Sedusă şi abandonată

Cred că viaƫa are cursul ei şi degeaba noi încercam să schimbăm acel curs, el tot aşa va rămâne. Absolvisem un institut pedagogic şi mă angajasem la o şcoală de vreo 2 ani, dar salariul destul de mic m-a făcut să-mi găsesc un al doilea job la o firmă de asigurări. Pe lângă comisioanele deloc neglijabile, beneficiam şi de ieşiri la sfârşit de săptămână plus că-mi cunoscusem iubitul la acea firmă de asigurări. … 

Mihai, iubitul meu, era broker de asigurări la acea firmă de vreo 2 ani şi se descurca destul de bine. La 28 de ani se descurca singur fără ajutorul părinƫilor. Reuşea să-şi plătească chiria, avea maşină, plus vacanƫele din Austria iarna şi Grecia vara.

În urmă cu vreo 2 ani, prin luna iulie am ieşit cu echipa de la asigurări la o pensiune din Apuseni. Condiƫiile erau extraordinare, baie la cameră, piscină, tenis de masă, biciclete, iar de mâncare nu mai vorbesc.

Gazda noastră era un cuplu la peste 50 de ani, el meru pus pe soţi, iar doamna mereu îşi făcea de lucru pentru a fi totul în regulă, iar turiştii să se simtă bine. Sâmbătă dimineaƫa am luat masa, apoi toată ziua ne-am bălăcit în piscine. Gazda, ajutat de băieƫi au încins grătarele, în timp ce noi fetele stăteam lungite pe şezlonguri cu sucurile reci în mână.

– Daniela, te duci până la maşină după pachetul de ƫigări?… m-a rugat Mihai care întoarcea grătarele şi abia se ƫinea pe picioare de la fumul ce-i intra în ochi.

De fire sunt băgăcioasă şi săritoare, dar la ieşirile cu prietenii îi las pe el să se ocupe de tot. M-am ridicat de pe şezlong în timp ce-mi aranjam părul negru lung pe spate. După masă ne-am dus fiecare în camera unde era mai răcoare să tragem un pui de somn. Pe la ora patru am ieşit afară pentru a vedea dacă prietenii noştri s-au trezit. În piscină erau Andrei şi Florin, iar pe şezlong îşi savura berea Mădălin, fetele nu se treziseră.

Prietenul meu mi-a sugerat să facem o tură cu bicicletele prin pădure. Aşa că am cerut gazdei să ne împrumute două biciclete pentru a face o cursă pe un traseu prin pădure până la o cascadă în apropiere. În timp ce scotea bicicletele din garaj, gazda ne-a avertizat să urmărim traseul cu bulină roşie pentru a nu ne rătăci.

Am pornit pe la 4 şi 40 urmând cursul râului cu apă cristalină care cobora de pe munte. Mihai o luase înainte pentru a recunoaşte drumul şi a mă averza atunci când urmează un obstacol (groapă, creangă sau bolovan prăvălit din munte). Drumul pietruit mă zguduia în şaua bicicletei făcând să-mi salte sânii prin tricoul mulat. La un moment dat drumul devenise o simplă potecă, iar crengile copacilor mă loveau destul de tare peste picioare. Na, asta este dacă mi-a trebuit pantaloni scurƫi.

Pantă a devenit din ce în ce mai abruptă, aşa că a trebuit să coborâm de pe biciclete şi să o luăm pe jos având grijă la picioare şi ferindu-ne capetele de crengile ce ne ieşeau în cale. Nu mai puteam. Transpirasem şi respiram greu. Mihai mă încuraja că mai avem 500m arătându-mi un indicator pe care scria “Cascada Pişoaia 500 m”.

Am făcut o pauză de 5 minute după care ne-am continuat drumul prin pădure. La un moment dat am dat de o privelişte frumoasă cu stânci golaşe, iar în centru cascada. Am făcut o pauză de o jumătate de oră timp în care am pozat cu telefonul şi ne-am răcorit cu apă rece pe faƫă şi picioare.

Apoi a trebuit să ne întoarcem. Bicicletele ne cam încurcau pe drumul greu pe care am venit. La un moment dat Mihai mi-a propus să luăm o pauză într-un luminiş lateral de cărare după tăbliƫa care indica 500 m până la cascadă. Am fost de acord aşa că ne-am retras lateral la vreo 20 m de cărarea de acces spre cascadă.

Mihai a luat o mică foaie de cort din portbagajul bicicletei şi a întins-o pe jos pentru a nu ne înƫepa în acele uscate căzute de pe crengile brazilor. Am început să ne sărutăm, eu lungită pe spate cu picioarele desfăcute pentru a permite degetele prietenului meu să mă masturbeze, iar el culcat pe partea dreaptă cu faƫa spre mine.

Deşi nu locuiam împreună, el stând singur, iar eu cu părinƫii, o făcusem aproape zilnic, dar nu o mai făcusem niciodată în natură. Ritmul degetelor în vaginul meu a început să se înteƫească astfel încât mi-am dat singură jos pantalonii scurƫi şi tricoul, lăsându-mi doar bocancii de munte în picioare întrucât erau greu de dezlegat şi nu mai aveam răbdare.

Stăteam cu picioarele larg desfăcute şi-l primeam pe prietenul meu în timp ce el mă săruta şi-mi şoptea la ureche că mă iubeşte, dar că ar vrea să mai fie alături de noi nişte băieƫi. Demult îmi propusese acest lucru şi de fiecare dată când era în extaz în pat încerca să-mi reamintească dorinƫa lui perversă.

Eu încercam să-l amăgesc că vreau şi sunt de acord, dar cine să fie băieƫii. Îmi era frică de anumite lucruri. De reacƫia prietenului meu, de reacƫia celorlalƫi, de boli, de sarcină sau de confidenƫialitate.

Odată am discutat această problemă cu o bună prietenă de a mea ce avea cam 30 de ani, nemăritată şi avuse o viaƫă tumultoasă. Mariana mi-a spus că o făcuse o dată cu 2, iar emoƫiile au fost mai puternice. Numai să am grijă.

În timp ce gâfâiam sub loviturile date de penisul prietenului meu şi mă săruta pe gât, de după un copac am observat că un bărbat îmbrăcat în pantaloni lungi şi un tricou. Ne privea în timp ce se masturba.

M-am speriat şi am încercat să-l opresc pe iubitul meu care cred că nu realizase că suntem singuri. Pentru a-l opri i-am băgat unghiile în pielea de pe spate în dreptul omoplaƫilor şi i-am spus răspicat în şoaptă:

– Mai este cineva…

Mihai s-a oprit şi s-a dat jos de pe mine în timp ce eu îmi căutam hainele. Mi-am tras rapid tricoul pe mine, da nu mai apucasem să-mi iau şi pantalonii scurƫi întrucât bărbatul se apropiase de noi cu mădularul belit pentru a arăta câte de viril este.

Iubitul meu rămăsese gol şi încerca să mă liniştească în timp ce încerca să-şi bage degetele la păsărica mea. A început un dialog între cei doi, barbatul având cam 30 ani. La insistenƫele lui Mihai am fost de acord să-i fac doar cu mâna. M-am întins pe spate cu picioarele larg desfăcute astfel încât să fiu linsă de iubitul meu în timp ce bărbatul stătea în genunchi şi-mi ghida mâna pe mădularul lui pentru a-l masturba.

Nu-mi dădusem tricoul jos pentru că mă simƫeam mai bine aşa, deşi necunoscutul insista cu mâinile pe sânii mei. Îl opream împingându-i mâinile de pe mine, un pic nervoasă.

Bărbatul se apropia cu penisul decalotat de buzele mele, eu încercând să mă feresc, îmi întorceam capul invers. Dar excitată cum eram de la prestaƫia prietenului meu am deschis gura şi l-am primit.

Era destul de gros lucru care mă excită şi l-am auzit că-mi spune:

– Vezi că poƫi.

Mihai se ocupa de mine cu buzele şi limba lucru care mă scosese din minƫi, iar bărbatul încerca să-mi ghideze capul să intre mai profund. De la excitaƫie, sentimentul de frică amestecat cu cel de ruşine dispăruse. Gemeam uşor în timp ce picioarele îmi tremurau.

Bărbatul căruia îi făceam sex oral s-a oprit şi mi-a dat jos tricoul de pe mine. Atunci am observat că lângă noi mai veniseră încă trei necunoscuţiƫi care se masturbau amuzaƫi de priveliştea ce le-o ofeream.

Am rămas interzisă. Aveam un sentiment de excitaƫie amestecat cu frică. Mihai continua să-mi ofere placere jos deşi eu încercam să-l opresc pentru a-mi explica situaƫia.

Bărbatul căruia îi făcusem sex oral încerca să mă liniştească.

– Doar cu gura, nimic altceva… a încercat el să mă convingă în timp ce-şi dădea pantalonii jos, lucru pe care îl făcuseră şi celilalƫi.

Am început negocierile. Mihai mă convingea să încercăm. Până la urmă am fost de acord să o fac doar oral pentru a fi mai protejată. Mi-am reluat poziƫia pe spate aşteptând să fiu răsfăƫaţa de limba prietenului meu, în timp ce din stânga şi din dreapta primeam mădularele a doi barbaƫi pe care nici măcar nu-i cunoşteam.

Mărturisesc sinceră că eram excitată. Tipii se schimbau, fiecare dorind să beneficieze de răsfăƫ. La un moment dat m-am pomenit cu un penis mare care venea din partea dreaptă. Am încercat să-i văd făƫa posesorului în timp ce tipul de peste 50 de ani încerca să profite. Ceilalƫi participanƫi cred că se amuzau văzând că abia puteam să-l cuprind cu buzele.

– Ai mai văzut aşa p..ă mare? …m-a întrebat unul dintre băieƫi.

Capul meu era ameƫit de la excitaƫie, ruşine şi un sentiment de vinovăƫie făƫă de Mihai care încerca să mă liniştească că va fi bine. Cred că băieƫii colaborau între ei la schimbarea poziƫiilor pentru că la un moment dat l-am auzit pe unul:

– Nea Vasile, urcă-te pe ea şi dă-i să sugă.

Îi aflasem numele posesorului care era de o vârstă probabil cu a tatălui meu. Eu curioasă, cum sunt femeile încercam să-l întreb dacă este căsătorit şi dacă este şi el turist montan. Omul nu a spus nimic şi încerca doar să îmi îndese mădularul în gură în timp ce eu încercam să opresc pătrunderile prea puternice cu mâna.

Mă enerva la el că avea păr pubian şi mirosea puƫin. La un moment dat am simƫit că picioarele îmi sunt ridicate şi penetrată dintr-o dată de un penis. Speriată am încercat să văd cine este. Prietenul meu a încercat să mă liniştească mângâindu-mă pe fruntea transpirată.

– Măcar un prezervativ… am încercat eu să mă smiorcăi, dar nu am avut prea mult timp că penisul lui Vasile intrase în gura mea.

Cel care era în vagin dădea sacadat în timp ce prietenii lui mă ƫineau de bocancii de munte cu picioarele desfăcute ca la ginecolog. Mihai, prietenul meu mă mângâia pe sâni, iar Vasile îmi plimba glandul pe faƫă.

– Spune-i să nu lase în mine, te rog, i-am spus lui Mihai.

Tipul s-a ƫinut de cuvânt, dar a trebuit să-l degust. M-am ridicat în capul oaselor şi am fost trasă în ƫeapă de altul, în timp ce al doilea a venit în spatele meu cu intenƫia de a mă face sandwich.

Am negociat din nou. Nu o mai făcusem niciodată anal. Mă simƫeam plină şi încercam să fiu în ritm cu cei doi, în timp ce nea Vasile îşi aştepta rândul dându-mi penisul din când în când pentru a-l menƫine erect. Gâfâiam în timp ce părul mă enerva că-mi intră în ochi.

La un moment dat l-a auzit pe cel care era sub mine că geme. Era prea târziu să mă retrag. Cel din spatele meu a ieşit şi m-a stropit pe fese. M-am ridicat în picioare clătinându-mă de la oboseală şi mi-am privit păsărica din care curgea seva din care suntem toƫi făcuƫi.

Am simƫit că în spatele meu este nea Vasile care abia aştepta şi el. I-am spus că merg până la pârâu să mă spăl, dar el n-a mai aşteptat. Simţeam cum bucile mele se lipesc de foia de cort în timp ce bărbatul mă penetra încet, dar hotărât şi profund. Părul lui pubian mă frecau aspru şi încercam să mă feresc de penetrările prea adânci.

Băieƫii după ce s-au îmbrăcat, ne-au urat spor la treabă şi au plecat. Eram fleaşcă, cred că am avut orgasm de trei ori cu nea Vasile. La un moment dat am simƫit că se împinge în mine la maxim.

Se făcuse seară. Am coborât cu bicicletele până la pensiunea unde ne aşteptau colegii pentru cină şi petrecerea de seara.

Pe tot parcursul drumului Mihai nu a scos niciun cuvânt. L-am întrebat ce are.

– Eşti o curvă!

P.S. Acum sunt în concediu de maternitate, de asigurări m-am lăsat, iar soƫul meu Victor mă iubeşte mult.

Poveste scrisa de Mona

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura