Orgasm la saună

Serviciul actual îmi permite să călătoresc des pentru diverse conferinţe, prezentări şi tot felul de recepţii specifice mediului de afaceri pe care societatea pe care o reprezint le desfăşoară cu succes. Financiar sunt mai mult decât mulţumită. Jobul îmi oferă ocazia să mă bucur de frumuseţile locurilor pe unde călătoresc. Singurul dezavantaj este viaţa personală, ce are de suferit deoarece sunt mereu plecată în delegaţii. …. 

După o zi încărcată de plimbări între locaţii, întâlniri şi discuţii cu diverse persoane, am obiceiul să folosesc din plin avantajele unui hotel de patru stele, cu toate beneficiile incluse. Cel mai mult ador să mi se facă masaj şi să mă relaxez la saună, departe de toate problemele jobului, departe de tehnologie – laptop, telefon, tableta.

Pentru că a fost o zi cu multe activităţi în agendă, am decis să-mi folosesc timpul pentru o partidă de tenis de câmp, având-o drept antrenor pe Clara. Eram epuizată după aproximativ o oră de joc. Un masaj era mai mult decât necesar, apoi, la saună… locul pe care îl ador cel mai mult, unde ai timp să te gândeşti la orice altceva fără să fii deranjat.

În drum spre saună m-am întâlnit cu Clara, o femeie cu un aspect fizic extraordinar. Felul cum îţi zâmbeşte, cu acea strungăreaţă… nu ai cum să nu o placi. Personal mi se pare destul de atrăgătoare, deşi sunt femeie şi nu am avut înclinaţii către relaţii intime cu persoane de acelaşi sex. Pe bărbaţi i-a terminat sigur cu fizicul ei.

După câteva replici am considerat că ar fi bine să continuăm conversaţia la saună. Invitaţia a fost pe placul ei. În câteva minute m-a urmat la saună înfăşurată într-un prosop lung. Compania ei a fost mănuşă pentru mine, de obicei eram singură, rar mi se întâmpla să am companie. Ne încălzisem destul de tare. Clara a decis că ar fi bine să rămână goală, fără prosopul care o înfăşura.

Faptul că era goală în faţa mea, nu m-a deranjat. Privirea mi s-a îndreptat către sânii ei, care nu erau foarte mari, însă erau… parcă… perfect rotunzi, cu siguranţă siliconaţi. Prima mea reacţie a fost “wow”. Nu-mi puteam lua ochii de la ei. Îmi doream să-i simt, să-i cuprind în palmă. Niciodată nu am avut o astfel de reacţie faţă de o femeie. Nu m-am putut abţine şi i-am spus:

– Wow… sânii tăi sunt foarte frumoşi, bănuiesc că nu sunt naturali, nu-i aşa?

– Mulţumesc pentru aprecieri… ai dreptate, nu sunt naturali… m-au costat ceva, dar a meritat fiecare bănuţ.

– Îmi permiţi să-i ating?

– Da… eşti invitata mea…

Nu am stat pre mult pe gânduri. Întâi am pus o mână pe sânul ei drept, apoi şi pe celălalt. Erau foarte plăcuţi la atingere, nici tari dar nici moi.

– Cred că bărbaţii sunt leşinaţi după tine…

– Aşa este… sunt mulţi bărbaţi care îmi fac tot felul de propuneri, dar pe mine nu mă interesează.

– Cum aşa? Eşti măritată?

– Nu… mie îmi plac femeile.

În acel moment mi-am retras mâna de pe sânii ei, de parcă m-au curentat. Am rămas puţin blocată. Nu mă aşteptam la vestea asta, o femeie de aproape 30 de ani, foarte frumoasă, care să nu-şi dorească relaţii cu bărbaţi. Deşi nu am întrebat, cred că faţa mea impunea expunerea mai multor detalii. Mi-a vorbit în linii mari despre viaţa ei personală şi despre alegerea făcută.

Nu am apucat să filtrez toate informaţiile primite pentru că am fost imediat întrebată dacă poate să mă sărute. O astfel de propunere era ceva nou pentru mine. Parcă am fost hipnotizată, ceva din mine dorea acest lucru. Am acceptat imediat. S-a întins către mine şi m-a sărutat pe buze în timp ce aveam ochii închişi. A venit şi al doilea… s-a apropiat mai mult de mine, mâinile mi-au desfăcut prosopul, gura mi-a fost acaparată. Apăsa puternic, limba şi-a făcut loc printre buzele mele… începuse să-mi placă, un fior trecea prin tot corpul, inima îmi bătea puternic.

Dintr-o dată am devenit conştientă că am putea fi surprinse în această postură şi mă temeam de asta. Clara mi-a zâmbit şi mi-a spus că s-a ocupat deja de acest aspect. Atunci când a intrat a lăsat agăţat de mânerul uşii mesajul… “nu deranjaţi”, plus că nu este singurul loc unde se poate face saună în acest hotel.

S-a gândit la toate, îmi spuneam eu în mintea mea. Totul a fost dinainte plănuit, întâlnirea în drum către saună, discuţia, atenţionarea la uşă, dezgolirea trupului… mi-au trecut prin minte fulger, dar nu am avut timp să reacţionez… s-a năpustit peste mine, îmi sorbea buzele într-un mod nou, inedit, cum nu mai trăisem până atunci.

Mi-am pus mâinile pe trupul ei şi am început să-l mângâi. Sânii ei irezistibili au fost ca un magnet pentru mine, de data asta îi atingeam într-un mod provocator, sexual, erotic. Mâna dreaptă şi-a pus-o sub sân, s-a ridicat mai sus până a ajuns cu sfârcul în dreptul gurii mele.

– Îmi place să-mi fie sărutaţi sânii, te rog… mă excită foarte mult.

Nu mai conta că nu mai făcusem asta până atunci, m-am conformat… sfârcul excitat l-am prins între buze, sugându-l delicat. A urmat şi celălalt, la insistenţele ei. Ce-i drept, nu m-am descurcat prea bine.

– Permite-mi te rog să-ţi arăt cum se face dragoste cu o femeie.

M-a întins pe bancă. S-a urcat deasupra mea. Mâinile ei îmi mângâiau trupul, buzele alunecau uşor pe gâtul meu, provocându-mi o stare de excitaţie, începusem să mă umezesc. Mi-a prins ambii sâni, s-a dus cu gura către ei. Îi ţinea pe amândoi de la bază, pe alocuri îi strângea într-un mod plăcut. Punea pasiune în tot ce făcea… buzele şi limba se jucau cu sfârcurile mele… se întăriseră. Am închis ochii şi mă lăsasem pe mâna ei, ştia ce avea de făcut. Mă trăgea de sâni, parcă voia să-i modeleze.

S-a ridicat puţin… m-a sărutat fulgerător pe gură, apoi am simţit limba ei desenând pe trupul meu până a ajuns între picioarele mele. Mi-a ridicat piciorul drept, încă aveam ochii închişi… nu voiam să văd nimic, voiam doar să simt plăcerea. Am suspinat imediat când buzele ei s-au lipit de coapsa mea interioară. Sărutând din loc în loc a ajuns până la vaginul meu care era deja umed.

Nu m-am putut abţine fără să scot un… ah… intens la momentul întâlnirii cu buzele ei, calde. O senzaţie plăcută m-a învăluit. Avea un mod diferit de a face cunnilingus, insista foarte mult în zona clitorisului, cu momente când îi acorda atenţie sau plimbându-şi limba în jurul lui.

Nu se grăbea deloc… totul era încet şi meticulos, până la un punct. După ce şi-a găsit o poziţie mai bună, ritmul mişcărilor s-a mărit. Am început să-mi masez sânii… mă înfierbântasem, trupul parcă îmi luase foc. Clara a introdus un deget în vagin, mişcându-l încet… apoi două. Părea nesătulă, aveam clitorisul sub sediu… dar într-un mod plăcut. Îmi sugea clitorisul mai bine ca toţi partenerii pe care i-am avut.

Degetele pompau în mine adânc… abia reuşeam să-mi cenzurez trăirile. Concentrarea era la maxim, mă încordasem foarte tare… m-a simţit, mişcările degetelor erau mai rapide… gura flămândă se ocupa de clitoris… eu îmi masam sfârcurile aşa cum îmi place mie să o fac în momentele mele de singurătate… luasem foc… aahhh… tremuram toată. Pot afirma că a fost cel mai intens orgasm pe care l-am avut vreodată.

Eram mai mult decât satisfăcută. Mă gândeam să-i întorc serviciul, dar nu ştiam dacă voi putea face faţă provocării. Însă, salvarea a venit de la ea.

– Îmi place de tine… mi-ar place să mai stau cu tine dar trebuie să plec, am o programare la teren şi trebuie să fiu prezentă şi dacă nu ai nimic împotrivă îmi doresc să te vizitez mai pe seară. Numărul camerei este 69, nu-i aşa?

Se informase despre mine. M-a studiat bine, în câte delegaţii am fost cazată la acest hotel era şi cazul să mă cunoască. M-a sărutat pe buze şi a plecat în grabă. Eu am rămas să-mi trag sufletul cu gândul la ceea ce urma să se întâmple în cameră mai târziu.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Orgasm la saună”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura