Orgasm multiplu (1)

sport-2043864_960_720Orgasmul feminin este diferit de cel al bărbatului. Este nevoie de o implicare totală a bărbatului pentru ca femeia să aibă cel puţin un orgasm. Cu toate acestea, conform unor studii a unor cercetători americani, doar 30% dintre femei ating punctul culminant în timpul unui act sexual. Dintre acestea, o mică parte reuşesc să aibă mai multe orgasme. Cauzele sunt diferite. Poate că experienţa acumulată va oferi altora şansa să-şi îmbunătăţească cunoştinţele pentru a oferi partenerei clipe de neuitat. …

Îmi cunosc soţia de mai bine de 10 ani, în tot acest timp am învăţat cum îi place să o sărut, unde anume, care sunt poziţiile ei favorite, cât de repede să mă mişc, când să accelerez. Dacă la început au fost momente de stângăcie, obişnuit cu alte repere în materie de sex, a trebuit să mă adaptez pentru a fi ea satisfăcută, de fiecare dată, la fiecare contact sexual.

La începutul relaţiei au fost câteva momente în care soţia mea nu a reuşit să aibă orgasm, deşi m-am străduit, poate nu suficient. Astăzi se poate considera o femeie norocoasă pentru că se numără printre puținele femei care are mai multe orgasme atunci când face sex.

Când vine vorba de preludiu, am puţine variante la dispoziţie, dar mă descurc, am un as în mânecă. Mă urc deasupra ei, ne îmbrăţişăm, o mângâi, ne sărutăm … mâinile îi căuta sânii, trag uşor de ei. Sărutările noastre nu durează mult … apoi, continui să o sărut pe obraz, la tâmplă … cobor, la ureche … pe gât, puţin sub bărbie … nu foarte mult, se gâdilă şi nu-i place.

Pornesc în explorarea corpului, îi cuprind sânii, trag de ei, îi prind sfârcurile cu buzele, trag încet … limba îi atinge sfârcurile delicat. Sânul stâng o excită cel mai tare, de obicei insist ceva mai mult acolo. Ea îşi arcuieşte trupul, oftează … îi masez sânii, gura merge mai jos, ajunge la buric … câteva sărutări.

Limba desenează pe abdomenul ei, dar nu pentru mult timp … se gâdilă, încă o zonă sensibilă … îmi dau seama după cum se foieşte când o ating în zonele sensibile. Merg mai departe. Picioarele ei se deschid, este pregătită, ştie ce urmează. Eu trag de timp, îi mângâi coapsele, le sărut, le ling puţin … dar mă opresc pentru că este tot o zonă sensibilă.

Pubisul este tot timpul curat. Ştie că-mi place acest lucru şi are grijă să se aranjeze. Palmele cutreieră pe trupul ei … scot limba afară, îi ating vaginul, urc şi cobor. Buzele se lipesc de “buzele” ei, continui să-mi plimb vârful limbii pe toată lungimea … uneori o strecor în interior.

Ajung la clitoris, îl ating încet cu limba … o aud cu geme … îşi mişcă trupul venind cu vaginul mai aproape de gura mea. Buzele se lipesc de el … mă prinde de cap cu o mână, mă fixează … buzele cuprind zona, îl ating încet cu limba … mă trage tare către ea, îşi mişcă bazinul … geme şi mai tare, o simt cum se încordează … intensific ritmul … o trag de sâni, mă joc cu sfârcurile, trag încet de ei … îi cuprind sânii cu palmele, îi frământ … la început mai încet, apoi mai tare … în funcţie de semnalele pe care le primesc.

Îi simt tot corpul încordat … aahh … în surdină, respiră greu. Are primul orgasm. Buzele stau lipite de clitoris, îl ling încet … mâna m-a eliberat. Pulpele încep să-i tremure. Palmele se plimbă pe trupul ei … apoi se retrage. Eu aş mai fi vrut … o să mai am ocazia, vine rândul meu sa fiu alintat.kiss-1858088_960_720

Mă aşez pe spate, o sărut pe buze … mă sărută pe gât, mai jos … mă apucă de sfârcuri, buzele se opresc în dreptul lor, limba se plimbă în jurul sfârcului, îl prinde între buze, trage uşor de el … uneori trage mai tare şi mă doare … se opreşte … îmi menţin penisul erect, frecându-l … îl ia în primire.

Buzele ei cutreieră corpul meu. Ajunge la penis, vârful limbii se plimbă pe suprafaţa penisului, ajunge la vârf … îl cuprinde cu buzele … se mişcă încet, în jos şi în sus … mmhhh … îmi place când emite astfel de sunete … limba o simt cum mă atinge delicat. Oftez de plăcere, o mână o aşez pe capul ei … aaahhh… îi direcţionez mişcările …aahh … după un timp se opreşte, îl mai freacă puţin şi se aşează lângă mine.

Uneori, aleg pentru început poziţia misionarului … se face comodă, mă ridic deasupra ei … mâinile ei mă cuprind, îmi potrivesc penisul, fac câteva mişcări de acomodare în vaginul ei. Noi nu prea vorbim, ne înţelegem prin semnale. Îmi pune mâna pe fese, când mă apasă mai tare spre ea, ştiu că am cale liberă să intru … și intru până la capăt. De fiecare dată are un oftat lung, are capul puţin ridicat, stă cu gura deschisă, venele gâtului se pot observa cu ușurință la cât de încordată este.

Tot ea este cea care îmi dă semnalul de “atac”, trăgându-mă uşor de fese … să ies, apoi mă apasă. Eu nu ies … îmi frec pubisul de al ei, clitorisul este stimulat în acest fel … ah … palmele ei îmi direcţionează mişcările … de la încet spre repejor. Sunetele guturale pe care le scoate mă ajută să-mi dau seama dacă sunt pe drumul cel bun. Mă trage de fese, mă mişc din ce în ce mai repede. Nu durează mult de la penetrare şi are un nou orgasm.

Rar se întâmplă să ţipe de plăcere … dar respiraţia grea, trupul care îi tremură sunt semnale care îmi arată că a avut orgasm. Atunci mă opresc din mişcări, rămân cu penisul înfipt … adânc în vaginul ei. Este moale, se relaxează. Gura deschisă trage aer cu greutate.

Mâna care mă ţinea de fese cade relaxată … îmi încordez penisul, să simtă cum pulsează în interiorul ei. După ce se mai linişteşte, ies … schimbăm poziţia. Dacă stăm mult în poziţia asta, o dor picioarele. Ea rămâne pe spate, eu mă aşez în stânga ei, pe o parte. Îşi ridică picioarele să-mi facă loc sub ele. Îmi frec puţin penisul apoi îl introduc … testez terenul … apoi intru tot.

Rămân aşa puţin, puţin câte puţin îmi scot penisul afară apoi intru la fel cum am ieşit, de la încet la mai repede. Cu mâna stângă îi cuprind sânul drept, îl masez în acelaşi ritm, la fel procedez cu mişcările penisului în vagin … îi prind cu buzele sânul stâng, îl sug, mă joc cu sfârcul. Mă chinui puţin, este incomod pentru mine, dar este plăcut pentru ea … îşi duce o mână la clitoris, cu cealaltă mână mă ţine de fese. Îmi direcţionează mişcările.

O văd cum se încordează, gura deschisă, mă trage de fese … îşi bagă unghiile în carnea mea. Mă doare gâtul, rezist … ştiu că urmează să aibă iar un orgasm. Îl simt … ahh… rămân în interior, adânc. Mă ţine strâns de fese ca să rămân cât mai mult în interiorul ei. Îi eliberez sânul stâng dintre buze, îmi mut mâna de la sânul drept la cel stâng. O sărut pe gât, la ureche … îi prind lobul urechii între buze, limba îl atinge și-l dezmiardă ușor.

Trage de fesele mele să ies, apoi mă apasă brusc. O luăm de la capăt … penisul intră foarte uşor acum, este foarte udă. Mişcările încep rar, ea îşi stimulează clitorisul, avem acelaşi ritm … apoi mai tare, mai tare … aaahhh … rămân în interior.

… Citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

8 comentarii la „Orgasm multiplu (1)”

  1. De unde si pana unde scoti „studiile” astea care afirma,chipurile,ca numai 30% din femei ar atinge orgasmul in timpul unui act sexual??Ce prostie!MULT MAI MULTE FEMEI AU ORGASM si,de asemenea,DESTULE FEMEI AU MAI MULTE ORGASME in timpul unui act sexual!!Procentul este,deci,cu mult mai mare!Mai si gandeste cu capul tau,nu te lua dupa asa-zise „studii”,de fapt doar NISTE AIURELI! In plus,NU E NEVOIE INTOTDEAUNA ca barbatul sa se implice „total” ca femeia sa aiba macar un orgasm.Acest lucru depinde de intensitatea actului sexual,nu de implicarea totala a celor doi parteneri.

    1. Sunt convins ca multe femei au orgasm, dar ca si procent … nu am acces la date. Nu stiu cate femei ai intalnit ca au mai multe orgasme, dar eu am discutat cu multe femei care nu au un orgasm. Sunt mamici, de diferite varste care nu stiu ce-i ala orgasm. Partea cu „nu e nevoie de implicare totala la barbat” … stiu si eu ce sa spun. Intensitatea actului tine tocmai de implicarea totala a celor doi parteneri.

    2. Te-as ruga sa trimiti un singur mesaj la comentarii. Atunci cand voi fi conectat il voi aproba. Daca vei trimite acelasi mesaj de mai multe ori, se va activa notificarea de spam si eu nu-l voi mai putea vedea.

  2. Dar poti sa judeci singur o asemenea „informatie” si sa-ti dai seama dupa ce contine ea daca e adevarata sau nu.La asta ma refeream cand vorbeam despre gandirea proprie si nepreluatul automat a tot ce scrie prin ziare,care oricum sunt pline de toate minciunile posibile si imposibile.Iar genul asta de „studii” citate in mod anonim(in articolul respectiv nu se da nici macar numele acelei asa-zise companii farmaceutice care ar fi realizat respectivul studiu) sunt cam tot timpul doar niste facaturi care nu stau deloc in picioare in fata realitatii,cum e si asa-zisul „studiu” despre orgasm.Ca sa nu mai vorbesc despre faptul ca „informatia” respectiva provine dintr-un articol vechi de cativa ani buni si care,deci,nici macar nu vorbeste despre situatia curenta.

    1. Cu siguranta, asa este … trebuie sa analizam informatia. In sprijinul acestui studiu, am experienta discutiilor cu multe femei care nu au avut un orgasm. Sau, femei care au orgasm doar de cateva ori pe an cu barbati cu care au o relatie stabila. Am scris corect … de cateva ori pe an.

  3. Chiar in ceea ce scrii,afirmi ca o femeie are mai multe orgasme in timpul unui act sexual asa ca nu mai e cazul sa-ti argumentez eu ca acest lucru e ceva care se poate petrece destul de frecvent.Iar ceea ce spui tu nu e chiar conform cu continutul articolului respectiv pentru ca acolo NU SE SPUNE DELOC ca „doar o mica parte dintre femei reusesc sa aiba mai multe orgasme” cand fac sex.Ideea asta iti apartine si e gresita pentru ca nu ai de unde sa stii cate femei au mai multe orgasme in timpul unui act sexual.

    1. Acesta material nu are la baza articolul din gandul. Este o intamplare adevarata si imi apartine. Din intamplare am vazut articolul si am folosit doar partea cu procentajul. Acum, am inteles parerea ta, ti-o respect. Cred ca putem sa trecem peste aceste amanunte si sa nu creem o discutie interminabila pe acest subiect. Nu stiu cate materiale ai citit de pe acest blog, dar as aprecia daca ai lasa un comentariu cu parerea ta despre intreg. Iti place blogul meu? Ce parere ai despre el? Ceva sugestii si idei?

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura