Inocenta din tramvai

Călătoria cu mijloacele de transport în comun îţi poate oferi tot felul de surprize. Nu o dată mi s-a întâmplat să observ frumuseţea la chip şi la trup a unei doamne sau domnişoare. De multe ori rămân absorbit de frumuseţea lor privindu-le neîncetat, cât mai discret posibil. Recent am întâlnit o astfel de domnişoara ce m-a fermecat pe loc cu frumuseţea şi inocenţa ei. Mă poziţionasem în zona burdufului când am zărit-o. …Urcase la aceeaşi staţie cu mine, dar nu o văzusem până atunci. Sprijinită cu spatele de bara de metal privea în gol către înainte, ascultând muzică la căşti. Mi-a atras chipul ei angelic, genul de fată pe care doreşti să o prezinţi părinţilor cu inima crescută precum cozonacul. La unele persoane se citeşte pe faţa lor frumuseţea interioară. Aş fi pariat negreşit că ea se încadrează în această categorie.

Tenul creol se asorta perfect culorii rujului de pe buzele groase, nici roşu aprins, nici vişiniu. Nu m-am mulţumit să-i privesc doar chipul, am căutat cât mai discret posibil să îi ghicesc trupul prin hainele tomnatice.

Nu mă pricep foarte bine la ghicit vârsta, însă, nu-i dădeam mai mult de 22 de ani, iar înălţimea de peste 1.70 lăsa loc de interpretări asupra trupului ei subţire. Mi-a atras atenţia poziţia picioarelor, aproape lipite. Am simţit-o ca pe o persoană retrasă, introvertită.

Oricât de curajos mă consider, deschis la vorbă şi cu stăpânire de sine, nu am găsit acea sclipire de moment care să mă determine să mă apropii de ea, să mă prezint şi poate să avem o conversaţie, să aflu mai multe despre ea şi de ce nu, să obţin o întâlnire.

În timp ce o analizam la exterior, vocile din capul meu parcă îmi spuneau… ce frumoasă este; este înalta, aşa cum îmi place mie… ahh, ce buze groase, de-ţi vine să le săruţi instant… să mă duc la ea, să nu mă duc?… dacă mă duc, ce-i spun?… bună eu sunt x… aşa şi?… ce dacă eşti x?, ar fi putut să spună… de ce s-ar uita ea la mine?… sunt un bărbat normal, iar ea parcă-i zeiţă… nici nu aş avea ce să-i ofer… aşteptările ei faţă de un bărbat ar trebui să fie ridicate, iar sufletul ar trebui să fie doar cireaşa de pe tort… Aş fi vrut să o pot privi mai mult, însă a trebuit să cobor, rămânând în minte cu imaginea chipului ei.

Mult mai târziu, eram în apropiere de casă şi m-am întâlnit cu vecina de sub apartamentul meu, ce venea de la cumpărături. De mai bine de 3 luni avem o relaţie secretă… când soţul ei este plecat în cursă. Este şofer pe tir şi pleacă de acasă cu săptămânile, iar ea mă solicită să-i ţin patul cald, în toate poziţiile.

Vecina nu arată rău, dar aş fi vrut să fie în locul ei inocenta din tramvai. Mi-am făcut un duş acasă apoi am sunat-o să fie pregătită să deschidă uşa când ajung, să intru repede să nu fiu văzut de cineva. Mă chemase la ea dar eu nu aveam chef de hârjoneala, însă mi-a fost ruşine să o refuz. Cred că îmi era teamă că mă va înlocui şi nu vroiam să pierd partidele noastre de sex ocazional, în condiţiile în care nu reuşesc să am o relaţie stabilă.

A sărit în gâtul meu imediat ce am intrat în casă şi a început să mă sărute. Parfumată şi îmbrăcată cu un furou parcă m-a fermecat, îmi trezise interesul pt “joacă”. Pupăcioasă din fire, nu mă slăbea deloc din pupat, se ţinea scai de gâtul meu şi mă săruta pe buze, pe obraji, pe frunte.

Ajunşi în dormitor mi-a spus să mă întind pe pat. S-a urcat peste mine aşa îmbrăcat cum eram. A urmat o nouă repriză de pupăceli şi mângâieri. Iniţial nu mi-am dat seama ce urmăreşte, apoi a devenit clar mai târziu când urca tot mai sus pe mine. S-a aşezat în şezut pe pieptul meu, oferindu-mi o vizibilitate excelenta către piersicuţa ei rasă.

I-am prins mijlocul cu ambele mâini şi am tras-o mai aproape de mine… abia i-am atins labiile şi am realizat cât de excitată era. Soţul ei era plecat de aproape două săptămâni şi era în călduri. S-a aşezat cu piersicuţa pe gura mea, mişcându-şi bazinul înainte şi înapoi. Îşi freca clitorisul de buzele mele… penisul se întărise. Mi-am desfăcut cureaua şi nasturii făcându-i loc să iasă.

Cu o mână i-am prins un sân, trăgând uşor de el iar cu cealaltă ţineam penisul decalotandu-l uşor. Vecina începuse să tremure. Avea ochii închişi având gura semi deschisă. La început nu mi-am dat seama, apoi cu timpul am realizat că se lasă peste mine cu toată greutatea. Mă prinsese între pulpele ei, iar eu abia reuşeam să respir. Limba îşi făcuse loc în interior având dificultăţi să respir pe nas. Din când în când îmi mişcam capul să trag ceva aer.

Gemetele devenise mai intense, pulpele îi tremurau puternic, mişcările bazinul devenise în formă de cerc. Întâmpinam din ce în ce mai mult greutăţi să respir din cauza modului cum se aşezase peste mine… speram să pot rezista până avea primul orgasm. Mă durea limba de cât de mult mă încordasem să o pătrund în vagin.

Şi-a mişcat poziţia… puţin mai aplecată către faţa cu bazinul mai înapoi, facilitând clitorisului să fie stimulat mai bine de buzele mele. A reluat mişcările… înainte şi înapoi oftând şi suspinând din ce în ce mai tare. Era foarte încordată… cel mai bine se observa la gât… deschisese gura şi mai mult… aahh… s-a oprit din mişcări, şi-a prins sânii cu mâinile strângându-i cu putere.

Intensitatea orgasmului a determinat-o să aştepte minute bune până să-şi revină. Mă gândeam că este momentul să se ocupe şi de mine. M-a ajutat să-mi dau pantalonii jos şi tricoul, apoi s-a urcat deasupra mea cu spatele la mine. Aş fi vrut un sex oral, dar a a trecut peste asta… şi-a potrivit penisul şi a început să se mişte în sus şi în jos, în timp ce îşi freca clitorisul cu o mână.

Îi priveam talia de viespe. Instant mi-am amintit de tipa din tramvai… oare ea cum arată la trup? Chiar şi prin multele haine îţi puteai seama că are talie subţire, dar oare cum arată dezbrăcată? Cu puterea minţii încercam să o dezbrac de haine, să-i descopăr goliciunea.

Privind la vecina mea, la trupul ei… îmi imaginam că este al tipei cu chip de zeiţă. Vecina gemea intens, se mişca rapid în penisul meu… la fel de rapid se ocupa şi de clitoris. Era atât de excitată încât a avut al doilea orgasm într-un timp foarte scurt. S-a oprit puţin, apoi şi-a reluat mişcările. Imaginaţia mea nu avea limite… trupul văzut de la spate al vecinei cu chipul tipei din tramvai m-a incitat foarte mult.

În mod normal ar fi trebuit să-mi controlez orgasmul, să schimb poziţia ca să câştig timp, să mă gândesc la altceva, numai să nu finalizez, să-i mai ofer vecinei încă un orgasm… însă, m-am lăsat pradă emoţiilor… aahh… îmi vine… am ridicat-o de pe mine, am frecat penisul de câteva ori apoi… aahhh… primul jet a ţâşnit până pe piept.

Văzusem o urmă de reproş pe faţa vecinei că am terminat înainte să-i mai ofer încă un orgasm. Mi-am cerut scuze pe motiv că nu am putut să mai ţin, dar adevărul a fost că am făcut asta premeditat. Poate nu-şi va da seama şi o să mai apeleze la mine pe viitor.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura