Misterioasă, seducătoare, dezinvoltă (1)

Arăt bine ca bărbat, mai ales că am grijă de trupul meu, sânt atent la ceea ce mănânc  dar am şi un stil de viaţă activ, cu program strict şi mers la sală. Mi-am ales acest stil de viaţă văzând că fetelor li se scurgeau ochii după mine. Acum sunt apreciat de doamnele de toate vârstele şi am speculat asta oferindu-le serviciile mele sexuale… contra cost. … 

De-a lungul timpului m-am culcat cu multe femei, însă, dintre cele care au fost dispuse să mă plătească nu au fost aşa cum mi-am închipuit eu. În mintea mea se întipărise ideea că femeile vor arunca cu bani pe mine şi mai ales că vor fi femei top model… una şi una. În realitate, femeile foarte frumoase nu erau dispuse să mă plătească, ba dincontra… se simţeau jignite.

Serviciile mele au fost solicitate mai mult de către femei obişnuite, unele având ceva kg în plus, singure sau măritate, dar şi femei cu vârsta mult mai mare decât mine, dar cu un suflet verde. Începusem să mă obişnuiesc cu ideea că femeile foarte frumoase nu vor un gigolo.

Se făcuse seara, mă pregăteam să ies în oraş. Telefonul a sunat… un număr ascuns. După voce, o doamnă trecută de vârstă de 40, ce nu s-a prezentat, spunându-mi că are numărul meu de la o persoană ce m-a recomandat şi m-a întrebat dacă aş fi disponibil să ne vedem în această seară la o cafea.

Doamna avea un stil de vorbire diferit, la obiect, fără multă vorbă, sigură pe ea. Până am ajuns la locul de întâlnire propus de ea, m-am gândit în fel şi chip… cine ar fi putut să-mi facă recomandarea, cine este doamna… şi dacă nu cumva este vreo farsă, poate vreun soţ gelos care a aflat de escapada soţiei?.

Nu mi-a luat mult ca să mă aranjez şi am plecat, curios fiind, să văd cine este persoana. De obicei sunt punctual, însă de data asta am întârziat 10 minute. În interiorul barului, priveam în jur, majoritatea femeilor erau însoţite şi de alte persoane, nici una nu era singură.

S-a deschis uşa şi a intrat o doamnă blondă, elegant îmbrăcată, stilată… părul buclat… o cămaşă cabrată, şi un decolteu discret… o fustă mulată până la genunchi de culoare închisă, cu picioare subţiri frumos desenate, încălţată cu o pereche de pantofi cu toc, nu prea înalt.

S-a apropiat de masa mea s-a aşezat şi mi-a spus:

– Trebuie să fii… Roberto, nu-i aşa?… în timp ce îşi căuta ţigările să-şi aprindă o ţigară.

– Bună seara, da… eu sunt Roberto.

– Ştiu că în societate se impune să mă prezint şi eu, însă, nu este cazul… dacă vrei, spune-mi un nume la alegere, numele care îţi place mai mult.

– Nu este o problemă… înţeleg perfect.

De fapt nu înţelegeam, dar nici nu puteam să fac caz pe tema asta. Era dreptul ei. Până şi-a aprins ţigara nu a mai spus nimic. O priveam atent, la gestică, la poziţia corpului… spatele drept, bărbia sus, privirea serioasă, nici un zâmbet… poate uşor arogantă în atitudine. Aşteptam să aflu ce are de spus. A tras un fum puternic, apoi l-a suflat spre mine având o privire serioasă.

– Ştiu cu ce te ocupi, ai fost recomandat de cineva, nu are importanţă cine. Mă interesează persoana ta… nu te cunosc, dar persoana care mi te-a recomandat garantează pentru tine. Cel dintâi aspect în relaţia noastră este discreţia. Nu te interesează cine sunt eu şi ce fac, dacă mai doresc… te caut eu, asta este prima şi ultima dată când ne întâlnim în public, locul de întâlnire eu îl stabilesc, se exclude din start ideea de a mă filma sau fotografia… accepţi condiţiile?

– Bineînţeles…

În timp ce-mi enumera condiţiile, sentimentul de a bate în retragere îmi părea firească. Poate că nu eram obişnuit cu astfel de atitudine… rece, directă. Abia apucasem să-i răspund, şi-a stins ţigara din care a tras câteva fumuri, a căutat în geantă un pachet de gumă şi un bileţel. S-a ridicat brusc şi mi-a spus că ne întâlnim la această adresă în 30 de minute, să întreb la recepţie de camera 14.

Tot felul de idei negative mi-au trecut prin minte până am ajuns la hotelul din adresa, ce nu era prea departe. Curajos, am bătut la uşa camerei nr 14. Uşa s-a deschis, doamna X m-a întâmpinat într-o ţinută, mai mult goală… fără sutien şi chiloţi, cu ciorapi cu portjartier şi pantofi cu toc.

– Credeam că te-am speriat şi nu o să mai ajungi… îmi propusesem să mă îmbrac şi să plec.

Nu am răspuns, în schimb i-am zâmbit discret. Nu ştiu ce a vrut să însemne atitudinea de la bar, însă acum părea un pic mai destinsă, mai relaxată. M-am apropiat de ea, cu braţul stâng am prins-o ferm de mijloc şi am lipit-o de mine. Nu s-a speriat, mă privea în ochi. Îmi părea că asta aştepta de la mine, vroia un bărbat hotărât, care să deţină controlul.

Pe tocuri aproape îmi ajungea la înălţime, ochii ei albaştri ca marea m-au fixat atent. Privirea avea un aer de nerăbdare, o dorinţă de a recupera ceva pierdut. Am prins-o cu cealaltă mână de ceafă, ţinând-o fix. Sărutul meu a fost ca o fulgerare… buze atinse, o apăsare puternică şi apoi o separare amară, dezamăgitoare.

De-a lungul piciorului meu se unduia piciorul ei stâng… cobora şi urca aleatoriu. Mi-am proptit gura în buzele ei, apăsau cu putere, limbile se atingeau la vârf ca într-un dans pe ritm de tango. I-am simţit mâna între picioarele mele, urcând şi coborând uşor pe picior, apoi s-a oprit în dreptul prohabului. Să o las, să nu o las… trebuie să fiu rău, un dur, iar ea trebuie să-l merite.

I-am prins mâna şi am îndepărtat-o din zona fierbinte. Nu a comentat. Îşi înşurubase braţele în gâtul meu, mă săruta pe gât şi la ureche. I-am permis să se joace cât timp mă dezbrac de cămaşa. Îşi freca trupul de mine şi suspina… mmhh. Aruncasem cămaşa de pe mine pe un fotoliu, doamna X şi-a pus palmele pe pieptul meu oftând.

S-a aplecat către sfârcuri, le-a lins privind în sus către mine. Penisul devenise prea mare pentru strânsoarea chiloţilor. Funduleţul bombat, retras, de la modul cum se aplecase îmi făcea cu ochiul, l-am prins cu o mână, i-am strâns fesele… suspina tot mai tare. Sigur îi lăsasem urme de la degetele mele… o ultimă strângere, mi-am depărtat mâna apoi… pleosc… peste fesa dreaptă.

A tresărit. Nu a deranjat-o, sigur i-a plăcut după cum a reacţionat. M-a sărutat pe buze, a vrut să mă muşte uşor de bărbie, a coborât uşor pe gât… mi-am pus palmele pe umerii ei la care am aplicat o forţă din care să înţeleagă că trebuie să urmeze indicaţiile mele.

Aşezată la podea, se uita când spre ochii mei când spre prohab. Desfăcusem fermoarul de la pantaloni, am scos şi penisul într-un final. A vrut să se apropie de el mângâindu-şi sânii. Din cap i-am făcut semn că nu are voie.

– Urcă-te pe pat!… i-am ordonat eu… acum, arată-mi cum te “iubeşti” singură…

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Misterioasă, seducătoare, dezinvoltă (1)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura