În familie…

Marius era căsătorit de vreo 5 ani cu Anca după o relație de încă 5 ani și avea un frate mai mic, Gabi. În adolescența lor, au fost momente în care ambii tânjeau în paralel după aceeași fată. Uneori au ieșit scântei din acest motiv, balanța înclinând de cele mai multe ori în favoarea mezinului. Anca a fost colega mea de an la facultate cu care am și împărțit apartamentul închiriat la acea vreme. … 

Îmi aduc aminte de un proiect tare complicat pe care l-am avut de pregătit, noi două fiind singurele dintre toți colegii care au înțeles despre ce era vorba, ceea ce ne-a atras și o faimă, aură de tipe super-inteligente care s-au folosit exclusiv de creier ca să deslușească întortocheatele chichițe ale respectivei teme.

Era vară, cald, caniculă ce mai și noi două ne-am hotărât să-i dăm de cap acelui proiect evitat de toți studenții ori dacă ajungea să fie abordat, era repede abandonat. Și dă-i și… scrie, stoarce-ți mintea, drumuri la bibliotecă. Dincolo de toată munca, aveam nevoie și de supape. Nimic mai simplu și mai adevărat, atâta timp cât s-au inventat cluburile și Aperol-ul.

De obicei ieșeam în weekend, de cele mai multe ori cu gașca. Eram în centrul atenției în primul rând fiindcă ne-am înhămat la o lucrare de asemenea anvergură, apoi „din cauza” stilului de dans cu accente lascive și asta nu pentru că doream să atragem ostentativ atenția asupra noastră, ci pentru că așa simțeam.

Anca avea o constituție atletică, forme bine proporționate, avea și ritmul în sânge, cu alte cuvinte, ne potriveam de minune și la distracție, nu numai la conceput proiecte. Muzica tare, pașii de dans, atmosfera în întregime din acea seară de sâmbătă au declanșat și o altfel de relație între noi, două fete frumoase istețe foc.

Ajunse acasă duminică dimineața pe la 4, deși condițiile meteo favorizau o stare de moleșeală, culmea, nu dădeam nicio urmă de oboseală, dimpotrivă. Încă din hol, odată ce am încuiat ușa de la intrare, ne-am descălțat de superbele sandale și, înainte de a merge la duș, după ce ne-am privit în ochi, ne-am trezit într-o îmbrățișare flămândă.

Nu știu, a fost un declic reciproc, așa, ca o străfulgerare. De la îmbrățișare am ajuns la a ne săruta pasional. Tot din priviri am decis că e momentul să mergem împreuna să facem un duș. Ne-am săpunit reciproc, mai ales că mâinile alunecau tare ușor. Odată bifat și acest ritual, după ce ne-am tamponat reciproc cu prosoapele, simțeam cum ne pulsează păsăricile. Am aterizat în pat într-un 69 de toată frumusețea. Ne-am lins, ne-am sărutat, apoi ne-am folosit și degetele ca să ne gustăm mai bine nectarul.

Când am simțit că ne paște orgasmul, ne-am regrupat astfel încât să ajungem să ne frecăm păsăricile între ele și să ne sincronizăm perfect când vom fi teleportate în nirvana. A fost divin… cu sfârcurile încă întărite și contracțiile vaginelor la unison, mi-am amintit că aveam în frigider un castravete pe care l-am fi putut folosi pe post de double dildo la o adică, în care să ne înfigem fiecare la câte un capăt, folosindu-ne de bazin și de mușchii abdominali ca să îl punem în mișcare.

Am râs de idee, pe moment abandonând-o pentru că ne luase o poftă de salată și castravetelui îi stătea la fel de bine și feliat într-un bol cu dressing. Probabil nu s-ar fi simțit folosit dacă l-am fi mâncat și ne-ar fi hidratat… tot pe dinăuntru, e drept, dar într-o altă formă de prezentare. În unanimitate am votat că e mai indicat că orgoliul castravetelui să nu aibă de suferit, așa că ne-am apucat să-l pregătim alături de roșii plus alte ingrediente delicioase.

După acest episod care s-a mai repetat de nu mai știu câte ori, Anca l-a cunoscut pe Marius de ceva timp, propunându-şi să înceapă o relație stabilă. Încă nu se mutaseră împreună. Eu tatonam terenul cu un tip ce mi se părea interesant, pe nume Gabi. Într-o seară, Anca îl invitase pe la noi să afle părerea mea, dacă-l validez ori nu. Dintr-una în alta (discuții sau v-ați gândit la altceva?!) se făcuse vreo 2 noaptea. Știți că la un pahar de vin și o companie plăcută, timpul zboară. Marius venise cu mașina proprie, iar ca să ajungă la el acasă ar fi fost nevoit să-și cheme un taxi sau să înnopteze la noi. A ales varianta a doua.

Înainte de a merge fiecare la culcare, ei doi în camera Ancăi, eu la mine… tot hlizindu-ne noi trei, evident s-a ajuns și la subiecte mai… decoltate, fantezii sexuale. Am glumit, spunându-le că nah, dacă tot e musafir, ce-ar fi să-l tratăm ca la carte, să se simtă binevenit. Am văzut-o pe Anca radiind cu o sclipire animalică în ochi: era ca și când i-aș fi ridicat mingea la fileu.

Da, excelentă ideea mea! În seara aia avea chef de nebunii în trei: era nerăbdătoare să-și vadă partenerul în timp ce satisface o altă femeie, în cazul de fată, eu. Zis și făcut. Mai ales că plutea magnetismul erotic, aproape ca o ceață, atât era de lăptos și dens era.

Preludiul era ca și bifat și iată-ne deja în focul acțiunii: Marius stătea pe spate, eu, amazoana lui, cocoțându-mă pe vârtosul penis, în timp ce Anca mă săruta, și-mi dezmierda sânii, uitându-se când la mine, când la Marius. Am setat un ritm al soldurilor constant, fiindcă era mult prea bine, dorind să prelungesc plăcerea. Când am simțit că orgasmul e inevitabil, am început să mă joc cu degetele în păsărica Ancăi, astfel să fie un trio-orgasm concomitent. Și, da, oh, da, așa a fost… L-am descălecat pe Marius, am fugit la duș, pe rând, adormind fericiți toți trei în același pat.

A urmat o perioadă destul de ocupată pentru mine, îmi schimbasem locul de muncă, mai era și facultatea, așa că ajungeam acasă destul de târziu, Anca la fel, și ea în drumurile ei.

Către sfârșitul verii, Gabi urma să-și serbeze ziua de naștere și evident mă aflam pe lista invitaților la eveniment, cu un statut special. Tocmai îmi luasem o rochie nouă care să-mi pună și bronzul în evidentă, nu doar fizicul și aveam de gând s-o îmbrac în acea sâmbătă seara. Anca o văzuse când am cumpărat-o și era tare incantată de achiziția făcută, spunându-mi că de-abia așteaptă să mă vadă cum îmi vine cu ea. Vineri spre sâmbătă nu dormise acasă, ne auzisem doar la telefon să-mi ureze distracție plăcută.

Gabi ținuse în mod expres să afle la ce oră ajung în club și asta pentru că a vrut să fie pe fază, să iasă afară la intrare să mă întâmpine. Lume multă, veselie, prieteni mulți pe care de-abia aștepta să mi-i prezinte. Deși locația era populată așa că de sâmbătă seara, simțeam cum cineva din mulțimea aceea pe care nu o cunoșteam, mă fixa cu privirea.

Era acel sentiment ciudat, ca un fior pe șira spinării. Senzația persistă și după câteva minute, îmi întorc capul spre dreapta și ce să vezi, o zăresc pe Anca cu o expresie a feței mirato-contrariată gata-gata să izbucnească în râs. Cu alte cuvinte, îi sărise în ochi rochia ce era identică cu a mea și își spuse în sinea ei: „ce potriveala, Ruxy, cineva are gusturi comune cu ale tale”.

Dar în același timp mă vede și pe mine în peisaj și starea de confuzie o zăpăcește complet, încercând să pună cap la cap piesele de puzzle: cum adică, eu, Ruxy sunt tipa de care fratele lui Marius era îndrăgostit lulea?! Despre Ruxy ne tot povestea?! Neah, așa ceva doar în filme vezi. Ori dacă e vreun blat la mijloc, ceea ce e exclus… Mda, ce mica-i lumea…

Poveste scrisa de Ruxy

Confesiunile Partiale Ale Unei Bisexuale

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „În familie…”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura