Toate lesbienele să vină la mine (2)

… Magda s-a întors cu spatele către cameră, stând în genunchi, picioarele un pic depărtate. Aveam o vizibilitate bună către vaginul ei. Perversa, ca să mă înjunghie şi mai tare în inimă, şi-a băgat mâna printre picioare până la vagin, iar cu două degete şi-a desfăcut labiile… de-mi venea să intru în televizor. Cu ochii aţintiţi către zona fierbinte, nu am mai fost interesat să văd cum îi mângâia şi îi sugea sânii Anei. … 

Penisul erect stătea drept în timp ce mâna culisa de-a lungul lui într-o mişcare agale, pentru a nu termina repede. Următoarea mişcare m-a dat gata. Întâi mi-a arătat degetul mijlociu, intenţionat. Acest gest l-am interpretat ca pe o aroganţă… ia de aici! Şi-a masat labiile de-a lungul lor apoi l-a introdus adânc în interior, făcând mişcări scurte înainte şi înapoi.

În plăsmuirea minţii, mă şi vedeam acolo întins pe spate cu capul între picioarele ei să-i sorb feminitatea, să o trag peste mine, să se lase cu toată greutatea, încercând să-i explorez interiorul cu limba. Deşi îmi propusesem să nu mă grăbesc, acţiunea m-a luat pe nepregătite şi am început să-mi frec penisul mai energic.

Magda s-a ridicat în genunchi şi-a scos degetul din vagin apoi l-a supt culegând seva feminităţii ei. Ana-Maria şi-a prins un sân strângându-l cu putere iar cu altă mână îşi freca energic clitorisul. Cele două femei mă înnebuneau. Magda, a văzut-o pe Ana-Maria în acţiune. S-a întors şi s-a urcat deasupra ei cu capul între pulpele ei.

Aceasta îşi depărtase larg picioarele. Magda s-a uitat către cameră, a făcut un gest ca şi când m-ar pupa apoi şi-a îndreptat atenţia către vagin. Fetele oftau şi suspinau destul de tare, molipsindu-mă şi pe mine. M-am asigurat că sonorul nu este prea tare ca să audă vecinii şi am continuat să privesc şi să oftez… mai mult a necaz, că nu eram între ele.

După un timp au schimbat rolurile, dar de data asta Magda era în planul apropiat, călărită de partenera ei. A prins-o de fese trăgând-o cu putere către ea. Ana-Maria avea un stil diferit de a se mişca. Parcă dansa după cum îşi mişca fesele… înainte şi înapoi.

Îmi simţeam penisul foarte excitat. Nu-mi aminteam când am avut un penis atât de excitat, gata să plesnească şi asta era numai meritul celor două femei care m-au adus în acea stare. Oricând puteam să ejaculez, aveam nevoie de mai multă mişcare şi aş fi reuşit cu lejeritate. În vârful penisului şi-a făcut apariţia seva bărbătească. Vroiam doar să mai trag de timp, masându-mi atent penisul.

Ana-Maria s-a ridicat şi s-a dat într-o parte. S-a ridicat şi Magda şi s-au aşezat în genunchi stând faţă în faţă. Uitase complet de mine, nu se mai uitau la cameră. S-au mângâiat reciproc pe trup, au urmat săruturile fireşti… fiecare a pus o mână pe sânul celeilalte, masându-l uşor. Relaţia dintre ele îmi părea naturală, se vedea că se cunosc bine. Cu ochii închişi se căutau şi se găseau foarte uşor.

Pasiunea cu care se mângâiau şi se sărutau nu m-a lăsat indiferent. Devenisem gelos pe ele, dar în acelaşi timp nu puteam să mai ţin în mine. Am făcut un stop cadru când se sărutau. M-am ridicat în picioare. Privindu-le mi-am frecat penisul de câteva ori apoi am ejaculat puternic în palmă, tremurând şi gemând cu putere. M-am dus la baie şi m-am spălat, apoi m-am întors să văd ce se mai întâmplă în filmuleţ.

Iniţial am crezut că se vor pune tot în poziţia 69 de-a latul patului, dar au ales altceva. S-au întins amândouă de-a latul patului, într-o poziţie opusă celeilalte, fiecare şi-a trecut câte un picior printre picioarele celeilalte… s-au apropiat până când vaginurile lor s-au unit, împingând una în alta.

Până atunci nu mai văzusem vreo scenă asemănătoare în filmele pentru adulţi. Deşi abia avusesem orgasm, mi-am prins cu o mâna dreaptă penisul semi erect şi am început să-l frec cu putere până s-a făcut tare.

Se priveau… îşi muşcau buzele, Magda şi-a prins sfârcurile între degete masându-le şi trăgând de ele… se acopereau una pe cealaltă cu suspine şi gemete intense în timp ce-şi frecau vaginele între ele. Împreună cu ele gâfâiam puternic frecându-mi penisul, mărind viteză o dată cu ele.

Erau foarte încordate, venele de la gât ieşise mult în evidenţă… gemetele lor se transformase în ţipete puternice. Privindu-le şi analizându-le pe rând, încercam să-mi dau seama care va avea prima orgasm. Amândouă se exprimau liber, fiind foarte concentrate. Ana-Maria a fost prima care a avut orgasm… nu ştiu cât mai dura la Magda, dar cu siguranţă urmam şi eu.

Ana-Maria a ieşit din acea încleştare a picioarelor, s-a dus direct între picioarele Magdei. Aceasta s-a întins pe spate cu picioarele arcuite, larg desfăcute. Aveam o panoramă perfectă asupra scenei. Ana-Maria şi-a lipit gura de clitoris, făcând mişcări în sus şi în jos. La scurt timp convulsiile orgasmului au determinat-o să ţipă cu putere.

Stimulat de gemetele ei am terminat a doua oară. După ce am revenit a doua oară de la baie, am aşteptat să văd dacă mai urmează un mesaj de încheiere din partea lor. Un timp m-am uitat la ele cum stăteau întinse în pat, trăgându-şi sufletul, până s-a oprit filmarea.

… citeste partea intai …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura