Un sex oral cu bucluc

9395796571_f5b5a04f88_oEram împreună cu Ioana de câteva săptămâni. O fată modestă, minionă, zâmbăreaţă, dornică de afecţiune. Mă aştepta după program să ne bucurăm împreună de serile călduroase de vară, plimbându-ne prin parc, doar noi doi … ne sărutam şi ne îmbrăţişam. Ca fiecare bărbat mi-aş fi dorit mai mult. Un spaţiu intim doar pentru noi, dar la niciunul dintre noi “acasă” nu era disponibil. …

Într-una din serile cu ploaie ne aflam în holul blocului, pe treptele scării de la etajul 1. Vremea capricioasă a făcut să nu existe activitate în bloc, oameni care să vină sau să plece de acasă. În acea seară legătura dintre noi a fost mai puternică, sărutările au fost mai pasionale, îmbrăţişările au fost mai puternice…şi … bineînţeles erecţia mea mult mai prezentă. A fost seara când şi-a ridicat bluza şi mi-a permis să-i văd sânii. Tot atunci i-am “smotocit” cel mai tare … i-am “supt”, i-am lins sfârcurile. Eram încălziţi … penisul era pe cale să-mi rupă pantalonii. Nu mă gândeam că vom putea face sex în scara blocului, dar tentaţia de a-i atinge feminitatea era mare.

A acceptat să-şi deschidă nasturii de la pantaloni. I-am băgat o mână imediat  în chiloţei … degetele au coborât cu dificultate către “peştera muierii”. Eram lipiţi de zid … ne sărutam, încercând să-i descopăr secretele intime.

Prin pantaloni mi se putea zări erecţia. I-am luat o mână şi am poziţionat-o în zona prohabului. A tresărit … nu şi-a dat seama ce voiam să fac. S-a oprit din sărut hilizindu-se uşor, apoi singură mi-a atins prohabul. Mă atingea delicat în sus şi în jos.

Am scos mâna din chiloţeii ei … am desfăcut fermoarul pantalonilor mei, am tras de partea de sus a chiloţilor şi am scos penisul afară. Era mult mai bine. Din priviri am invitat-o să-l atingă. Cu timiditate, l-a atins pe vârf … apoi l-a cuprins cu palma, mişcând delicat prepuţul în sus şi în jos.

Entuziasmată mi-a spus:

– Ce fierbinte e! De ce este aşa?

Ştiam că este virgină, dar nu mă gândeam că nu ştie nimic despre organul sexual bărbătesc, mai ales că era trecută de 20 de ani. După o conversaţie amuzantă pe seama penisului, am devenit serioşi când am sărutat-o pe buze.

Atunci i-am spus pentru prima dată că aş vrea să fac sex cu ea. M-a privit în ochi şi mi-a spus, parcă cu regret, că este virgină şi că nu vrea să se grăbească. La final a menţionat că nici măcar nu aveam un loc unde să nu ne deranjeze cineva. Cuvintele ei nu au fost pe placul meu, dar trebuia să-i respect decizia.7442865274_11b607b4d1_k

Eram foarte excitat, sprijinit de zid, cu penisul gata “de luptă”. Singurul gând pe care l-am avut atunci i l-am comunicat şi ei, fără să mă gândesc prea mult. Am întrebat-o dacă vrea să-mi facă sex oral. A rămas surprinsă de cererea mea, de altfel şi eu. Parcă nu eu am fost cel care a rostit acele cuvinte, dar am mers înainte.

Nu a zis nici da nici nu. Cuvintele ei nu erau categorice. Un simplu da sau un nu ar fi fost suficient. Oscila între răspunsuri. O fi fost şi ea curioasă să încerce sau nu dorea să mă refuze direct. Ori, poate se gândea la ce părere voi avea despre ea după aceea.

Se uita la mine, apoi în jos către penis. A făcut asta de câteva ori, apoi s-a aplecat … m-a sărutat pe vârf și apoi l-a prins între buze. Puteam să jur că face asta pentru prima dată, dar nu mai conta. Am invitat-o să stea în şezut pe treaptă, iar eu m-am poziţionat în faţa ei.

Atunci am văzut roşeaţa din obrajii ei. Mi-a luat penisul în mână, buzele l-au prins … se mişca uşor înainte şi înapoi. Limba îmi atingea vârful ușor. După o perioadă, a prins mai mult curaj … mişcările i-au devenit mai ample. Cu câteva indicaţii oferite, senzaţiile au devenit mai intense … plăcerea mă învăluia.

Începuse să-i placă şi ei. Cel puţin aşa am perceput eu. Implicarea ei era totală, zgomotele ei mi-au oferit senzaţia asta. La cât de excitat eram nu a fost nevoie de mult timp pentru a avea orgasm. Aveam picioarele încordate … i-am pus o mână pe cap, să-i coordonez mişcările … mai rapid … puţin mai adânc… aaahhh … și am ejaculat intens.

Momentul a surprins-o. Valul abundent de “sămânţă” a speriat-o puţin. O parte s-a scurs pe treptele de ciment. I-am mulţumit pentru momentele plăcute. Ne-am aranjat hainele. Am mai stat împreună o vreme şi apoi am condus-o acasă.

În dimineaţa zilei următoare, eram la muncă. Vesel, satisfăcut când … a sosit un echipaj de poliţie care mi-a comunicat că trebuie să-l urmez pentru o presupusă reclamaţie din partea ei pentru supunere la perversiuni sexuale. Ancheta a concluzionat că reclamaţia nu are temei legal şi că totul s-a desfăşurat cu acordul ei.

Relaţia dintre noi s-a terminat în acel moment. Deşi am întrebat-o, nu mi-a spus de ce a minţit. Motivaţia gestului ei nu am găsit-o. Voi?

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

10 comentarii la „Un sex oral cu bucluc”

  1. Daca la peste 20 inca este virgina, ceva probleme are. Si totusi dupa sex oral, a ramas cu mai putine ,,virginitati” anatomice, poate si mintale. :))))

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura