Aventură la bibliotecă

Trebuia să elaborez un proiect pentru un seminar legat de Drepturile Omului și căutam materiale prin diferite cărti la bibliotecă. Lucrarea era destul de laborioasă întrucât proful ținea cont de acest proiect pentru nota la examenul din sesiunea din vară. Mulți dintre colegii din anii mai mari și-au ratat intrarea în examenul de licență din cauza acestui profesor destul de exigent. … 

Așa că, într-o sâmbătă m-am decis să merg la Biblioteca Județeană pentru a căuta materiale și a studia la sala de lectură. După ce mi-au fost aduse cărțile de care aveam nevoie m-am pus pe studiat, notând pe fișe cu pixul ideile principale.

La un moment dat am observat că lângă mine s-a așezat un tânăr îmbrăcat într-o pereche de blugi, o cămașă albă, cu un corp atletic, iar după părul creț și tenul măsliniu mi-am dat seama că este o persoană provenită din zona Orientului Mijlociu, probabil student venit cu bursă la noi. Am schimbat niște priviri scurte în care ne-am zâmbit, după care mi-am continuat studiul.

După câteva minute tipul m-a întrebat într-o română inteligibilă dacă nu cumva am ceva de scris. I-am împrumutat un pix, apoi am continuat să lecturez privindu-l pe bărbat pe furiș. Aveam un prieten care mă iubea foarte mult, iar după terminarea studiilor aveam să ne căsătorim.

Nati, prietenul meu era de aceeaşi religie ca mine, iar asta făcea ca familia mea ultra religioasă să-l accepte. Nati urma să treacă și el pe la bibliotecă să mă ia cu mașina pe la ora 13, când se termina programul de la bibliotecă.

Mi-am ridicat privirea din cartea pe care o studiam și am văzut că tânărul mă privea zâmbindu-mi. I-am răspuns cu aceeaşi privire, apoi mi-am băgat din nou nasul în paginile care scriau despre Dreptul Roman. Fără să spună nimic bărbatul a întins mâna și mi-a oferit un bilețel. Îl desfac și-l citesc: Te aștept la etajul II la Secția de Științele ale Naturii, ultima sală, lângă rafturile din dreapta.

Tipul a plecat imediat. Am rămas blocată. După 2 minute m-am ridicat de la masa de studiu și am ieșit din sala de lectură, uitându-mă să văd dacă nu cumva cineva a observat ceva. Am urcat la etajul II și am căutat secția Științele Naturii. Era ultima ușă pe stânga a holului de sus. Am intrat și am văzut că era o doamnă cam de 50 și ceva de ani.

Am salutat-o, apoi m-am îndreptat spre capătul celălalt al secției printre rafturi. Am ajuns la ultimele rafturi unde erau cărți despre Zoologie. Am auzit un șuier ușor. Da, era acolo. M-a strecurat printre rafturi și l-am zărit pe el. Era semiîntuneric.

Tipul m-a prins în brațe și m-a tras spre el. M-a sărutat pe gură, cu o mână îmi pipaia sânii, iar alta m-a apucat de fese, strângând cu putere. Era mai înalt ca mine cu un cap, cred peste 1,80 m, atletic. I-am răspuns cu aceleași săruturi pătimașe. În timp ce ne țineam strâns în brațe și ne sărutam, mi-a eliberat sanii, lăsând mână în jos până în dreptul prohabului. L-am simtit că-și eliberează penisul din strânsoarea blugilor, apoi m-a apăsat pe umeri să cobor.  

Îmi era frică să nu fim observați. Mi-a observat neliniștea și m-a asigurat că nu ne prinde nimeni. Eram în fața unui penis imens ce era într-o erecție perfectă. L-am luat în gură, fără nici un pic de remușcare și am început să-l sug. Era mult mai mare decât al lui Nati, prietenul meu.

Cu o mână îi mângâiam pe scrot, cealaltă îi freca penisul în timp ce îi lingeam maciulia. Se rezemase de rafturi. L-am simțit că se abținea să nu geamă mai tare, să nu fim auziți. Bărbatul m-a ridicat și m-a întors cu spatele. M-a aplecat către înainte, să mă sprijin de rafturile cu cărți. După ce mi-am ridicat rochia lungă și mi-a tras chiloții într-o parte, s-a așezat în genunchi… limba lui și-a facut loc in vagin. Îmi depărtase și mai mult picioarele, cu palmele mă tragea de fese.

– Să nu ne vadă cineva, i-am spus eu.

– Nu-ți fie frică, mi-a răspuns el cu accent. Du-te și stai cu capul la ieșirea dintre rafturi spre culoar ca să poți vedea dacă vine cineva.

M-am conformat. Nu era nimeni întrucât era sâmbăta și mai ales că era spre sfârșitul programului.

– Please condom, l-am rugat eu într-o engleză de baltă.

S-a ridicat, a scos un prezervativ din buzunar și l-a rulat ascultator pe penis. Nu eram la înălţimea penisului lui. După câteva cărți mai groase, pe care le-a așezat sub picioarele mele, eram la acelasi nivel. Mădularul lui gros intrase destul de mult.

Din cauză că penisul gros încerca să mă pătrundă cât mai mult, mă cabram când în stânga când în dreapta. Raftul cu cărți a începuse să se miște destul de tare, scârțâia. Încercam să-mi țin buzele lipite, să nu scot sunete de plăcere, în timp ce tipul din spatele meu mă penetra energic, ținându-mă de șolduri.

Simțeam că se apropie momentul culminant. Apoi și la el. M-am ridicat și mi-am verificat vaginul. Era plin de spermă. Prezervativul se rupse, forțat probabil de mărimea penisului. În timp ce eu mă ștergeam cu un șervețel jos, el a așezat cărțile pe care stătusem cu picioarele înapoi pe raft.

Eu am plecat prima, apoi el. Programul la bibliotecă se terminase, așa că, am predat cărțile împrumutate la sala de lectură și am ieșit. În fața bibliotecii, în timp ce-mi așteptam prietenul, am făcut cunoștință cu bărbatul cu care avusem aventura.

– Mă cheamă Hussein, student la medicină și sunt din Iordania.

– Edina, i-am răspuns eu scurt.

Apoi ne-am despărțit.

Poveste scrisa de Mona

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

5 comentarii la „Aventură la bibliotecă”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura