Nu fac sex de la prima întâlnire… să zicem că-i a doua

Din discuţiile noastre virtuale am înţeles că mă place şi că ar dori să ne întâlnim, cândva, dar nu pentru o relaţie obişnuită, de durată. Ceea ce îşi dorea era pe placul meu. Vroia o relaţie strict sexuală şi nimic mai mult, ceea ce pentru mine era perfect, mai ales că nu a interesat-o situaţia mea amoroasă. Convenisem să stabilim o zi să ne vedem faţă în faţă, o întâlnire de probă, să schimbăm câteva cuvinte, să lăsăm impresiile să ne conducă sau nu… pentru întâlnirea fierbinte. … 

După două “programări” eşuate, ea fiind cea care a anulat întâlnirea, din motive mai mult sau mai puţin plauzibile, am decis împreună să mai încercăm încă o dată. Poate că a treia oară era cu noroc. Locul de întâlnire un cunoscut punct de al oraşului. Vremea plăcută de seară era potrivită pentru o plimbare prin parc. Amândoi am fost de acord cu plimbarea.

Parcul nu era departe aşa că ne-a fost uşor să ne hotărâm. În afară de câteva minute de discuţii amicale ca să spargem gheaţa discuţiei, restul timpul ne-am concentrat pe subiectul sex… noţiuni generale, fiecare cu tipul de abordare şi preferinţele lui. Inevitabil la o astfel de discuţie delicată, penisul stătea strâns în pantaloni, gata să rupă tot în calea lui, doar ca să se elibereze.

De câteva ori mi-am dus mâna la prohab pentru a-l aranja un pic, să nu mai simt disconfortul, dar fără succes. Cu cât înaintam în discuţie, dorinţa de a face sex a devenit tot mai puternică. Deşi stabilisem că este o întâlnire de probă, mai ales că simţeam o conexiune aparte… o chimie sexuală între noi, îmi doream să sărim direct la cea de-a doua întâlnire.

Stând pe bancă, Bianca m-a văzut că mă frecam destul de des între picioare. Nu a mai rezistat şi m-a întrebat până la urmă.

– Te exciţi atât de repede?

– Destul de repede, zic eu… de aici şi disconfortul

– Pot să pun mâna?

– Sigur…

Mi-am depărtat uşor picioarele. Bianca a întins mâna în zona prohabului şi a început să pipăie zona. Simţeam că iau foc. Mâna ei aluneca uşor. Uitându-mă la reacţia ei am putut observa interesul acordat penisului. Nu ştiu exact ce gândea, dar cu siguranţă era pe placul ei.

– Nu pot să te las aşa, mi-e milă de tine… pot să fac ceva?

– Se pot face multe, dacă vrei… apoi i-am făcut uşor cu ochiul.

M-am uitat în jur pe alee, către stânga către dreapta, nu mai venea nimeni.

– Hai că nu mai trece nimeni, i-am spus eu entuziasmat pregătindu-mă să scot penisul din pantaloni. Pentru orice eventualitate, mi-am scos tricoul din pantaloni să-mi ascund erecţia în caz că mai trecea cineva.

După ce l-am eliberat, Bianca l-a prins cu mâna dreaptă. La început părea că vrea să-l măsoare cu palma. M-a apucat de la bază şi a vrut să vadă cât mai rămâne, apoi a pus şi mâna stânga să acopere “diferenţa”, în total… o palmă şi jumătate de ale ei. Nu a părut nici surprinsă nici dezamăgită de dimensiune.

Încercam să-i ghicesc reacţiile în timp ce mai mereu mă uitam pe alei să văd dacă trecea careva. Se vedea că se pricepe, mâna ei delicată îmi oferea senzaţii minunate, aproape că se descurca mai bine ca mine, în momentele mele solitare.

Fără să o întreb, am întins o mână şi am pus-o pe sânul ei drept. L-am apucat cu toată palma, strângându-l uşor. S-a apropiat mai mult de mine. Poate că sunt obsedat de sex oral, dar asta îmi trecea prin minte în acele momente. Aş fi vrut să-i simt buzele… ţinându-mi captiv penisul, cu mişcări tot mai ample, pe toată lungimea.

Cred că şi ea gândea acelaşi lucru, dar nici unul dintre noi nu spunea cu voce tare. Nu am fost surprins deloc când am văzut că se apleacă tot mai mult asupra lui. S-a făcut comodă pe bancă, întinzându-şi picioarele apoi s-a aplecat asupra lui. Cu o mână mă ţinea de la bază… cu limba a dat câteva cercuri în jurul măciuliei apoi s-a aplecat mai mult… prinzându-l între buze, aproape jumătate.

Un oftat lung… a fost reacţia mea la senzaţia trăită în acele momente. Mi-am făcut loc pe sub rochiţă şi i-am băgat mâna între picioare. Am tras de marginea chilotului şi mi-am făcut loc în interior cu un deget. Am fost plăcut surprins să constat că era foarte excitată.

Ritmul mişcărilor ei mă făcea să mă mişc şi eu mai repede… degetul mijlociu intra şi ieşea destul de rapid, făcând-o să geamă zgomotos în timp ce îşi mişca picioarele tot timpul. Le depărta puţin apoi revenea la poziţia iniţială prinzându-mi mâna între coapsele ei.

Aleile erau pustii la ora aceea. Mă gândeam că voi avea parte de un sex oral minunat. După un timp mi-a eliberat penisul, s-a ridicat în şezut, m-a privit în ochi apoi şi-a întins buzele să mă sărute. Sărutul nu a durat mult, apoi s-a oprit. Din mişcările ei am realizat că şi-a dat jos chiloţii şi i-a pus în geantă.

Asta însemna doar un singur lucru. S-a urcat în braţele mele cu faţa spre mine. După ce şi-a băgat picioarele prin deschizătură de la bancă, a prins penisul şi l-a fixat la intrare, lăsându-se până a intrat tot. Gemeam amândoi la unison. Ceva nu luase minţile, aproape că uitasem că ne aflam într-un parc şi făceam sex în public.

Ne-a trezit la realitate vocile unor persoane ce se auzeau venind. Ne-am oprit din mişcări. Nu se vedea nimic, marginea rochiei acoperea… tot ce era de văzut. Bianca cu ochii semi deschişi îmi caută neîncetat gura. Vocile persoanelor se apropiau destul de lent, noi aveam treaba iar ei ne-au întrerupt. După ce au trecut de noi, Bianca a început să sară în braţele mele destul de energic.

Speram să pot să-i ofer un prim orgasm, dar nu am reuşit. Cred că nu reuşea să se concentreze. S-a ridicat de pe mine şi s-a aşezat în braţele mele, dar cu spatele la mine. O ţineam de sâni, în timp ce încerca să se mişte pe toată lungimea penisului. Fiind aproape să ejaculez, i-am spus:

– Opreşte-te!… mai am puţin şi termin.

La auzul celor spuse de mine, a ieşit, s-a aşezat iute pe bancă şi s-a năpustit cu gura asupra penisului. Cu buzele îl ţinea fix de măciulie… îi simţeam limba făcând cercuri în jurul ei… degetele mişcau energic prepuţul… aahh… norocul nostru a fost că nu a mai trecut nimeni în acele momente.

Ne-am aşezat hainele şi am întrebat-o:

– Ce făceai dacă trecea cineva în acel moment, te opreai sau ai fi continuat?

– Nu mă opream… chiar dacă realiza ce se întâmplă, nu putea să-mi vadă faţa în noapte.

– Mâine seară trebuie neapărat să ne întâlnim, să continuăm unde am rămas, ce zici?

– Cu siguranţă… mi-ai rămas dator.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura