Fantezie îndeplinită

În mintea mea s-a dezvoltat o obsesie pentru femeile de culoare, pe care cu greu abia eu reuşesc să o înţeleg, darămite să o şi explic cuiva. Mai pe scurt, doresc să întreţin relaţii sexuale cu o astfel de femeie. Cert este că totul are legătură cu revistele pentru adulţi aprofundate de pe vremea când internetul nu exista, care încă mă mai urmăresc. … 

Nu mi-am făcut un scop să întreţin relaţii sexuale cu femei de toate naţionalităţile, însă cu o femeie afro-americană, expresie publică folosită mai des în ultima vreme, mă bate gândul să încerc. Cineva mi-a spus că doresc asta datorită fructului interzis. Principiul fructului interzis ar trebui să se aplice la toate femeile din lume, nu numai la un anumit tipar.

În România se găsesc mai greu astfel de femei, dar nu imposibil, drept dovadă este chiar întâmplarea pe care urmează să o relatez. Eram setat pe cele două produse pe care trebuia să le caut la raft la un mare magazin comercial. Printre rafturi am întâlnit o angajată a uneia dintre firmele de detergenţi ce prezenta o ofertă specială celor interesaţi.

Eram concentrat pe ceea ce căutam când în faţa mea a apărut ea, cu un zâmbet frumos, alb imaculat, subţirică, cu părul bogat, de parcă a explodat. Am făcut ochii mari şi mi-am continuat drumul, doar câteva momente, apoi m-am oprit şi m-am întors către ea să o privesc. Nu era foarte înaltă, în jurul vârstei de 22 – 24 de ani.

Am trecut prin zona detergenţilor de mai multe ori, fără să îmi mai trebuiască ceva, ci doar să o mai privesc puţin, pe ascuns. Voiam să intru în vorbă cu ea, dar nu ştiam cum. Arunci mi-a venit ideea doar să trec pe lângă ea şi să aştept să mă abordeze ea, doar ăsta era jobul ei, urmând ca eu să mă prefac că am nevoie de sfaturi.

– Bună seara … aş vrea să vă prezint oferta noastră specială, din gama… XXXX…

Zâmbetul ei m-a fermecat pe loc.

– Bună seara, chiar mă interesa să cumpăr … dar nu mă pot hotărî la o marcă anume, îmi doresc un produs de calitate, la un preţ avantajos…

Discuţia a fost lungă, cu fiecare moment care trecea, voiam să mă conving că filtra cu mine. Nu eram convins că interpretez corect semnalele venite de la ea … distanţa apropiată de mine, picioarele încrucişate, privirea către mine, zâmbetul. Aşteptam momentul potrivit pentru a plasa anumite aluzii în discuţie.

Cum limba română permite utilizarea cuvintelor cu mai multe înţelesuri, mi-a fost uşor să observ cât de mult este deschisă la discuţie.

– Am o întrebare … pot să ţi-o pun?… întrebarea…

– Da … spune te rog…

Programul ei era pe terminate, moment potrivit pentru mine să îi propun să o aştept ca să plecăm împreună. Am aşteptat-o afară, cumpărăturile le-am lăsat în maşină. În prima fază nu a fost de acord să o duc acasă cu maşina, dar până la urmă a acceptat.

În timp ce conduceam, mâna îmi scăpa mereu de pe schimbătorul de viteze pe piciorul ei. Nu părea să o deranjeze, iar eu mă făceam că îmi scapă mâna mereu. Când şi-a apropiat piciorul şi mai mult de mâna mea mi-am dat seama că nu o deranjează. Am profitat de moment să-mi aşez mâna pe genunchiul ei acoperit de fustă.

Zâmbetul ei mi-a dat încredere … i-am ridicat fusta şi am continuat să urc pe piciorul ei dezgolindu-l şi mai mult. Ochii îmi sclipeau şi mai mult la fiecare cm dezvelit din piciorul ei. Pielea fină m-a făcut să ajung repede între picioare, în dreptul chiloţeilor.

Şi-a desfăcut picioarele şi mai mult, făcându-mi loc. Ardeam de nerăbdare să-i bag mâna în chiloţei. Într-un moment de inspiraţie am virat la dreapta, am mers pe o străduţă slab luminată. Ca să o liniştesc i-am spus este o zonă mai retrasă, să nu fim văzuţi.

Nici nu am oprit bine maşina că a sărit în braţele mele. Buzele ei cărnoase mă sărutau pe obraz, pe buze … mâna stângă băgată sub fusta … i-am dat chiloţeii într-o parte … degetele căutau deschizătura labiilor. Mi-a desfăcut cureaua, am lăsat-o să continue în timp ce ne sărutam…

S-a opri t… şi-a băgat mâinile sub fustă şi s-a dezbrăcat de chiloţei … o pereche de culoare albă. Nu prea era loc acolo, aşa că am invitat-o să mergem pe bancheta din spate. A acceptat imediat. Pe bancheta din spate şi-a ridicat bluza scoţând la iveală sânii ascunși în sutien.

Între timp am continuat să mă dezbrac de pantaloni … am tras de chiloţi şi am scos penisul erect. Mi-ar fi plăcut ca această întâlnire să se desfăşoare într-o cameră, într-un pat imens … m-am mulţumit cu ceea ce aveam.

Mi-a plăcut că era dezinvoltă. A sărit imediat pe mine, mâna mi-a prins penisul, îl freca delicat. Mă săruta pe obraji, pe gât … hainele nu-i permiteau să mă sărute mai jos pe corp … a sărit peste … direct la penis … se ghemuise lângă mine pe banchetă în stânga mea … săruturile au continuat la penis de sus până jos … apoi în sus … l-a prins între buzele ei cărnoase … acesta era momentul meu mult aşteptat … mă strângea cu buzele … aluneca uşor până la jumătate…

Am băgat mâna dreaptă printre picioarele ei … întâi un deget … apoi două … şi-au făcut loc în vagin. Am început să pompez… gemea zgomotos … după câteva momente s-a oprit, s-a urcat în braţele mele a prins penisul cu o mână şi l-a potrivit în vagin.

Până să o întâlnesc pe ea nu am întâlnit o femeie atât de dezinvoltă. Sărea în poala mea, îşi exprima liber emoţiile, trăirile … maşina se zguduia o dată cu noi … ar fi fost ideal un spaţiu mult mai generos. I-am scos sânii rotunzi din sutien. Ajungeau perfect în dreptul gurii mele … sugeam la sfârcurile ei cu o poftă nebună. Poate că stilul ei liber m-a contaminat şi pe mine.

S-a ridicat, s-a aşezat pe bancheta apoi mi-a spus că vrea să simtă gura mea între picioarele ei. Şi-a desfăcut larg picioarele … eram ghemuit lângă banchetă, mi-am lipit gura de vagin … i-am căutat clitorisul … gemea destul de tare, speram să nu se audă din exterior … un 69 m-ar fi făcut fericit, iar gemetele ei nu s-ar fi auzit atât de tare.

Am vrut să mă aşez peste ea să o penetrez din nou … am intrat… mişcările erau stângace, abia aveam loc, eu fiind mai înalt. Era pentru dată când făceam sex în maşină şi mi s-a părut un chin. Stătusem deja prea mult, se făcuse târziu pentru amândoi.

M-am aşezat pe banchetă lângă fereastră, i-am făcut semn să vină. Întâi m-a sărutat pe gură apoi … penisul. Buzele strângeau cu putere, scotea un zgomot ciudat din gât … limba se juca cu vârful penisului … îi priveam funduleţul în formă de inimioară ridicat … aş fi vrut ca acest moment să nu se termine prea curând. Niciodată nu am avut un orgasm mai rapid că acum, ori entuziasmul şi scena în sine m-au ajutat să finalizez sau poate a fost doar meritul ei.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura