Vacanţă la Barcelona (2)

…Grăbită, fără să spui ceva, îmi scoţi bărbăţia, te întorci cu spatele la mine şi, din priviri, mă rogi să vin aproape, să mă simţi. Penisul meu alunecă în vaginul tău cu o uşurinţă şi cu o naturaleţe greu de imaginat. Rămân în tine de la etajul doi până când liftul ajunge la parter. Moment în care ies, îmi ridic pantalonii şi, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, ieşim din lift salutând domnişoara de la recepţie. Mai târziu mi-a spus că ai mers la toaletă pentru a te elibera de chiloţi. … 

Am căutat magazinul în jurul hotelului dar nu era nimic deschis. Mi-ai spus că ştii un magazin care, e foarte posibil să fie Non Stop, dar că e de mers cam zece minute. Decid că nu se cuvine să lăsăm lipsa vinului să ne strice seara, care a început într-un mod minunat, aşa că pornim spre prăvălie. Schimbăm vorbe simple, plini de emoţie şi excitare, fără a deschide subiectul întâlnirii noastre sau ceea ce s-a întâmplat în lift.

Am mers cam două minute pe o stradă relativ îngustă şi necirculată, cu maşini parcate când pe o parte când pe cealaltă, moment în care, te apuc de braţ şi te trag între două maşini. Te împing pe capota uneia dintre ele, îţi depărtezi coapsele şi, fără să ezit îţi sărut gâtul. Mirosul tău mă înnebuneşte. Îmi scoţi penisul din pantaloni în timp ce-ţi laşi capul pe spate de plăcere. În grabă şi cu teamă de a nu fi prinşi de cineva, ne împingem unul spre altul cu putere.

Te laşi pe spate pe capota, îţi încolăceşti picioarele în jurul mijlocului meu şi-mi strângi penisul cu pereţii vaginului tău. Un orgasm sec şi puternic  te cuprinde. Îl aud printre dinţii tăi, moment în care nu mai rezist şi-ţi invadez feminitatea cu sămânţa mea. Parcă nu mă mai opresc din ejaculat. Parcă sperma mea te cunoaşte şi vrea să recupereze vremea pierdută. În acele momente, când ne tragem sufletul, cineva de la un etaj a clădirii de deasupra noastră, aplauda şi râde.

Era o tânără care-şi fuma ţigara târzie. Ne văzuse. Oricum, apreciem că ne-a lăsat să terminăm povestea. Ies din tine, îmi ridic pantalonii şi o luăm din loc. Picioarele tale sunt pline de spermă care se scurge din vaginul tău inundat. Laşi să curgă tot ce e de curs cu un zâmbet de mulţumire. Ne continuăm drumul fără a scoate o vorbă. Excitarea, în ciuda intensităţii momentului, nu a trecut, parcă deloc. Am găsit magazinul şi, din fericire, era deschis  şi avea şi vin. Multe sortimente. Decidem să bem toată noaptea, aşa că luăm 5 sticle, totuşi, convinşi că n-o să le putem consuma pe toate. În mintea mea e gândul că şi serile următoare vom proceda la fel.

Intrăm în cameră, tu înainte iar eu după ducând două plase cu vin şi ceva biscuiţi. El şi ea erau în picioare ciudat de apropiaţi. Fumau amândoi lângă uşa ce dă în terasă. Ţi s-a părut, şi eşti sigură că nu te-ai înşelat, că în momentul în care ai deschis uşa palma lui stângă era pe fundul ei, iar ea-l ţinea de şold. În acel moment încă un jet de spermă s-a desprins din feminitatea ta şi ai plecat la baie să-i cureţi urmele.

În numai câteva minute apari în uşa zâmbind şi întrebând lumea dacă este mulţumită de vinul ales, în timp ce ei, amândoi, analizează etichetele căutând să se decidă ce vor să desfacă. Ea aduce un vas în care toarnă toţi biscuiţii. Continuăm discuţiile lăsate suspendate. Se face dimineaţă, aşa că decidem să fumăm pe terasă pentru a lăsa atmosfera mai curată înainte de a dormi. Ne perindam la fumat după cum ne vine pofta, dar de regulă mergem toţi.

Te lipeşti de el şi-i pupi obrazul în momentul în care propune să stăm până ce soarele va ieşi de sub orizont. Palmele tale se plimbă pe spatele lui şi pe fundul lui. Te urmăresc cu o excitare accentuată în piept. În dorinţa de a fi eu cel mângâiat, o prind pe ea de fund şi n-o mai las până nu sting ţigara şi intrăm în cameră. Deşi aerul este vizibil mai răcoros noi suntem tot mai încinşi. Cu puţin înainte de a răsări soarele ea cade primă cu capul pe masă.

Se scuză, ne cere să rămânem şi se aşează în patul care este la numai trei paşi de masă. Îmbrăcată şi pe burtă adoarme instantaneu. Noi trei mai rămânem o vreme, apoi ieşim la o ţigară. El spune că-i e somn. Tu spui să mai stăm, aşa că eu îi propun să se întindă lângă ea până terminăm noi vinul din pahare. Dar paharele noastre refuză să se golească, pentru că eu tot torn în ele. Bezna din camera e încet, încet inundată de lumina zilei şi liniştea cuprinde totul.

Le auzim amândurora respiraţia. Dorm. Stăm pe aceleaşi locuri, discutăm în linişte, dar mai mult ne privim şi tăcem în timp ce eu îţi mângâi coapsele cu palmele tremurânde, iar tu îmi ghidezi palmele şi mi le conduci pe trupul tău. Pielea ţi-e tot mai caldă pe măsură ce urc pe coapsele tale cu palmele ce-mi tremurau, încă. Brusc, tremurând îmi propui să fumăm o ţigară. Ne ridicăm în picioare şi tu te uiţi la ei. Amândoi sforăie uşor.

Ieşi pe terasă, iar eu o fac în urma ta. Îţi aprind ţigara moment în care simţi pe degetele mele mirosul feminităţii tale. Îmi zâmbeşti. Ne terminăm ţigara şi decidem că e cazul să dormim dacă vrem să mai fim şi turişti. Intrăm în cameră şi, cum nu te înduri să-l trezeşti pentru a merge în camera voastră, te pui lângă el. Iau o pătură din dulap şi o pun peste voi trei. Ea stă în margine, el lângă ea şi tu lângă el. Cum nu am loc decât lângă tine, mă aşez în acea margine de pat.

Cu palma stângă îţi apuc fundul şi nu-l mai las. Preţ de câteva minute nu te mişti, iar impresia mea este că ai adormit. La un moment dat îţi împingi, pe sub pătură, fundul spre mine. Ridic rochiţa turcoaz şi-mi potrivesc bărbăţia pe feminitatea ta şi mă pierd uşor în tine. Gemi înăbuşit. Nu după foarte multe mişcări avem un orgasm comun pe care ţi-l înăbuşi cu greu. Iar eşti plină de seva mea. Adormim.

Soarele a răsărit de mult când el se trezeşte primul. Se uită în jur şi înţelege imediat ce s-a întâmplat. Stă între voi două, cu faţa la ea. O confundase cu tine, astfel că avea o mâna pusă peste ea ce o atingea, îndrăzneţ, pe sânul stâng. Nu vom şti niciodată dacă ei i-a plăcut  sau nu, dar nu ai văzut acest lucru la un moment dat, când te-ai trezit pentru o clipă, ai zâmbit, ţi-ai împins curul în mine şi te-ai culcat la loc.

Se ridică, şi iese pe terasa să aprindă o ţigară, moment în care, că la un semnal, ne ridicăm toţi. Uşoare dureri de cap dată de cantitatea de vin, sunt, dar nu foarte mari. Ea este în acea rochiţă foarte scurtă şi, acum, şifonată, pare şi mai scurtă. Aproape că i se văd chiloţii. Tu, în a ta, turcoaz, care lasă să ţi se vadă coapsele, cu pielea lor albă şi fină, te întinzi şi spui în gura mare că vrei să fi prima la duş.

Ea deja e în drum spre baie. Intraţi deodată. După câteva momente de negociere, în care noi doi aşteptam să vedem cine a cedat, auzim apa de la duş. Mintea ne-a dus la ideea că aţi intrat deodată la duş, ceea ce ne-a surprins, pe amândoi, într-un mod interesant. Am vrut să vă surprindem, aşa că am dat să intrăm în baie, să vă vedem, moment în care, am constatat că ea se spala pe dinţi iar tu erai la duş. Cântai.

Ea s-a uitat la noi, apoi la tine, apoi la mine, apoi iar la tine. Prin perdeaua transparenţă de la duş ţi se vedeau perfect formele trupului. Noi doi am rămas în uşa admirându-te. Ea se uita la noi. Oarecum îi plăcea faptul că te văd. O excită într-un fel. Opreşti apă, dai perdeaua la o parte şi rămâi uimită de faptul că toţi trei stăm şi ne uităm la tine.

Zâmbeşti, întinzi  mâna după prosop, îl apuci şi-ţi acoperi trupul cu el. Liniştea era perturbată doar de mişcările tale şi de spălatul ei pe ochi. Ţigările ni s-au consumat singure între degete. Te uiţi la noi, zâmbeşti şi spui: Cine e următorul? …

… citeşte partea a treia …

… citeşte partea întâi…

Poveste scrisă de Hyperion

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Vacanţă la Barcelona (2)”

  1. Interesantă povestire, dacă foloseai și nume in loc de el,ea era și mai tare, mult succes in continuare…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura