Viaţa alături de doi bărbaţi (1)

Relaţia mea cu Mihai era una excelentă. Eram împreună de doi ani şi jumătate şi puteam spune că ne înţelegem foarte bine. În plan sentimental relaţia noastră era una perfectă, chiar nu mă gândeam că voi întâlni un bărbat cu care să pot comunica atât de bine, să ne înţelegem, iar în anumite situaţii să ne completăm unul pe celălalt. Abia împlinisem 25 de ani, discuţiile intime avute cu prietenele mele despre sex m-au pus pe gânduri. … 

Credeam că Mihai este cel mai potrivit pentru mine, mă consideram o femeie satisfăcută, nu aveam de ce să mă plâng. El fiind un bărbat romantic, pasional, foarte atent la detalii, meticulos. Nu pot spune că era un defect, însă, poate era nevoie şi de o schimbare  în viaţa noastră sexuală. Un pic de monotonie se aşternuse în viaţa noastră amoroasă.

Mi-ar fi plăcut să o facem dragoste şi în alte moduri, nu doar în pat. Poate în baie sau la bucătărie, aplecată peste masă, să fiu penetrată pe la spate… ceva spontan, fără inhibiţii, plin de adrenalină şi energie pozitivă. Începusem să studiez tot mai mult pe internet subiectul şi constatam pe zi ce trecea că mi-ar fi plăcut şi alte lucruri în viaţa noastră sexuală.

Pe lângă o diversitate mai mare de poziţii, aş fi vrut să existe şi alternare a mişcărilor de la pasional şi romantic la dominant şi energic. Întotdeauna îi făceam sex oral şi o făceam cu pasiune, mi-ar fi plăcut să-I placă şi lui, măcar cât îmi plăcea mie. Începusem să-mi doresc să-i gust sămânţa. Niciodată nu avusesem ocazia să finalizeze oral.

Îl simţeam uneori că nu-i face plăcere să-mi facă cunilingus. Mă mulţumeam cu cât primeam, însă după ce am citit mai mult şi am vizionat mai multe filmuleţe deocheate, îmi doream să simt mai multă pasiune când îmi face cunilingus. Începusem să mă întreb cât de intens poate să fie un orgasm după un astfel de moment.

Adoram momentele de masaj înainte, făcute de el… adoram atingerile pe tot trup cu vârful degetelor. În acelaşi timp aş fi vrut să-şi folosească buzele mai mult, să mă sărute peste tot, din cap până la picioare. Îmi place să-mi fie sărutaţi sânii, să-mi sugă sfârcurile cu ardoare.

Vroiam să-i spun ceea ce simt, dar nu ştiam cum să deschid subiectul. Dacă în mod obişnuit discutam cu uşurinţă orice subiect şi reuşeam să găsim rezolvare, despre sex părea un pic mai greu, un pic mai dificil. Era greu să deschid subiectul din senin. Ideea de a urmări un film pentru adulţi, de încălzire, mi s-a părut grozavă. Poate era un impuls şi pentru el, oferindu-i stimulii necesari pentru a aduce ceva nou în viaţa noastră sexuală.

I s-a părut interesantă ideea de a urmării împreună un film. L-am lăsat pe el să aleagă. Începutul era promiţător. Un bărbat bine făcut tocmai dezbrăcase o femeie, o aşezase pe pat şi începuse să o sărute pe tot corpul. Imaginile îmi alimentase tot mai mult dorinţa unui preludiu plin de săruturi şi mângâieri pe tot trupul.

Se dezbrăcase complet şi bărbatul. Penisul erect mă făcuse să-mi sticlească ochii. Pasiunea cu care tipa îi făcea sex oral mi-a transmis-o şi mie. Vroiam să-i simt bărbăţia lui Mihai între buzele mele în timp ce priveam la film, să încerc să fac acelaşi mişcări precum protagonista din film.

Mmm… mâinile bărbatului o împingeau tot mai mult făcând să intre în gura ei tot mai adânc, cu gemete şi sunete interesante. Oare este posibil?… mă gândeam eu. Privind între picioarele lui Mihai i-am văzut erecţia prin pantaloni. Mi-am făcut curaj şi i-am pus mâna pe prohab, masând uşor zona.

De nicăieri a mai apărut  în film încă un bărbat dezbrăcat. Priveam cu încântare cum acea femeie ţinea cu ambele mâini câte un penis, mulţumindu-i pe amândoi cu gura, sugând pe rând penisul fiecărui bărbat. Era prima dată când vedeam o scenă de sex dintre doi bărbaţi şi o femeie. Scena mă făcuse să-mi doresc în viaţa mea aşa ceva. Dacă anumite lucruri pe care le simţeam şi le doream, poate că aş fi reuşit să le transmit lui Mihai, însă, să-i spun că doresc să facem sex în trei ar fi fost imposibil să am curajul acesta.

L-am desfăcut la pantaloni şi i-am scos penisul afară. Mă umezisem destul de tare, Mihai mă ţinea lipit de trupul lui cu braţul pe după gât, dar aş fi vrut să aibă un pic de iniţiativă… să mă mângâie pe sâni, să-i scoată afară şi să mă tragă de ei, să se joace cu sfârcurile mele, aşa cum făceau cei doi bărbaţi… sau mi-aş fi dorit să-şi bage mâna pe sub rochiţa mea, masându-mi pulpele fine, până sus, apoi să-mi atingă zona intimă şi să-mi maseze labiile.

Bărbaţii stăteau încordaţi în faţa femeii, privind cum le sugea mădularele. Gemeau tot mai puternic. Gemetele ei mă stimulau şi pe mine, pe ei cred că i-a dat gata. Cel de-al doilea bărbat îşi freca bărbăţia cu putere în timp ce tipa de ocupa de primul. Prin gemete puternice a avertizat-o că urmează să ejaculeze.

Tipă a eliberat penisul primului, s-a întors cu faţa către cel de-al doilea, cu gura deschisă şi ochii aţintiţi către penis. La scurt timp sămânţa a ţâşnit puternic pe buzele ei. Lacomă, s-a năpustit asupra penisului primind cu bucurie sămânţă de bărbat.

Nu am aşteptat să finalizeze şi celălalt. I-am frecat puţin pielea în sus şi în jos, muşcându-mi buzele. Fără să mai stau puţin pe gânduri, m-am aplecat asupra penisului întinzându-mă pe canapea. Mihai nu a avut nici o reacţie. I-am prins penisul cu gura, ţinându-l cu două degete de la bază.

Încercam să execut din mişcările tipei din film. Mişcări aleatorii… mai încet şi mai rapid, înainte şi înapoi normal sau făcând cercuri în jurul măciuliei. Curiozitatea cea mai mare a fost să aflu cât de mult reuşesc să-l introduc în gura mea. Am fost surprinsă când am realizat că pot introduce lejer un pic mai mult de jumătate fără probleme.

Mihai gemea tot mai intens, l-am simţit mult mai încordat ca alte dăţi. Îşi ţinea mâinile pe lângă trup. Cred că nu se aştepta la aşa ceva. Poate că şi filmul a oferit un ajutor în stimularea lui. Măciulia parcă era mai mare. Prinzând penisul cu mâna de la baza i-am simţit presiunea sângelui ce pulsa mult mai intens.

Prima dorinţă era pe cale să se împlinească. Mişcările tot mai rapide a buzelor avea să aducă un orgasm mult mai intens, iar ca o premieră pentru mine, eram pe cale să-i gust sămânţa… ce nu a întârziat să apară. Mihai era atât de excitat… la câteva minute a ejaculat puternic. Iniţial a vrut să-i eliberez penisul captiv din gura mea, dar m-am ţinut tare.

Buzele strâns mulate în jurul penisului nu lăsat nici un strop să se piardă. Era prima dată când gustăm sămânţa unui bărbat, sămânţa caldă, uşor amară, pe care am înghiţit-o din prima. Nu a fost rău pentru prima dată. Eram convinsă că nu va fi şi ultima…

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura