Blocaj orgasmic

Ca în fiecare cuplu există momente mai tensionate. După fiecare astfel de moment, sexul de împăcare ar trebui să detensioneze tensiunea acumulată. Nu întotdeauna ne propunem să facem sexul de împăcare. De cele mai multe ori apare spontan. La început cu îmbrăţişări şi cuvinte de regret, apoi pupăceli … şi cât ai zice peşte suntem deja dezbrăcaţi. Eram deja goi … ea întinsă pe pat având o pernă sub cap iar eu deasupra … 

ne sărutam, o mână se juca cu sânii ei, trăgând şi modelându-i pe rând. Fiind singuri acasă nu trebuia să ne grăbim. Am sărutat-o pe obraji, pe frunte … pe toată faţa … au urmat sărutări pe gât … mai jos până la sâni. I-am prins pe amândoi, buzele şi limba i-au alintat sfârcurile. Mă privea atent în timp ce sugeam delicat fiecare sfârc. M-am dus către gura ei şi am sărutat-o pe buze, apoi m-am retras alunecând uşor pe trupul ei.

Picioarele desfăcute m-au invitat să alunec pe muntele lui Venus. Coapsele fine aşteptau să fie atinse, mângâiate, sărutate. A tresărit imediat când barba nebărbierită de câteva zile i-a atins pielea. Ştiam că o deranjează. Am continuat să o sărut din loc în loc în timp ce mă deplasam către păsărica ei fără să o ating cu barba. Suspina la fiecare atingere. Într-un final am ajuns la destinaţie. Întâi i-am oferit un sărut … cu limba, i-am căutat clitorisul atingându-l delicat. O vreme am insistat asupra acestuia alternând mişcările când mai lente, când mai rapide.

M-a prins de cap şi m-a tras către ea. Eu aş mai fi vrut dar mesajul mi-a fost clar atunci când s-a mişcat în lateral către stânga. Sărutând cm cu cm am înaintat pe trupul ei până am ajuns deasupra. Buzele se căutau, cu o mână îi smotoceam sânul drept, braţele ei m-au cuprins mângâindu-mă pe spate. Am potrivit penisul şi am intrat.

După câteva mişcări de du-te-vino pe toată lungimea am rămas adânc în interior. Am căutat să fac mişcările care o ajută să aibă orgasm. Penisul se lovea de pereţii interiori, pubisurile se frecau unul de altul … ofta şi suspina intens. De obicei îşi punea palmele pe fesele mele să mă ghideze, să-mi arate ritmul mişcărilor. A încercat ceva dar nu i-a reuşit. După cum îşi mişca capul şi felul cum se manifesta mi-am dat seama că ceva nu este în regulă.

M-am dat la o parte şi m-am aşezat pe o parte în stânga ei. I-am ridicat picioarele şi mi-am făcut loc pe sub ele. Înainte să introduc penisul m-am răzgândit. M-am ridicat şi m-am dus direct între picioarele ei pentru o repriză scurtă de cunnilingus, apoi am revenit la poziţia iniţială.

Am intrat rapid printre labiile zemoase … mâna strângă îi cutreiera trupul mângâind-o pe pulpe, abdomen, pe sâni. Chiar dacă este incomod, încerc de fiecare dată să ajung la sânul ei drept, să-i prind sfârcul între buze, să-l sug încet. Suspina intens, părea că suntem pe drumul cel bun … până când, mi-a spus:

– Nu pot să am orgasm …

Era pentru prima dată când întâmpinam aceste probleme. M-am ridicat, am urcat deasupra ei … reluând preludiul … mângâieri şi sărutări, atingeri speciale, cunnilingus. Când am crezut că este suficient, am reluat poziţia de mai devreme. De data asta, în loc să-i mângâi trupul i-am dat degetul arătător să se joace cu el, să-l sugă. Îşi luase rolul în serios, cred că îşi imagina că se joacă cu un penis. Mişcările alternau … sperând să găsesc ritmul care să-i fie pe plac, aşteptam cu nerăbdare să văd cum se încordează, să pună mâna pe fesele mele să mă direcţioneze să măresc ritmul, dar nu … mi-a spus din nou:

– Nu pot să mă concentrez … nu pot să am orgasm … 

Se citea pe faţa ei dezamăgirea. Trebuia să fac ceva. Încă o scurtă repriză de cunnilingus apoi am apucat-o de mâna să se ridice şi i-am spus să se aşeze pe burtă. Întâi am muşcat-o uşor de fese apoi m-am aşezat peste ea. Mi-am potrivit penisul şi am intrat. La început cu mişcări lente cum îi place ei. După un timp, am observat că nu răspunde la mişcările mele. Nu-i puteam vedea faţa, dar mă gândeam că este dezamăgită.

Am mărit mişcările … din ce în ce mai repede. Speram ca în acest mod să o pot scoate din starea ei, dar nu mi-a reuşit:

– Au … mă doare … de ce eşti aşa violent?

– Scuze … am vrut să schimb ceva, m-am gândit că poate ajută.

M-am dat într-o parte. I-am spus să se întoarcă pe spate. Din nou … o mică repriză de cunnilingus. Mi-am potrivit penisul şi m-am aşezat peste ea. Picioarele s-au încolăcit în jurul meu … direct în problemă, pubisurile se frecau între ele … gâfâia puternic, îmi găsisem ritmul dorit de ea. O mână a pus-o pe fesele mele ca să mă mişc mai repede … şi mai repede … apoi … aaahhh… orgasmul a venit. Intens.

După ce s-a liniştit puţin … am încercat să din nou, să reiau mişcările. O sărutam pe gât, pe umăr … penisul era adânc în interior, pubisurile se frecau … şi-a pus din nou mâna pe fesele mele direcţionându-mă. La scurt timp … aaahhh … un nou orgasm … de intensitate mai mică.

Mă durea abdomenul cât m-am încordat în timpul mişcărilor. M-am dat la o parte şi m-am aşezat pe spate să mă relaxez. Eram puţin mai relaxat acum mai ales că mi-am îndeplinit misiunea. O dată depăşită bariera ar trebuie să meargă de la sine pe viitor. Impresia lăsată a fost că s-a mulţumit cu atât, comparativ cu alte ocazii când cerea mai mult … al treilea, al patrulea.

Cum stăteam întins pe spate s-a apropiat de penis l-a prins cu o mână … l-a sărutat o dată, de două ori la vârf, apoi a coborât cu sărutările până la testicule … din nou până sus. L-a prins între buze … alunecau pe el până la marginea măciuliei. I-am pus o mână pe cap … să-i direcţionez mişcările. Speram să intre mai mult.

Mi-am aşezat perna mai bine. Prin lumina difuză ce intra pe fereastră o priveam atent … mişca capul într-un ritm rapid. Am închis ochii, mi-am încordat picioarele … eram foarte excitat, nu aveam nevoie de mult timp. Tot trupul era încordat … scoteam sunete diverse. Eram aproape. Când am început să gem mai tare a ridicat capul … a continuat să-l frece în acelaşi ritm … aaahhh … la scurt timp am ejaculat în valuri pe abdomenul meu. A fost intens.

A venit lângă mine m-a sărutat de câteva ori apoi a plecat la baie. Eu am mai rămas câteva minute întins pe spate să-mi revin.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura