Distracţie de Valentine’s Day

Dmineaţa, soţul meu a venit la mine, m-a strâns în braţe, m-a sărutat cu putere şi mi-a spus “La mulţi ani iubita mea!” apoi mi-a dat drept cadou un ceas de mâna cu cristale Swarovski. M-am bucurat nespus, întotdeauna îmi face surprize, câteodată fără vreun motiv anume. Eram fericită şi mă gândeam la ce seară romantică vom avea între noi. …

Precum principiul… una caldă, una rece… zâmbetul meu a dispărut atunci când mi-a spus că trebuie să plece în delegaţie şi va veni următoarea zi. Oricât de mult m-am rugat de el să nu plece, mi-a spus că nu are încotro. Prezenţa lui la şedinţa de partid este necesară.

Meseria de politician înseamnă şi nişte responsabilităţi, uneori departe de familie, mereu pe drumuri, şi apoi, trebuia să mă gândesc la asta atunci când l-am cunoscut. Aveam idee în ce mă bag, mai ales că şi-a luat o soţie mai tânără cu 15 ani, iar eu am vrut acest stil de viaţă, fără grija zilei de mâine… dacă aveam cardul potrivit.

Prima parte a zilei am fost un pic dezamăgită. Trebuia să-mi umplu timpul cu ceva, seara m-ar fi cuprins depresia dacă rămâneam singură acasă. Gândindu-mă mai bine… mi-am zis că o seară cu prietenele mele nu ar fi fost rea. Am vrut sa fim mai multe, însă majoritatea aveau planuri. Doar Clara şi Raluca nu aveau ceva plănuit, fiind singure. S-au bucurat nespus când le-am invitat.

Am ieşit toate trei, după o repriză scurtă de shopping am mâncat la un restaurant. Nu doream ca seara să se încheie, era prea devreme. Începusem să căutam variante de distracţie. Până la urmă ne-am hotărât să mergem într-un club de noapte unde se organizează show-uri de striptease masculin. Soţul meu ştia că am ieşit cu fetele, însă nu i-am spus ce planuri urma să avem mai târziu.

Era mai bine să nu afle, ce nu ştie nu-i face rău. Chiar dacă ştiu, mă prefac că nu am aflat de aventurile sale. De fapt nici nu ar recunoaşte, doar este politician şi ar găsi tot felul de argumente, iar discuţia ar fi interminabilă, aşa că… fiecare cu secretele lui.

Atmosfera în club era incendiară, bărbaţii arătau fenomenal. Dansau tot timpul, trupurile transpirate se unduiau în toate poziţiile, unul dintre ei venise aproape şi începuse să se mişte provocator lipindu-se de mine. Băusem două pahare de şampanie şi vroiam să mă răsfăţ. Fără jenă i-am pus mâna pe fese strângându-l ferm. S-a întors către mine şi mi-a spus:

– Ohhooo… dar ai tupeu nu glumă…

Mă înfierbântasem, atmosfera şi dansul erotic mă excitase la maxim. Deja îl vroiam pe acest tip, vroiam să mă aibă pentru o noapte… hormonii o luaseră razna. Ştiam că vreau să fiu posedată în acea seară, de tipul ăla… sau de altul disponibil.

M-am lipit de spatele lui simţindu-i posteriorul ferm frecându-se de mine. L-am prins cu braţele de la spate şi-i mângâiam pectoralii şi abdomenul în pătratele. Cei din jurul nostru aplaudau şi chicoteau. S-a întors cu faţa la mine. M-am apropiat de urechea lui şi i-am spus sec:

– Te vreau!… te vreau în noaptea asta…

Nu cred că l-am luat prin surprindere cu invitaţia mea. Sunt convinsă că are parte des de astfel de propuneri de la femei cu chef de aventură. În timp ce dansa, mă privea atent în ochi. Nici o clipă nu am încetat să-l privesc muşcându-mi buzele… a dorinţă.

Când aşteptam un răspuns de la el, mi-a şoptit la ureche că protocolul clubului cere să danseze cu cât mai multe femei şi că se va întoarce la mine, apoi a plecat. Aveam senzaţia că l-am speriat pe tip şi că mi-a dat cu flit într-un mod diplomatic. L-am aşteptat, chiar dacă nu dansa lângă mine am fost mereu în raza lui vizuală.

Fetele erau ocupate, îşi desfătau privirea cu alţi doi masculi bine împănaţi. Dezamăgită de seara aceea, îmi venea să plec. La un moment dat, s-au schimbat dansatorii. Au apărut alţi bărbaţii îmbrăcaţi în piele. Tipul a venit la mine şi mi-a spus la ureche că îl cheamă Teo, că nu are voie să fie văzut în compania clientelor şi că ne vedem afară peste 10 minute.

Entuziasmată, le-am spus fetelor că trebuie să plec şi că ne auzim la telefon. Am ieşit afară, dar el nu era. De pe partea cealaltă a străzii m-a strigat cineva, era el. Mi-a făcut semn să-l urmez dar să nu trec strada. După câteva zeci de metrii a traversat. M-a apucat de mijloc şi m-a sărutat pe gură. Era tot ce îmi doream.

Cu greu ne-am oprit din sărutat. Eram în stare să o facem acolo. M-a luat de mână şi a început să alerge uşor făcându-mă să-l urmez pe tocuri. S-a oprit, a deschis o uşă şi am urcat rapid până la etajul 2. Mi-a spus că este o locuinţă sigură, o foloseşte pentru astfel de momente.

S-a dezbrăcat imediat. Mi-a ridicat fusta şi mi-a dat jos chiloţeii rapid. M-a împins pe pat. S-a aşezat în genunchi, mi-a depărtat larg picioarele băgându-şi capul între ele. Tipul avea experienţa, ştia ce-i place unei femei, chiar şi aşa… la cât de excitată eram mă mulţumeam cu oricine. Mi-a băgat două degete în vagin în timp ce se ocupă de clitoris.

Îşi lipise buzele de el, limba apăsa din toate direcţiile. Mi-am scos sânii din sutien şi am început să-i masez hotărât. În mod normal nu fac asta soţului, însă lui îi dădeam indicaţii, chiar dacă era foarte bine ce făcea, însă, mă atrage ideea că deţin controlul.

Degetele se mişcau foarte rapid în mine. La un moment dat am ţipat la el… te vreau în mine… M-am ridicat în şezut, i-am făcut semn să se ridice. Mişcându-se din bazin penisul imens dansa în faţa mea. L-am prins hotărâtă cu o mână, l-am frecat de câteva ori apoi l-am prins cu gura. Tipul începuse să geamă destul de tare, m-a prins de cap şi a început să-mi îndese şi mai mult penisul cu mişcări scurte dar rapide.

După ce am fost mulţumită de erecţia lui, i-am spus să-şi pună prezervativ. Era pregătit. În imediata apropiere, pe o noptieră erau mai multe prezervative. L-a pus în câteva secunde apoi l-am prins de braţ şi l-am tras spre mine. M-a pătruns din prima încercare. La cât de mare era, aveam senzaţia că vrea să-mi perforeze stomacul. I-am spus să se mişte încet ca să mă obişnuiesc cu dimensiunea. Vroiam să cred că eu controlez totul. Mişcările mele pe fesele lui erau destul de clare. Cât de rapid să se mişte.

În scurt timp începusem să primesc cu bucurie penisul lui în mine. Se mişca destul de alert făcându-mă să exprim cât mai gălăgios, dar nu-mi păsa. Eu nu locuiam acolo, iar pentru acea noapte nu-mi păsa de vecini.

S-a ridicat, apoi m-a tras către el şi m-a aşezat aplecată cu spatele la el. A intrat imediat. Mă ţinea de mijloc… se lovea de mine cu putere, făcând să se audă nişte zgomote amuzante. Mi-am pus o mâna între picioare masându-mi clitorisul. Nici o clipă nu a redus ritmul. A menţinut ritmul până am avut primul orgasm. Abia atunci a făcut o mică pauză, lăsându-mi răgaz să-mi revin.

A vrut să mă ia din nou într-o serie, însă m-am oprit şi m-am întors rapid către el. I-am prins penisul cu gura şi am început să-l sug prin acel cauciuc plin de fluidele mele. Prin minte îmi trecea să încerc acel penis… să mă pătrundă anal. Dar am renunţat la idee, nu vroiam să-mi strice seara.

M-a luat în braţe ca pe un fulg. Câteva mişcări i-au trebuit ca să intre în mine. Era o senzaţie nouă, să fiu purtată pe braţe înfiptă într-un penis deplasându-mă prin încăpere. M-a lipit de zid. Ne sărutăm… braţele se încâlcise în jurul gâtului… picioarele în jurul taliei. Mă ţinea cu ambele mâini de fese mişcându-mă în sus şi în jos.

După un timp începuse să mă doară picioarele. Nu ştiu cât de mult îl dureau pe el braţele, poate că nu… poate greutatea mea o ridica la micul dejun cu ochii închişi. Am crezut că voi putea să rezist până voi avea orgasm în acesta poziţie, dar nu a fost să fie şi a trebuit să-i spun să mă lase jos. S-a conformat, m-a aşezat pe pat, m-a pus capră şi m-a penetrat din nou. Începusem să tremur, tipul nu slăbea nici un moment ritmul. La câteva minute… aahhh… al doilea orgasm. Un pic mai puternic decât primul.

Deja mă epuizase. Dacă rămâneam la el sigur mă rupea în două. Tipul părea să fie aproape. Cred că m-a simţit că nu mai pot. Şi-a scos prezervativul şi a început să-l frece energic. M-am apropiat de el şi am început să-l sug. Din geantă telefonul începuse să sune, dar nu m-am panicat. Eram hotărâtă să merg până la capăt cu tipul ăsta.

Cu o mâna îl ţineam de fese în timp ce buzele alunecau pe gland cu mişcări rapide, atât cât îmi permitea. M-a prins de cap şi a început să se mişte mai repede, tremura şi gemea intens… aaahhh… ţâşnind în gura mea, apoi a luat mâna de pe capul meu. L-am scos şi am lăsat să curgă restul pe sânii mei.

Telefonul suna întruna. M-am şters rapid şi m-am uitat la telefon. Erau fetele. Mă dăduseră dispărută. Mi-am aranjat hainele şi am plecat rapid, mulţumindu-i tipului pentru tratament cu o bancnotă de 50 de euro. Fetele abia aşteptau noutăţile.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura