Felicia – fructul interzis

Povestea noastră a început de mult, dar era un secret ce trebuia bine păstrat. Felicia nu era măritată, avea un iubit de care trebuia să ne ferim, deoarece mă iubeam în secret cu iubita fratelui meu. Din această poveste amândoi aveam de pierdut, dar în acelaşi timp nu vroiam să întrerupem relaţia noastră. Nu aş fi putut spune că era o dragoste profundă între noi, era mai mult un gol ce trebuia umplut, totul ţinea de satisfacerea nevoilor sexuale. … 

Până la momentul începutul idilei noastre, nimic nu anunţa apropierea dintre noi mai mult decât era firesc. Felicia lucra în ture. În săptămâna când lucra de noapte, după ce se trezea, rămâneam singuri acasă, până când venea seara fratele meu. Abia apucau să vorbească puţin între ei, câteva săruturi şi câteva îmbrăţişări, apoi ea trebuia să plece la muncă.

Ne înţelegeam bine, o vedeam ca pe o amică. Nici gând să încerc să-i fac propuneri, deşi nu era de refuzat. Cu două săptămâni înainte să se întâmple inevitabilul, Felicia se afla în perioada lunară cu bulină şi… nimic între ei… apoi, Albert a trebuit să plece în delegaţie vreo 5 zile. Parcă a fost un făcut, după ce a venit el, Felicia a fost chemată în tura de noapte mai devreme, din lipsă de personal.

Intrase în a treia săptămână în turele de noapte iar ea începuse să devină iritată. Aşa am aflat că are un apetit sexual mai ridicat. Cu siguranţă a fost şi vina mea, chiar dacă semnalele ei au fost clare, nici eu nu am stat în banca mea, ba mai mult, am accelerat lucrurile… şi inevitabilul s-a produs. O vreme ne-am iubit în zilele din săptămâna în care era de noapte, apoi ea a decis să punem punct relaţiei, ca şi când nu s-a întâmplat nimic.

O doream foarte mult şi nu vroiam să renunţăm la relaţia noastră, mai ales că zilele treceau tot mai greu aşteptând să intre iar în tura de noapte… poate, poate o făceam să se răzgândească. Au trecut mai multe luni în care Felicia a fost mai rece cu mine, mai distantă, iar eu nu ştiam cum să o abordez. Nu puteam nici să insist mereu, mă gândeam că poate trece la ameninţări că-i va spune lui Albert.

Cu o săptămână înainte să intre iar în tura de noapte, fratele meu a trebuit să plece din nou în delegaţie. M-am bucurat în sinea mea ştiind că rezistă cu greu fără sex. La exterior încercam să afişez un aer degajat, stăpân pe situaţie, neinteresat de ea, însă, la interior… ochii vedeau numai sex la tot pasul… cu Felicia, bineînţeles.

Intrase în săptămâna cu schimbul 3. Nu reuşeam să ne apropiem unul de altul… ca şi când, din greşeală am atins-o. Mă evita tot timpul. Miercuri dimineaţa a venit acasă, s-a pus în pat la somn. Ştiam că îi place să doarmă dezbrăcată. Agitat peste măsură, de-mi venea să o mănânc… sexual vorbind, am deschis uşa de la dormitor privind-o cât de frumos doarme. Încă nu era ora 12, ora la care se trezea de obicei, dar eu nu mai aveam răbdare.

Pe moment mi-a venit o idee… m-am dus către ea. Am tras de pilota din zona picioarelor şi m-am băgat sub. Mi-am făcut loc între picioarele ei… îmi era dor de piersicuţa ei dulce. Nu m-am gândit vreo clipă la ce reacţie ar putea avea, speram să o stârnesc, trezind-o într-un mod plăcut.

Făcuse duş înainte să doarmă… buzele i-au atins labiile, le-am sărutat de câteva ori… am încercat să o pătrund cu limba printre, însă era prea strâmtă. Clitorisul stimulat ar fi grăbit lucrurile mai repede, cu siguranţă s-ar excita şi s-ar trezi mai repede, am gândit eu. I-am desfăcut labiile cu degetele… precum dansul pe o muzică lentă, aşa îmi mişcam limba… în sus şi în jos, apoi m-am dus către clitoris, atingându-l delicat, într-un ritm asemănător.

Felicia începuse să simtă atingerile mele delicate, se foia uşor. Zgomotele emise păreau mai mult un mârâit. Zvâcniri ale trupului mă încurajau să continui. Se împingea către gura mea, mişcând uşor din bazin. La un moment dat am simţit că-şi mişca braţele pe sub pilota. Mâna dreaptă a pus-o pe capul meu, jucându-se cu părul. Nu ştiam dacă s-a trezit sau visa frumos ca urmare a tratamentului meu.

A dat pilota la o parte, m-am uitat spre ea, văzându-i privirea şifonată de somn. Printre suspine şi ochii întredeschişi m-a întrebat:

– Ce faci?…

Nu i-am răspuns. Văzând că reacţia ei a fost una relaxată, am prins curaj şi i-am pus o mână pe sâni. Suspina intens, mişcându-şi capul dintr-o parte în alta. Nu avea cum să nu-i placă, sau cel puţin aşa speram eu.

– Nu e bine ce facem… trebuie să ne oprim… ahh…

Cuvintele ei păreau în contradicţie cu atitudinea. Nici o clipă nu a încercat să mă blocheze să mai continui sau să se ferească, să fie mai fermă în exprimare. Nu aş face nimic fără ca ea să nu fie de acord. Sexul cu forţa nu este specialitatea mea, aşa că am decis să continui fiind atent să nu forţez notă în caz că mă respinge.

Mă excitasem destul de tare. Vroiam să o penetrez, eram dornic să-i simt interiorul de când nu mai existase nimic între noi. M-am ridicat dintre picioarele ei, am prins-o de mijloc şi am întors-o cu faţa în jos apoi i-am ridicat uşor bazinul pentru a facilita penetrarea.

– Ce faci?… a fost reacţia ei.

– Nu este bine ce facem…

Când penisul a intrat a scos un oftat lung, ca un fel de eliberare. Cu mâinile o ţineam de mijloc penetrând-o din ce în ce mai rapid.

– Nuu… trebuie să ne oprim… repeta într-una printre gemete pe un ton domol.

După un timp a renunţat să mai spună ceva. Gemetele şi suspinele devenise tot mai pregnante, o mână şi-a băgat-o între picioare. Îşi băgase faţa în pernă, atenuând din gemete. În mâna stângă ţinea un colţ al pernei pe care îl ţinea strâns… a urmat un strigăt puternic, apoi s-a întins pe pat, cu mâna între picioare.

Am întors-o cu faţa în sus, cu mâinile am prins-o de glezne şi i-am ridicat picioarele în sus… mi-am potrivit penisul în vagin, apoi m-am lăsat peste ea. Picioarele ei s-au înşurubat în jurul meu, cu braţele mă strângea puternic.

Gemetele nu au întârziat să apară, mă săruta pe obraz şi îmi spunea gâfâind:

– Aşa… te vreau adânc în mine…

Îi place să-mi vorbească în pat, mă incită şi mai tare… eram statut de multă vreme, mă păstrasem pentru ea. M-a simţit că sunt aproape, şi-a ridicat capul sărutându-mă pe gât… apoi a ajuns la ureche, de m-a luat cu fiori pe coloană. Nu am putut să mai rezist atunci când şi-a băgat limba în urechea mea… aahh… am scos rapid penisul stropind-o pe abdomen şi pe sâni, apoi m-am prăbuşit peste ea.

Am stat o vreme în această poziţie şi ne-am sărutat. Înainte să mă ridic s-a uitat în ochii mei şi mi-a spus ferm:

– Vreau să-mi promiţi că punem punct din momentul în care mă voi mărita cu Albert.

Nu am avut încotro şi a trebuit să promit. Tot ce îmi doream era să nu se mărite vreodată.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura