Singură cu trei băieţi (1)

Toată săptămâna am aşteptat ziua de sâmbătă seară pentru a merge la discotecă sau vreo petrecere. Nu am un iubit, dar nici nu-mi trebuie unul… stabil, din moment ce sunt atâţia băieţi ce roiesc în jurul meu, încercând să mă cucerească în fel şi chip. Pentru mine contează să mă distrez, profit la maxim de naivitatea şi generozitatea lor, iar la capitolul oferit am rămas restantă la mulţi dintre ei. Îi mai păcălesc cu câte un sărut, le permit să mă atingă din când în când… câţiva au avut şansa să mă aibă la pat. … 

Tavi şi Alex m-au aşteptat în faţa blocului, după cum le-am cerut eu. Uneori îi compătimesc, ar face orice pentru mine doar ca să le dau o şansă, fiecăruia. La discotecă am ajuns aproape de ora 11. Toată gaşca ajunsese înaintea mea. Muzică bună, dans cât cuprinde… băieţii mi-au făcut cinste cu sucuri acidulate. Le-am băut imediat la cât de cald era înăuntru. Brusc mi-a venit un chef să beau cocktail, mă săturasem de sucuri şi… din când în când… o bere.

L-am rugat pe Tăvi să-mi cumpere şi mie un cocktail. M-a întrebat de care, iar pentru că nu am ştiu ce să cer i-am spus să întrebe la bar de care beau fetele. După vreo 10 minute a venit cu un pahar lunguieţ, cu un aspect interesant ce avea o felie de portocală pe marginea lui. Trebuia să ştiu ce beau aşa că nu am ezitat şi l-am întrebat cum se numeşte şi ce conţine. Mi-a spus că se numeşte sex on the beach, însă nu a reţinut ce a pus barmanul în pahar.

Un aspect frumos şi un gust interesant. După ce l-am băut pe acesta, am mai cerut încă unul. O stare euforică m-a cuprins, mă ameţisem. Nu eram obişnuită şi m-a luat flama. Eram în plin dans, energică când s-a oprit muzica şi am fost anunţaţi să părăsim incinta deoarece se desfăşura o acţiune a poliţiei. Abia trecuse de ora 1 şi era prea devreme să merg acasă.

Tavi a sugerat că putem să mergem la el, fiind singur acasă, însă nu mi-a spus că nu toţi au fost invitaţi. Când am ajuns acasă la el am realizat că în afară de mine şi Tavi, mai erau Alex şi Bogdan şi nici o altă fată. Băieţii au dat drumul la muzică ca să dansez, iar ei dansau în jurul meu. Nu era greu să-mi dau seama de ce nu a mai venit nimeni. Aveau planuri mari, sperau să se culce cu mine. De mine depindea dacă acceptam.

Obosisem şi m-am aşezat pe canapea, băieţii s-au aşezat şi ei lângă mine. Cineva a dat muzica un pic mai încet, să ne putem auzi vorbind. Eram transpirată. Din când în când trăgeam de bluză şi suflam ca să mă răcoresc. Tavi mai îndrăzneţ a avut să sufle şi el.

– Măi, tu vrei să-mi vezi sânii?!

A început să râdă apoi s-a dat mai aproape de mine insistând asupra decolteului. L-am prins de cap şi l-am băgat cu nasul între sânii mei, l-am ţinut un pic apoi i-am dat drumul. Ceilalţi s-au amuzat instant.

– Na… mai vrei.

Cu tupeu mi-a spus că vrea să-mi sugă sânii. Ceilalţi amuţiseră, aşteptau reacţia mea. În nebunia mea, parcă îmi doream ceva acţiune, cocktail-ul îşi spusese cuvântul. Aveam o fantezie să fac sex cu doi bărbaţi, dar nu mă gândisem să încerc cu cineva din grupul nostru, vroiam bărbaţi experimentaţi. Dacă îi permiteam lui, ar fi vrut şi ceilalţi. Puteam să-i refuz, însă ideea de a face sex părea tot mai pregnantă.

Indecisă, mă uitam la feţele lor nevinovate dornice să capete şi ei păsărică în seara asta. Deşi toţi erau trecuţi de 18 ani, pe doi dintre ei îi bănuiam că sunt încă virgini. Până la urmă mi-am ridicat bluza, mi-am tras un sân afară şi l-am invitat pe Tavi să se servească. Timid s-a apropiat de mine, a pus o mână pe sân apoi mi-a prins sfârcul în gură. Nu se descurcă rău. Alex, care era lângă mine, nu ştia cum să spună că vrea şi el. Începusem să mă excit. Mi-am scos bluza cu totul, a urmat şi sutienul. Alex s-a apropiat din partea stângă, întâi a pus o mână, pipăindu-mă uşor, apoi a încercat să facă ce făcea şi Tavi. Mă încălzisem, mi-am băgat o mână sub fusta pipăindu-mă păsărica. Bogdan trăgea de penis prin pantaloni.

I-am făcut semn să se apropie de mine. S-a aşezat în genunchi lângă canapea. I-a luat ceva timp până s-a hotărât să mă atingă pe picioare. Întâi a pus mâna pe genunchi apoi a urcat uşor pe coapse. Alex şi-a desfăcut pantalonii scoţându-şi penisul afară.

În timp ce mă sărutau pe gât, pe umeri şi pe sâni, Tavi şi Alex se dezbrăcau de haine. Bogdan m-a sărutat pe genunchi, apoi pe coapse… aah… am tresărit la fiecare atingere de-a lui. Bogdan era unul dintre cei virgini. Era timpul să-l învăţ ce are de făcut. Mi-am dat jos chiloţeii, am depărtat larg picioarele ca să-mi vadă păsărica excitată. Până la urmă m-am dezbrăcat şi de fustă.

Toţi patru eram complet dezbrăcaţi, băieţii cu sculele erecte le frecau de zor în timp ce mă mângâiau şi mă sărutau. I-am făcut semn lui Bogdan să vină spre mine. Nu a înţeles ce vreau de la el. A vrut să se ridice şi să vină spre mine. M-am întins şi eu către el, l-am sărutat pe buze apoi i-am pus o mână pe cap şi l-am împins între picioarele mele larg desfăcute.

Nu s-a opus, dar se vedea că nu ştie are de făcut. Începuse puţin stângaci, dar pe parcurs se mişca din ce în ce mai bine. Cu vârful limbii se plimba în sus şi în jos, de-a lungul labiilor mele. I-am spus că o vreau în mine. Mi-am desfăcut labiile cu degetele… aahh… limba m-a pătruns. Aş fi vrut să rămână acolo, să sondeze tot mai adânc. În schimb, Bogdan a intrat pentru câteva momente apoi ieşit în totalitate, reluând de fiecare dată mişcarea.

Băieţii se ocupau de mine şi mă simţeam minunat, închisesem ochii şi nu observasem că Bogdan era roşu la faţă. Tavi s-a ridicat în genunchi la dreapta mea, frecându-şi de zor penisul. Părea că aştepta aprobare din partea mea. I-am prins penisul cu mâna dreaptă şi l-am tras către mine. A venit tot mai aproape… intrând în gura mea…

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura