Amazoanele (2)

… Blondina, m-a întrebat dacă aş dori să se ocupe ea de mine, i-am răspuns afirmativ, cu toate că nu credeam că voi face faţă la cât de excitat eram. A zâmbit cumva ironic şi a trecut la lins şi supt cu o voluptate ieşită din comun, am rugat-o să mă dezlege. Mi-a spus că ea este doar o sclavă cu contract şi nu poate lua decizii, de aceea a întrebat-o pe Roşcata dacă e permis, mai din milă, mai din curiozitate mi-au permis să am libere mâinile. În acel moment, cavalerul din mine a sărit să o elibereze pe Ea. … 

Din vârful buzelor, cu lacrimi de durere/plăcere şiroindu-i din ochi, mi-a spus să stau liniştit că e alegerea ei şi ei îi place. Am rămas pironit locului, dar Blondina era alături să mă „rezolve”. Am uitat să menţionez că în tot acest timp pulsul mi-a urcat la cote ameţitoare, ochii îmi erau foarte dilataţi şi aveam o sete cumplită, lucru pe care l-am comunicat şi lor, că am nevoie de apă.

Am primit o carafă de apă, pe care am băut-o într-o clipită, a urmat şi a 2-a şi a 3-a, dar vezica îşi cerea drepturile, de aceea am vrut să merg la baie, dar am fost oprit de cele 2 amazoane şi zâmbind cu un rictus de hienă, Roşcovana mi-a sugerat că Ea poate primi cu bucurie lichidul meu. A aşezat-o pe jos, în genunchi şi i-a poruncit să deschidă gura larg fără să închidă ochii.

Eu cu penisul stând să îmi explodeze mi-am dat drumul pe faţa Ei, bineînţeles că a închis involuntar ochii, jetul era puternic şi nu ajungea în gură totul. După ce m-am golit, Roşcovana se uită la Ea, întrebând-o din ochi dacă e ok. Ea a spus că da cu capul plecat, ştiind că ceva a greşit şi-a cerut iertare, dar ştie că merită o pedeapsă pe măsură faptei sale.

Pentru moment a trimis-o la baie să se spele. Drumul până la baie l-a făcut în 4 labe, trasă de lesă de către Blondină. Tot ea a şi spălat-o pe Ea. Venind în cameră, i s-a ordonat să rămână în 4 labe. Pe mine deja m-a luat cu ameţeală, era mult prea mult. Într-un final, Roşcovana m-a întrebat pe care o prefer, i-am spus că nu am preferinţe, dar Blondina era deja în spatele meu, făcând rotocoale cu limba pe fesele mele.

Producându-mi fiori de plăcere şi-a introdus limba în fundul meu, nu era ceva ce puteam suporta, plăcerea era imensă şi coroborată cu tot ceea ce trăisem/văzusem până atunci a făcut să ejaculez în secunda următoare pe jos, pe covor.

Roşcovană a tras-o pe ea de lesă spunându-i că ştie ce are de făcut. Ea s-a conformat şi a adunat de pe jos toată sperma. Drept mulţumire, Roşcovana i-a dat voie să continue să o lingă. Credeţi-mă spectacolul era maiestuos, chiar dacă nu eram obişnuit să văd o femeie neepilată, era ceva mai presus de tot ceea ce trăisem sau visasem vreodată.

Îi poruncea ritmul până a ajuns la orgasm. Ea era tot în poziţia de capră, voia şi ea un orgasm, lucru încă interzis chiar dacă o implora pe Roşcovană să o lase şi pe ea să termine. Nu! A fost replica Roşcovanei, Eu decid când ai voie să ai orgasm, sclavă mizerabilă ce eşti! Blondina era deja în genunchi în faţa mea şi a trecut la oral de zile mari, cu plescăituri şi grijă mare la zonele adiacente.

Roşcovana mi-a înmânat o cravaşă spunând să fac şi eu ce face ea cu Ea, adică să o plesnesc în acest timp peste spate cu cravaşa. Nu ştiu cum şi de ce, dar am luat cravaşa şi am început să o plesnesc uşor, Roşcata, nervoasă a luat cravaşa ei în mână şi a început să o plesnească pe Ea cu furie, spunând „uite aşa trebuie să dai”.

Am început să dau ca ea, urme vineţii au apărut pe spinarea Blondinei. Am numărat până la 30, era destul. A trimis-o pe Blondină să aducă ceva de băut din frigiderul mini barului. Ea era în continuare în 4 labe, cu fundul săltându-i de la plug-ul din fund, dacă te uitai doar la coadă credeai că e un animal. Roşcovană mi-a înmânat o ţigară aprinsă, ea având alta. I-a ordonat Ei să se întoarcă pe spate, cu piersică la vedere, larg desfăcută. A început să tragă din ţigară aruncând scrumul în direcţia piersicuţei Ei.

Mi-a spus să fac şi eu la fel că îi place, că pentru asta există sclavele să ne satisfacă orice poftă. După ce a venit Blondina cu vinul rece, ne-a turnat doar Roşcovanei şi mie în pahare, ea aşezându-se în genunchi cu mâinile la spate în faţa noastră. Între timp Ea s-a ridicat la loc în 4 labe, de acum era măsuţa noastră.

Roşcovana, şi-a vărsat vinul peste fesele Ei şi a început să îi plesnească din nou fesele deja sângerii de la atâta bătaie. Dar sunetul era de acum diferit pielea fiind udă. Mi-a luat penisul între degete, băgându-l în paharul meu, a început să îl sugă nebuneşte spunându-le lor să treacă la acţiune. În acel moment, cele 2 s-au apropiat de fundul Roşcovanei şi au început să îi sărute pe rând anusul şi labiile acelea mari din tufişul roşcat.

În loc să ejaculez parcă eram tot mai înverşunat şi eu, deja mă durea penisul s-a făcut vineţiu de la atâta excitare, am răsturnat-o pe Roşcovană, peste fotoliu, am luat o cravaşă şi am început să dau în ea că bezmeticul nu mai vedeam, plesneam încontinuu ca un apucat. Roşcovanei se pare că îi plăcea la nebunie deoarece şi-a dus o mână la vulva şi se freca de zor, rugându-mă să nu o menajez că merită. Într-un final ajutat de tot acest spectacol am reuşit să mai storc câteva picături din mine, dar penisul era tot în stare de erecţie (dureroasă).

Ea era cu ochii în pământ cu mâinile la spate, aşteptând un ordin. Roşcovana atunci i-a spus „acum ai tu dreptul la un orgasm”, am ridicat-o şi am făcut dragoste cu Ea, în toate modurile posibile, ajutaţi şi de cele 2 amazoane, deja am pierdut şirul orgasmelor Ei, era noapte afară şi nu ne puteam satura de plăcerile carnale. Zorii zilei ne-au prins aţipiţi toţi 4 pe covor, plini de sucurile fiecăruia, eu avand o durere cruntă de cap.

… citeste partea intai …

Poveste scrisa de: Anonim

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura