Oral contra serviciu (2)

… Timid, a întins o mână şi mi-a prins penisul în palma ei. L-a ţinut puţin, apoi i-a dat drumul. L-a prins din nou, la fel de timid. Mâna culisa uşor în sus şi în jos… penisul se întărise, deşi se descurca acceptabil. Mă aşteptam ca din clipă în clipă să se lase în jos asupra penisul meu, deja ardeam de nerăbdare. Nu ştiu cum de unde i-a venit ideea, dar mai întâi a coborât lângă pat, făcându-şi loc între picioarele mele. Încercam să-i surprind privirea, dar a avea ochi doar pentru penisul meu. Îl privea atent în timp ce îl freca cu o mână, mai repede… de data asta un pic mai bine. S-a apropiat de el mai mult, puţin câte puţin. Acum era la câţiva centimetri de el. Se uita la penisul meu când de sus, când într-o parte. Mă excitasem destul de tare, imaginea cu buzele ei în apropierea penisului, m-a făcut să-mi doresc asta şi mai mult.

Dintr-o dată şi-a lipit obrazul stâng de el… momentul întâlnirii cu buzele ei întârzia să apară. În tot acest timp a evitat să mă privească. Se juca cu el… puţin câte puţin şi-a mişcat capul către stânga, până a ajuns cu buzele lipite de el. L-a sărutat… buzele urcau agale către vârf… eram nerăbdător, mă omora aşteptarea asta.

Habar nu am dacă mişcările ei erau regizate, să mă incite şi mai mult sau era doar o întârziere programată, să tragă de timp, în speranţa că poate se va răzgândi, dar îmi plăcea al naibii de mult. Încă puţin… repetăm în sinea mea când a ajuns la vârf.

Cu ochii închişi m-a sărutat pe gland. Buzele s-au deschis timid atingându-mă delicat cu limba. Trăiam clipe minunate. Auzisem de poveşti cu sex oral făcut pentru prima dată în care partenera a depăşit orice aşteptări, dar nu credeam că mi se poate întâmpla şi mie.

Momentul mult aşteptat a venit… buzele s-au deschis precum petale unei flori… s-a aplecat apoi a strâns buzele în jurul glandului… ahh… din instinct am scos un sunet de plăcere. Îmi ţinea penisul de la bază în timp ce mişcările capului alunecau mai jos, până la jumătate.

Nu-mi venea să cred cu câtă naturaleţe îşi mişca buzele şi limba, cât de uşor alunecau buzele… cu limba făcea un cerc complet în jurul penisului de fiecare dată când ajungea la vârf. În tot ce făcea se simţea pasiunea, dăruirea… efectul wow era garantat.

Am aşezat o mână pe capul ei… o dată cu mişcările ei încercam să găsească un ritm mai alert. După un timp şi-l găsise. Din când în când se oprea îndreptându-şi atenţia spre vârf, folosindu-se de limbă făcea cercuri complete în jurul penisului. Dintr-o dată mi-a venit ideea să-i propun să facem poziţia 69. Îmi doream să o gust. Ştiam că îi place să aibă păsărica curată.

– Ahh… hai să făceam poziţia 69… aş vrea să-ţi ofer acelaşi lucru… ahh.

I-am zis de două ori. Iniţial am crezut că nu m-a auzit, apoi mi-am dat seama că m-a ignorant total şi am lăsat-o să continue. Stătea cu braţele sprijinite pe coapsele mele încordate. Vroiam să se mişte mai repede. S-a conformat imediat după ce mi-a auzit cuvintele şoptite.

– Se apropie… ahh…

A continuat fără să se oprească. Avertizarea că urmează să termin nu a speriat-o, mai mult i-a dat curaj. Eu nu mai gândeam limpede în acele momente.

– Vine… ahhh… vine…

Nu a mai durat mult şi sămânţa a ţâşnit puternic în jeturi generoase. Mişcările s-au oprit brusc, după câteva momente mi-a eliberat penisul lăsându-l liber din care ieşeau jeturi mici. Am apucat să văd cum s-a şters cu o mână la gură, apoi s-a dus la baie. Când a ieşit eu încă mă aflam pe canapea. Aşteptam să iasă ea ca să pot merge şi eu.

S-a dus la uşă, s-a încălţat şi-a luat geanta, iar înainte de plecare mi-a spus:

– Dacă vrei să mă ajuţi cu problema mea, te rog să mă suni să-mi spui.

O ajutam cu plăcere acum. Acum aveam în minte doar ideea să mă lase să-i înapoiez serviciul.

… citeste partea intai … 

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Oral contra serviciu (2)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura