După faptă şi răsplată (2)

pexels-photo-235535… se uita fix la mine în timp ce limba i se plimba pe toată circumferinţa penisului lui Dragoş … cu mâna stângă mi-a apucat penisul, decalotându-l uşor. Începuse să-mi placă. Speram la mai mult, dar s-a oprit.

– Dragule, asta a fost un bonus … tu nu primeşti nimic. Ţi-ai luat porţia pe ziua de azi, cu Irina, ai uitat? Acum doar priveşti…

M-a lăsat cu ochii în soare. Dragoş a luat-o în braţe şi a aşezat-o pe pat, cu deschizătura spre mine. …S-a aşezat în genunchi, între pulpele ei … Laura şi-a desfăcut larg picioarele. Timpul era preţios şi nu a dorit să-l irosească, s-a afundat cu totul … gemetele intense ale Laurei se auzeau. Cred că tipul avea experienţă în materie de sex.

A urcat mai mult de-a lungul patului aşezându-se pe spate. Dragoş s-a dus imediat după ea. Şi-a reluat poziţia între pulpele ei. Se zbătea în pat de plăcere. Îşi arcuia spatele, gemea şi suspina … trăgea de lenjerie. Poate era un pic de actorie, nici în zilele noastre mai bune nu se comporta aşa … sau poate chiar era pe bune.

Şi-a strâns picioarele în jurul gâtului … s-a răsucit către stânga … s-a aşezat peste el. Avea mâinile puse pe zid … ea deasupra lui mişcând din bazin … nu vedeam nimic de unde mă aflam, dar puteam să ghicesc ce se întâmpla. Era poziţia mea favorită pentru cunnilingus. Ahhh … ce mult mi-aş fi dorit să fiu eu acolo, în mijlocul acţiunii şi nu doar un simplu spectator.

După un timp s-a ridicat şi s-a aşezat din nou, cu faţa spre mine … să o văd … să mă privească. Îmi arăta că trăieşte clipa … îşi mângâia sânii … buzele şi le musca, vârful limbii îl mişca provocator. A dus un deget la gură, l-a lins la vârf … l-a băgat în gură jumătate … îl sugea, gemea intens.

După un timp a părut surprinsă că se joacă cu un deget în condiţiile în care penisul lui Dragoş abia aştepta să fie băgat în seamă. S-a aşezat peste el. I-a prins penisul de la bază, s-a lovit de câteva ori peste gură … se uita la mine în timp ce limba i se plimba pe toată lungimea … de sus până jos … simţeam că penisul îmi plesneşte de excitare … de ce nu eram eu acolo?… buzele l-au prins de măciulie … îl sugea cu poftă.

Zgomotele intense ale plescăitului lui Dragoş rivalizau cu felaţia Laurei. Nici nu mai conta dacă făceau totul exagerat sau trăirile erau atât de intense.

Laura s-a oprit … şi-a aşezat capul pe piciorul lui… s-a încordat toată, se observa la gât … era roşie … aahh … într-un strigăt puternic s-a eliberat. De fiecare dată vrea să aibă orgasm înainte să fie penetrată. Îi place să fie linsă … stimulată cu limba. Rezultatul este mult mai intens pentru ea.dreamstimefree_710993

Vizibil satisfăcută s-a ridicat. S-a aşezat lângă Dragoş, iar el peste ea. A intrat rapid în ea. Se sprijinea în braţe … pompând de zor. Atunci am realizat că au uitat să folosească prezervativ … dar gândul mi-a trecut repede. Spectacolul te făcea să-ţi pierzi firul gândirii.

A ridicat fiecare picior al ei şi l-a aşezat pe umărul lui … s-a plecat peste ea. Acum aveam o vizibilitate mult mai bună … în vârful penisului meu şi-a făcut apariţia lichidul seminal … era gata să se scurgă uşor. Nu mai conta ce făceau Laura şi Dragoş, mă gândeam că nu o să scap uşor fără o durere de testicule.

Dragoş obosise … s-a dat la o parte. A ajutat-o să se ridice, apoi i-a indicat să se aşeze cu faţa în jos de-a latul patului. S-a urcat peste ea, sprijinindu-se în coate. A intrat … nu mi-am dat seama în care orificiu. Laura era în extaz … cu ambele mâini a prins lenjeria de pat, trăgând cu putere.

O săruta pe gât, pe umăr, pe ceafă … o penetra energic … gâfâia din ce în ce mai intens… Laura ţipa la el să nu se oprească … aaahhh … se înroşise toată, trăgea cu dinţii din lenjerie. S-a prăbuşit. Nu a lăsat-o să se bucure de orgasm … el a continuat, strângea din dinţi … mişcări energice … aahhh … aaaa … apoi, epuizat s-a prăbuşit peste ea, a ieşit şi s-a întors pe spate uitându-se spre tavan.

Laura a venit la mine, s-a aşezat în genunchi, mi-a dat jos calușul de la gură.

– Cred că ţi-a fost greu. Nu ţi-am spus tot … m-am distrat puţin pe seama ta. Eu am planificat tot… Irina, ştii că este singură, mereu îmi spune că nu a mai avut un contact sexual de multă vreme … am convins-o să accepte să se culce tine. Ştiam că nu te poţi abţine … de ce crezi că a venit îmbrăcată aşa de provocator la noi?

Aveam gura căscată … eram mut…

-… mi-am zis să nu ne mai ascundem unul de altul … cu Dragoş mă întâlnesc de mai bine de şase luni…

Mă pregăteam să spun ceva … dar nu a mai contat … mi-a prins penisul în gură … cu o mână îl freca energic … buzele alunecau pe gland … repede … mai repede … aahhhh … am explodat în interiorul gurii ei … mai puternic ca niciodată.

După ce m-am liniştit … mi-a pus mâinile pe obraji şi m-a sărutat pe buze. M-a dezlegat şi ne-am îmbrăţişat.

… citeste partea intai …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura