Glory Hole

După terminarea liceului, împreună cu prietenul meu Ciprian am luat drumul străinătății și am ales Berlinul unde prietenul meu avea rude stabilite. Față de orașul meu de pe Bega, capitala Germaniei mi s-a părut extraordinar de aglomerată, oamenii reci, dar deschiși la minte și civilizați, iar în ultima vreme foarte mulți imigranți musulmani. Eu, Adriana, să mă prezint, lucram la un hotel unde făceam curățenie, iar Ciprian era șofer la o fabrică de mobilă de la marginea orașului. … Cu Loredana, sora mea, mă înțelegeam bine. Nu aveam nimic de ascuns față de ea. Era cu 3 ani mai mare decât mine și se grăbise cu măritișul. Avea 22 de ani, brunetă cu un păr lung și frumoasă, mama unui băiețel de 2 ani.

Eu eram mai micuță decât ea. Aveam 19 de ani, brunetă, ochii negri, păr lung negru cam 1,62 m, și nasul puțin butucănos. Fapt care mă făcea să fiu frustrată. Ca surori, pe când eram acasă la Timișoara, ne înțelegeam extraordinar. Nu aveam secrete. Ne povesteam toate secretele, inclusiv experiențele noastre sexuale cu diferiți băieți de prin liceu.

Vara mergeam la ei în concediu unde ne cazau, iar ei ne răspundeau la vizite. Luau avionul și apoi de la aeroport mergeam cu mașina și-i aduceam la noi. Ciprian era plecat mai mereu prin diferite părți ale Germaniei. După ce mă întorceam de la muncă, mă opream pe la o patiserie turcească ce se afla lângă o stație de metrou. Acolo îmi luam câte ceva de mâncare și apoi coboram la stație.

Chiar lângă patiserie era un local cu o siglă luminată pe care scria Glory Hole Cafe. Pe vitrinele localului erau lipite un colant roșu pe care scria mare Frauen eintritt frei (femeile intră liber). În timp ce-mi savuram kebab-ul, m-am oprit în fața localului, am stat puțin apoi am decis să intru. Am deschis ușa și am coborât pe niște scări.

Am dat la o parte o cuvertură din catifea groasă și am pătruns înăuntru. Pe dreapta era un fel de bar unde o fată blondă de vârsta surorii mele m-a întâmpinat cu un zâmbet. Mi-a spus că pentru noi femeile intrarea este liberă și am băuturi nelimitat. Băuturile alcoolice trebuia să le plătesc.

Nefiind mare amatoare de alcool mi-am luat un pahar de cola și m-am așezat la o masă ce se afla în fața barului. Am încercat să analizez persoanele care erau în interior. Erau în jur de 40 de persoane. Majoritatea bărbați. Practic în afară de mine mai era o doamnă de vreo 40 de ani cu partenerul ei ce stăteau la o masă și serveau ceva. Tipa de la bar văzându-mă mai timidă, cred că și-a dat seama că sunt nouă prin astfel de localuri. A venit la mine la masă și m-a întrebat în germană:

– Başt du das erste Mal? (ești prima dată?)

– Ja, ja, am răspuns eu cu puțina germană pe care o știam.

Apoi mi-a explicat de ce este vorba și dacă vreau ceva pot să cobor la subsol. Am văzut că prezența mea făcea a atras privirile bărbaților din bar… unii îmbrăcaţi, iar alții erau numai în boxeri. Martha, fata de la bar, m-a întrebat dacă vreau să mă fac comodă. Mi-a adus un fel de eșarfă lungă ca un val dintr-un material subțire transparent ca de perdea.

Ea mi-a indicat o ușă unde se afla garderoba. Apoi m-a condus dincolo unde erau niște dulapuri și câteva bănci. Mi-a arătat baia alăturată pentru a mă aranja dacă doresc. Îmi era frică să nu între cineva peste mine în timp ce mă dezbrăcam.

– Kein problem (nici o problemă), mi-a răspuns ea zâmbind.

A deschis ușa și a strigat-o pe Ingrit, o nemțoaică blondă, tunsă scurt la vreo 40 de ani. M-am dezbrăcat și mi-am înfășurat vălul acela în jurul meu. Am pus hainele, poșetă și încălțămintea în dulap, apoi am mers din nou la bar. Martha, văzând că sunt desculță, mi-a adus o pereche de șlapi și m-a întrebat dacă mai doresc ceva de băut. Am mai cerut încă o cola rece. În local mai intrau câte un bărbat care analiza probabil dacă este ceva persoană de sex feminin, apoi plătea la bar și-și lua o băutură.

Un tip la vreo 30 de ani, blond ce avea pe el un tricou și niște blugi și-a cerut permisiunea să se așeze lângă mine la masă. A început o conversație cu mine. Dacă sunt pentru prima dată. Imediat și-a dat seama imediat că eram ausländer (străină). M-a întrebat de unde. I-am răspuns. La un moment dat cuplul ce se afla la masa de lângă noi s-a ridicat și a dispărut pe ușa din spatele localului. Apoi 7-8 bărbați i-au urmat. Richard, bărbatul de lângă mine a zâmbit și a spus:

– Sie gehen (ei pleacă).

Am terminat sucul și m-am scuzat că trebuie să ies la baie dar m-am îndreptat spre subsol. Am coborât treptele prin semiîntuneric. Lateral erau mici beculețe de culoare roșie. Jos era un hol lung, iar lateral erau niște uși ce dădeau spre niște cămăruțe unde erau monitoare pe care rulau filme porno. Am trecut până-n celălalt capăt al holului încercând să deslușesc ce era în fiecare cameră.

La capătul coridorului erau alte trepte care coborau spre o încăpere unde era o piscină de 10 m/10 m, iar alături de ea două saune, una umedă și alta uscată. Lângă saune erau 4 dușuri. În stânga piscinei era o cabină pentru bronz. Printre aburii încăperii a observat  cuplul de la bar, erau în piscină unde se sărutau, în timp ce vreo 5 bărbați erau în jurul lor.

Pe la saune și dușuri erau plini de bărbați. Din cauza aburilor și a semiîntunericului nu am putut aprecia numărul lor. Unii se țineau scai de mine, dar niciunul nu mă atinsese nici măcar cu un deget. Respectul era respect. M-am gândit să merg la un bronzat și m-am îndreptat spre cabină. Un domn amiabil mi-a dat un prosop de pe o stivă.

Am stat cam 10 minute, apoi am ieșit și am intrat la saună uscată. Cuplul nu mai era în piscină. Am stat la saună uscată cam 10 minute. Nu am rezistat mult. Am făcut un duș, apoi m-am șters cu prosopul pe care l-am aruncat într-un coș cu rufe murdare ce se afla într-un colț al încăperii. Am luat alt prosop curat și am urcat treptele.

În holul lung am observat că bărbații se uitau prin niște găuri să vadă ce se întâmplă într-o cămăruță de unde se auzeau gemetele femeii. Ingrit, femeia care mă păzise la garderobă, a venit lângă mine și m-a întrebat dacă doresc să intru într-o cabină. A deschis ușa la o cameră unde era un semiîntuneric. Mi-a arătat patul din piele, bolul plin cu prezervative, gelul pentru zonele intime, o rolă de prosoape de hârtie și coșul de mizerie.

M-am închis în cabina mică, ce nu cred că avea mai mult de 2/2 m, am întins prosopul pe pat și mi-am dat jos eșarfa de pe mine cu care am acoperit lumina de la un bec cu leduri. Era aproape întuneric. Prin găurile făcute special în pereții de rigips a cabinei am văzut cum pătrund mădularele bărbaților.

Unele viguroase, altele pleoștite. Am ales unul bine făcut pe care l-am supt. După 2 minute a ejaculat puternic în gură. Am scuipat, apoi am luat altul, în timp ce bărbații aflați dincolo de pereți mă chemau fiecare la el, scuturând și belindu-și sculele. Nu a ținut mult. Apoi al treilea tot așa. La al doilea după un oral, i-am pus prezervativul dar deja se terminase.

Au mai urmat vreo 2 orale care s-au terminat pe buzele mele. După al șapte-lea sau al opt-lea, un bărbat era mai rezistent. Am rulat prezervativul pe mădularul gros și m-am întors cu fundul spre el, băgându-mi labele picioarelor prin două găuri speciale astfel încât vaginul meu să fie cât mai aproape. Bărbatul a încercat să mă penetreze dar nu a reușit.

Am luat gelul intim și am dat pe prezervativul rulat pe glandul bărbatului. Penisul bărbatului m-a pătruns până-n fundul vaginului. Apoi a început să dea ritmic din ce în ce mai puternic. Peretele cabinei se zgâlţâia din îmbinări. După 15 minute am simțit că-și dă drumul. I-am luat prezervativul de pe penisul ce se înmuiase și l-am aruncat la coș. Bărbatul mi-a mulțumit frumos apoi s-a retras.

Au urmat încă două-trei penisuri la supt, apoi am ieșit și m-am dus la duș. Sus la bar, Martha și Ingrit m-au întâmpinat cu felicitări. Curioasă să aflu care a fost bărbatul care mi-o trase pe la spate timp de aproape 15 minute, Ingrit, mi-a spus. Că nu are rost. Am să fiu dezamăgită și mai bine să las așa. Să-mi imaginez că a fost bărbatul visurilor mele.

Tot insistând, mi-a indicat un domn pe la 70 de ani care stătea la o masă și-și savura berea. De atunci nu am mai întrebat-o cu cine mi-am tras-o. Eram clientă fidelă a acelui local după orele de program. Mă bucuram de sex, mai ales în zona aceea a găurilor prin perete întrucât asigura anonimatul bărbaților care de cele mai multe ori nu erau pe gustul meu, dar care avea mădulare senzaționale.

Poveste scrisa de Mona

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura