Voaierism

Îmi făcusem un obicei să stau la bucătărie pe întuneric şi să privesc pe fereastră în liniştea nopţii. Pur şi simplu stăteam acolo sprijinit în braţe pe pervaz şi priveam pe fereastră la blocul din faţa mea, fără să fumez sau să consum alcool. Nu ştiu ce speram să văd. Aveam o plăcere să fiu privirea indiscretă în locuinţele din blocul vecin. Timpul petrecut oscila de fiecare dată. Uneori stăteam 10-15 minute alteori mai mult. … 

Distanţa până la blocul vecin nu era mare, aproximativ 30 de metrii, ce facilita o vizibilitate decentă, mai ales când perdeaua lipsea cu desăvârşire sau nu era trasă. Devenise o rutină, între orele 21 şi 22 veneam la bucătărie, după ce mâncăm, stingeam lumina şi îmi luam locul la fereastră.

Aşa s-a întâmplat şi într-o seară când am observat ceva mişcare la o fereastră cu un etaj mai jos. Mi-a atras atenţia că nu-mi aminteam să văd lumină la acel apartament. Lumina de la dormitor şi de la bucătărie erau aprinse dar nici o mişcare. M-am gândit că poate s-au mutat de curând, mai ales că nu aveau perdelele puse.

Ochii erau aţintiţi mai mult spre acel apartament. Dintr-o dată a apărut în dormitor o femeie tânără complet dezbrăcată… sânii de mărime medie, la felul cum i-am apreciat de la distanţă, rotunzi, cu aureole de un maro închis, iar între picioare un mic tufiş. S-a oprit în dreptul ferestrei şi a început să-şi caute haine de schimb din dulapul ce se afla în apropiere. Aşteptam să văd ce se întâmplă. La câteva minute a intrat în dormitor un bărbat, înfăşurat cu un prosop în jurul taliei.

Şi-a dat jos prosopul aruncându-l pe pat. Priveam foarte atent la trupurile lor dezbrăcate şi îmi imaginam că ar putea să ofere un spectacol gratuit. Îşi vorbeau, din când în când se sărutau, apoi s-au îmbrăcat, ea în pantaloni scurţi şi un maieu, iar el doar în pantaloni scurţi. Cred că i-am urmărit vreo 30 de minute… când în dormitor când la bucătărie.

Aşteptam cu interes să văd dacă vor face sex, însă, dezamăgirea s-a instalat rapid când au stins luminile în bucătărie cât şi în dormitor. Se putea observa doar lumina de la televizor. Am renunţat apoi să-i mai urmăresc, mai ales că nu aveam vizibilitate către pat, acesta fiind amplasat lângă peretele de la fereastră.

Hotărât să-i urmăresc seara următoare, mi-am căutat binoclul vechi şi m-am gândit că trebuie să mă aşez mai devreme la locul meu. Seara următoare, pregătit cu binoclul, m-am dus la bucătărie mult mai devreme ca de obicei.

Lumina s-a aprins întâi la bucătărie, întâi am văzut-o pe ea apoi a apărut şi el în cadru. A urmat lumina în dormitor, aprinsă tot de ea. Din când în când îmi puneam binoclul la ochi să-i văd mai aproape. Acum erau în dormitor, apoi la bucătărie… au mâncat puţin, apoi i-am pierdut. Luminile rămăsese aprinse, dar pe ei nu-i mai vedeam.

Începusem să mă plictisesc de câtă vreme îi aşteptam să apară. La un moment dat a apărut el în dormitor, înfăşurat cu un prosop în jurul taliei. L-a desfăcut şi l-a aruncat pe pat. La scurt timp şi-a făcut apariţia şi tipa înfăşurată cu un prosop de la bust până la genunchi. L-a desfăcut şi l-a lăsat să cadă la podea. Erecţia şi-a făcut simţită prezenţa.

Cu mâna dreaptă am continuat să ţin binoclul la ochi iar cu mâna stângă mi-am tras pantalonii în jos şi mi-am lăsat penisul liber. Îmi plăcea ce văd, nu mă gândisem vreodată că ar putea să mă atragă voaierismul.

Cei doi s-au apropiat unul de altul, s-au strâns în braţe şi s-au sărutat. Instinctul m-a determinat să-mi prind penisul în mână şi să-l frec uşor. Se putea vedea destul de bine şi cu ochiul liber, însă prin binoclu era şi mai bine, parcă erau lângă mine.

Îmbrăţişaţi, se roteau în camera în timp ce se sărutau. S-au oprit… amândoi în profil. Tipa l-a sărutat pe gât, apoi pe piept şi rapid s-a aşezat în genunchi în faţa lui. Nu-i puteam vedea penisul tipului şi nici tot capul ei. Doar partea de sus a capului ei se putea vedea. Erau prea aproape de fereastră şi nu puteam observa toate detaliile.

Mişcările capului mă determinau să ghicesc ce se întâmplă. A început mai lent, apoi mai rapid… în ritmul ei îmi frecam şi eu penisul. La un moment dat capul ei părea lipit de abdomenul tipului. Vroiam să cred că tipa i-a înghiţit tot penisul, deşi avea şi alte variante… să-i sărute penisul la baza sau oferea o atenţie testiculelor.

S-a ridicat după un timp. Tipa s-a aşezat la fereastră sprijinită în braţe. În timp ce-mi frecam energic penisul mă întrebam… oare ei nu realizează că sunt dezbrăcaţi, se află la fereastră cu lumina aprinsă fără perdea, făcând sex şi că oricine poate să-i vadă? Oare mai este cineva care îi urmăreşte, aşa ca mine?

Tipul o ţinea de mijloc… o penetra destul de energic. Bănuiam că tipa geme destul de intens. În ritmul mişcărilor puteam să-i văd o parte din sânii ei mişcându-se înainte şi înapoi. După un timp tipa s-a întors cu faţa spre el şi a îngenuncheat din nou în faţa lui. Vizibilitatea era la fel ca prima oară. Mişcările capului mă determinau să aproximez intensitatea. Tipul a ridicat braţele… şi-a pus mâinile la ceafă, având ochii închişi şi capul uşor ridicat.

Ceea ce vedeam m-a incitat şi mai mult… mă determina să-mi imaginez eu ce se întâmplă cu adevărat. Începusem să tremur, îmi frecam penisul destul de tare… abia reuşeam să disting ce se întâmpla prin binoclu.

Tipa s-a ridicat şi-a reluat locul la fereastră. Mă uitam la sânii ei în timp ce se mişcau. Parcă mă hipnotizase. Gâfâiam puternic… am lăsat binoclul pe pervaz, am închis ochii… aahhh… sămânţa s-a scurs în palma dreaptă. Abia respiram. M-am uitat la ei fără binoclu câteva momente apoi m-am sus la baie să mă spăl.

Când m-am întors ei nu mai erau la fereastră. Am bănuit că terminase. Seara aceea a fost singura în care i-am văzut făcând sex. Şi-au pus perdele cu draperii închise la culoare şi nu se mai vedea nimic în dormitor.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura