Călătorie cu trenul alături de o necunoscută

În delegaţiile pe distanţe lungi, trenul este cea mai bună opţiune pentru deplasare, mai ales când trebuie să ajung la destinaţie dimineaţa, la prima oră. Nu este la fel de comod pentru dormit, dar sunt mai în siguranţă, comparativ cu cealaltă opţiune să conduc singur maşina toată noaptea, iar a doua zi să fiu “proaspăt” pentru activitatea societăţii. Prima oprire… aproape 400 de km, apoi câteva oraşe din apropiere. … 

Îmi propusesem să dorm pe timpul nopţii, atât cât era posibil. Cum nu am găsit locuri la cuşetă, m-am mulţumit cu loc într-un vagon necompartimentat, la clasa I, cu speranţa să nu fie prea aglomerat. Planurile de acasă nu s-au potrivit. Deşi nu era foarte aglomerat, erau destule locuri libere, la partea cu somnul nu puteam face mare lucru.

Luminile puternice din vagon nu te lasă să dormi, cel puţin în cazul meu, şi nici nu pot fi oprite. Am ales să mă aşez într-o altă zonă faţă de numărul de pe bilet, unde nu era nimeni aşezat. Vreo oră şi jumătate am stat singur în acel modul de patru scaune. De nicăieri a apărut o fată destul de drăguţă. A cerut permisiunea să se aşeze, alegând scaunul din faţa mea, dar pe diagonală.

Acum îmi era şi mai greu să dorm. Cum să dorm când în faţa mea se afla o fată frumoasă? Blondă, subţirică şi destul de înaltă… după cum am apreciat eu… cam 1.75 cm, 22 de ani. Îmbrăcată cu un sacou cabrat alb, prins într-un nasture… prin care ieşea în evidenţă un bust generos, fără să i se vadă decolteul. Bluza închisă la culoare fiind până la baza gâtului. O pereche de pantaloni albi, mulaţi pe picior, cu o pereche de încălţăminte fără toc.

Somnul dispăruse, însă, nu ştiam cum să intru în vorbă cu ea. De obicei nu am trac, dar nici nu vroiam să spun vreo prostie. Până la urmă ea fost cea care a spart gheaţa. M-a întrebat dacă locul pe care s-a aşezat este posibil ca cineva să aibă bilet.

I-am răspuns că nici eu nu sunt aşezat la locul meu, dar nu-mi fac griji, dacă trebuie, voi merge la locul meu. Aşa am aflat că s-a mutat dintr-un alt vagon unde nu se simţea în siguranţă, deoarece era un vagon compartimentat cu nimeni altcineva.

Tipa destul de vorbăreaţă, avea cuvintele la ea. Pe lângă faptul că era frumoasă, avea o inteligenţă nativă, nu aveai cum să nu găseşti subiecte de vorbit. Inevitabil, ne-am prezentat… numele ei Oana şi mergea în aceeaşi direcţie ca şi mine, doar că ea mergea acasă. În discuţiile noastre am observat că mă studiază, cel puţin aşa mi-a lăsat impresia.

Nu mă consider un bărbat frumos, cel mult drăguţ, însă, atunci când plec în delegaţii mă îmbrac întotdeauna la costum: cămaşa fără cravată şi pantofi moderni. Nu o dată am observat oameni care mă priveau mai atent când treceau pe lângă mine. La fel cum ea mă studia şi mie îmi fugeau ochii la trupul ei. Atunci când s-a dezbrăcat de sacou… a fost ca un wow în mintea mea. Mă chinuiam să nu îmi rămână privirea fixată în zona sânilor.

După ce ne-am acomodat unul cu altul Oana a a vrut să ştie câteva lucruri particulare despre mine. În primul rând a vrut să ştie dacă sunt însurat. La răspunsul meu negativ mi-a dezvăluit că a încercat observe dacă am urma de verighetă pe deget. Din spusele ei, nu avea un iubit, deşi îmi era greu să o cred, dar nu mai conta.

Târziu în noapte, mi-a spus că ar vrea să doarmă un pic. M-am mirat când am văzut că s-a mutat pe scaunul din faţă, lângă mine. Ar fi putut să doarmă şi acolo. Dacă tot am terminat cu vorbăria m-am gândit să încerc şi eu, deşi lumina de la neoane erau puternice.

Nimeni nu mai vorbea în tot vagonul, cred că eram singurul treaz din vagon iar somnul nu era aproape. Oana a dormit ceva, eu însă nu. S-a foit în scaun în mai multe poziţii. Eu, capul lipit de scaun, privirea înainte, gândindu-mă la diverse lucruri.

Oana a alunecat din poziţia în care stătea cu capul pe umărul meu. Nu am făcut vreun gest… să doarmă ea dacă eu nu pot. Dar nu a fost suficient… după un timp, poate şi din cauza legănatului mai pronunţat de la tren, a alunecat uşor de pe umăr şi s-a oprit cu capul pe coapsa mea, în timp ce îşi ridicase picioarele pe scaunul ei.

Nu ştiam cum să reacţionez. Este doar o întâmplare nefericită, a fost ceva premeditat?… mă gândeam eu… şi mai ales că, la felul cum stătea cu capul pe picior, mintea îmi fugea altă parte. Faptul că mă gândeam la aspecte de natură sexuală, nu era grav, însă, problemă constă că penisul prinsese viaţă şi nu ştiam cum să procedez ca să-l aranjez puţin, pentru că mă deranja.

Era exclus să încep să mă scarpin prin pantaloni ca să-mi aranjez penisul într-o poziţie mai bună sau să-mi desfac fermoarul şi să bag mâna în chiloţi, chiar dacă ea dormea. Oricând se putea trezi. Ca un făcut, la puţin timp s-a trezit a ridicat capul, a realizat în ce poziţie se află.

Şi-a schimbat poziţia, cu faţa în sus… mi-a zâmbit, apoi mi-a spus că a dormit bine şi că se scuză că m-a folosit drept pernă. În acea poziţie, bustul ei îmi părea că doi munţi în comparaţie cu restul trupului. Am schimbat câteva vorbe… penisul nu mă slăbea deloc. Văzându-i sânii atât de aproape de mine… imaginaţia devenise şi mai bogată. Aproape că nu reuşeam să înţeleg tot ce spune, aprobam din reflex.

Dacă ar mai înaintat puţin cu capul şi-ar fi dat seama de situaţia în care mă aflam. Cei drept îmi amorţise puţin şi piciorul, dar nu mă puteam plânge. Nu întâlnesc în fiecare zi o femeie care să doarmă pe piciorul meu, producându-mi erecţie.

A ridicat puţin capul. Pentru moment am crezut că se va ridica. Dar nu. S-a întors pe o parte, de data asta cu faţa spre mine, un pic mai aproape de prohabul meu. Încerca să se facă comodă. A pus o mână sub cap direct pe piciorul meu. Nici aşa nu a fost bine… a scos mâna de sub cap aşezând-o tot pe picior, puţin lângă.

Nu mai spunea nimic. Ţinea ochii închişi căutându-şi poziţia, cel puţin aşa credeam pentru moment. Situaţia devenise destul de înfierbântată pentru mine. Ea se afla foarte aproape de zona prohabului. Când m-am aşteptat mai puţin, şi-a mişcat capul mai jos pe picior iar mâna mă masa uşor pe coapsă. Nu am apucat să am vreo reacţie ca mâna ei a ajuns direct pe prohab.

Din instinct am oftat puţin şi am ridicat privirea uitându-mă în faţă şi în spate dacă vine cineva. După ce m-am asigurat că e liber, mi-am desfăcut fermoarul, am tras de chiloţi până sub scrot şi am scos penisul afară. Oana l-a simţit imediat. Fără să deschisă ochii l-a prins cu mâna stângă masându-l uşor. Şi-a mutat capul mai spre mine ca să ajungă mai bine la el.

A deschis gura… limba l-a atins uşor la vârf, mişcând limba într-un mod de parcă desena ceva imaginar. Se întărise, eram foarte excitat. Buzele mi-au înconjurat glandul… limba ieşea mai mult, plimbându-se în jurul lui. Îmi era drag să o privesc… în timp ce-şi mişca lasciv buzele şi limba.

Sânii ei mă fascinase de când ne-am întâlnit. Nici ea nu mă întrebase dacă îi permit… nici eu nu am întrebat, aşa că, i-am băgat mâna pe sub bluză şi am ajuns la sânii ei mari, pipăindu-i uşor pe lângă sutien. Ceasul era aproape ora trei şi speram să nu ne deranjeze nimeni. Noroc că pe partea cealaltă nu stătea nimeni.

Oana nu se grăbea deloc, avea în stil lent în mişcări. Ştia ce făce, dar aş fi vrut să mărească ritmul… până nu se trezeşte careva să meargă la toaletă. Şi-a schimbat poziţia. Aşezată pe burtă se mişca din ce în ce mai repede. Începusem să mă încordez, respiram în hopuri… mai aveam puţin şi terminam şi mă gândeam unde va fi. Speram să nu murdăresc pantalonii.

Mi-am aşezat mâna pe capul ei dirijându-I mişcările. Mă lipisem de scaun, cu capul lipit… ochii închişi, gura uşor deschisă… aahh… sămânţa a ţâşnit… s-a oprit din mişcări, buzele îmi ţineau penisul strâns… se putea auzi zgomotul când înghiţea. A stat buzele lipite până a ieşit tot din mine. Vroiam să mă şterg, dar nu aveam şerveţele.

Oana a scos rapid din poşetă un pachet şi mi-a dat ca să mă şterg. Ne-am aranjat amândoi hainele, apoi s-a aşezat pe scaun lipindu-se de mine, fără să scoată un cuvânt. Îmi caută privirea. Drept mulţumire am sărutat-o pe buze, gurile noastre s-au lipit… mâna i-am pus-o pe sâni… încă o dată nu strică… s-a auzit zgomotul unei uşi. Era naşul ce se plimba prin vagoane şi ne-a stricat momentul.

Acum era timpul să dorm puţin. Ne-am trezit amândoi îmbrăţişaţi. La coborârea din tren am făcut schimb numere de telefon sperând că vom ţine legătura.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „Călătorie cu trenul alături de o necunoscută”

  1. Ce fain, asa ceva am patit si eu cu ceva ani in urma la Herculane, cu o turista care zicea ca a auzit de partidele de sex nocturn la caditele de sulf de la Regulane

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura