loc … penisul a intrat rapid. Au urmat mângâierile pe tot corpul … pe sâni, pe abdomen, pe coapse … sărutări pe umăr, pe claviculă, pe gât şi ureche. După câteva minute, mi-a spus să încercăm altceva. Era clar, poziţia nu o avantaja. Era prima noastră întâlnire de iubire, din mers trebuie să aflăm care sunt preferinţele celuilalt.

A ales … a vrut să fie pătrunsă pe la spate. Cum stătea ea cu fundul către mine, în genunchi sprijinită în mâini, mi-a venit ideea să-i gust păsărica. Nu am stat mult pe gânduri, gura s-a lipit de labiile ei, limba a pătruns-o adânc. Cred că nu s-a aşteptat la aşa ceva din partea mea. Aveam o poziţie puţin incomodă, dar nu am vrut să renunţ aşa uşor. I-am mângâiat fesele, am tras de ele … savuram din plin seva feminităţii sale, combinată cu seva bărbătească.

Niciodată nu mă satur de savurat feminitatea, dar m-am oprit. Cu siguranţă ar fi vrut să simtă în interior ceva mai mare … penisul meu. Mă pregăteam să intru, când, s-a răzgândit brusc dorind altă poziţie, ceva mai dificil, ce punea în mişcare mai multe grupe de muşchi, iar efortul … la final am realizat. La capul patului spătarul era prevăzut cu bare de metal. Şi-a pus mâinile pe acele bare. Aşezat în genunchi, am prins-o de fese, penisul a intrat adânc. Pubisurile se frecau unul de altul. Eram transpiraţi, cu greu reuşeam să-i menţin greutatea, dar şi lipită de mine, trupul ei parcă se scurgea printre palmele mele.

Palmele începuseră să mă doară … muşchii coapselor la fel. Respiraţia ei a devenit vizibil mai alertă … trebuia să rezist, urma să aibă orgasm … aahhh … şi aşa a fost, am avut dreptate, instinctul nu m-a înşelat. Am stat aşa câteva momente, în această poziţie. Ideea de a ne mai forţa limitele încă o dată mi s-a părut plauzibilă. Mişcările noastre s-au reluat, pubisurile la fel ca mai devreme … palmele mă dureau şi mai tare, muşchii coapselor erau la punctul critic, cu siguranţă şi ea avea dificultăţi să-şi menţină greutatea în braţe … am strâns din dinţi, trebuia să vină şi următorul … semnalele ei erau pozitive … uşoare gemete se auzeau în cameră, apoi, o dată cu ea … aaaahhh … Pentru ea era al treilea orgasm, pentru mine doar sunetul victoriei, de uşurare.9758285005_7ea66a3c0d_k

Aproape imediat, penisul a ieşit, prăbuşindu-mă pe pat cu faţa în sus … eram epuizat. Mă dureau muşchii coapselor şi braţele. A venit lângă mine, s-a aşezat pe pieptul meu până ne-am mai liniştit. Momentele de respiro le-am folosit pentru a purta o mică discuţie. Timp în care penisul meu se făcuse mic, dar mai întâi trebuia adus la viaţă. Timpul nostru era preţios, aşa că trebuia folosit.

Îl ţinea delicat cu o mână, pe alocuri îi oferea cât un sărut, puţin câte puţin … s-a întărit. La început poziţia ei şi părul îmi obturau vizibilitatea, după câteva indicaţii aveam plăcerea să văd … cum îl ţinea cu mâna stângă, aproape, lipit de obrazul ei … sărutându-l pe lung până la scrot. Am tresărit imediat când limba ei jucăuşă se plimba pe testiculele mele golaşe. A urcat, sărut după sărut până a ajuns la vârf. Limba s-a plimbat pe măciulie … ardeam de nerăbdare să văd şi să simt buzele ei cuprinzându-mi penisul.

Tendinţa mea era să-i ofer indicaţii, dar m-am abţinut. Plăcerea cu care se juca cu penisul nu voiam să i-o răpesc. La scurt timp, guriţa ei s-a deschis, buzele s-au mulat pe gland … măciulia a dispărut rapid. Alterna mişcările de du-te-vino cu sărutările pe toată lungimea lui. În tot acest timp, o priveam satisfăcut cu gura uşor deschisă, scoţând sunete de plăcere. Felaţia este preferata mea, dar, o stimulare mai lungă ar fi condus la orgasmul meu, însă, nu eram pregătit pentru asta, mai aveam de oferit, iar penisul trebuia să fie la înălţimea aşteptărilor, tare.

Mi-am amintit că ar fi vrut să încercăm poziţia cu penetrare pe la spate, am oprit-o din joaca cu penisul meu şi i-am sugerat să se aşeze în poziţia stabilită. Doar de încălzire, pentru stimulare … pentru un scurt timp, i-am oferit un nou moment de cunnilingus, pe la spate. Hotărât, mi-am potrivit penisul şi am intrat. La început s-a ridicat uşor, sprijinindu-se cu mâna de perete, apoi în poziţie verticală. Îmi mişcam bazinul, din scurt … palmele i-au cuprins sânii micuţi, jucându-mă cu ei … sărutările au aterizat pe umeri, pe gât şi la ureche.

Amândoi în genunchi, penetrând pe la spate am stat puţin timp, revenind la poziţia iniţială … mai întâi sprijinindu-se de perete, apoi sprijinită în braţe. O ţineam de mijloc, corpul ei se lăsa din ce în ce mai jos, cu capul direct pe pat. I-am oferit o pernă. Bazinul se lăsa din ce în ce mai jos. O dată cu ea şi eu, până am ajuns peste ea, în plan orizontal. Eram peste ea, sprijinit în coate, îmi mişcam bazinul de fesele ei … o sărutam pe umăr, pe gât. Era ciufulită, gemea uşor în timp ce voiam să intru cât mai adânc în interiorul ei …

… citeşte ultima parte…

… citeşte partea întâi …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura