Aventuri fierbinţi într-o cameră de hotel

Aventura vieţii mele a fost cu un bărbat pe care l-am cunoscut la locul meu de muncă, într-o ipostază nu tocmai plăcută pentru el. Întâmplarea a făcut să fiu în tura de noapte în acea sâmbătă. Coincidenţă sau nu, întâmplarea sau destinul a făcut să ne întâlnim, deoarece nu era tura mea obişnuită, era un favor pentru o colegă care petrecea la propria nuntă.

Nimic nu părea să prevestească că va fi o seară deosebită, altfel decât în alte seri. Era doar o seară oarecare, cu multă muncă şi hotelul plin de clienţi. … La camera 223 se schimbă lenjeria doar seara, deoarece clientul este un domn … nocturn, petrece până a doua zi şi nu vrea să fie deranjat dimineaţa şi în cursul zilei. Este un client fidel al hotelului nostru.

Am deschis uşa şi am fost surprinsă când am văzut o lumină aprinsă în cameră, de la o veioză. M-am gândit că poate o fi uitat lumina aprinsă când a plecat. Aşa că am intrat relaxată în cameră în timp ce ascultam muzică la căşti. M-am speriat foarte tare când am văzut în pat un bărbat complet dezbrăcat cu bandă la gură, legat cu cătuşe de grilajul de la capătul patului. Imediat i-am dat jos banda de la gură şi i-am spus că merg să anunţ la recepţie, dar m-a oprit din vorbe.

De obicei nu sunt pudică, nu este primul bărbat peste care intru în cameră şi îl surprind dezbrăcat, dar acest bărbat avea ceva special. În timp ce îmi explica unde ar trebui să găsesc cheile de la cătuşe, cu greu îmi puteam lua privirea de la penisul lui care părea destul de mare având în vedere că era în stare flască. Aveam o curiozitate ce mă măcina încet … oare cum arată când este în erecţie?… mă întrebam eu.

Am găsit cheia într-un final şi l-am  descătuşat. M-a rugat să nu spun nimănui ce s-a întâmplat, apoi mi-a povestit că a plătit o doamnă de companie care să-i îndeplinească anumite fantezii mai speciale, puţin mai dure. Numai că, acea doamnă a avut alte planuri … l-a legat de pat, la gură şi l-a curăţat de banii din portofel.

Clientul … era dezbrăcat și își flutura penisul în timp ce se plimba prin cameră. Din sperietura trasă la început … s-a transformat într-un moment hilar, cu cât îmi povestea mai mult, dar încercam să mă abţin să nu râd, fiind vizibil enervat de situaţie şi mai puţin de bani. Cred că banii nu erau o problemă pentru el.

La cât de agitat era, a rupt o hârtie ce se afla pe masă. A rupt acea hârtie în bucăţele mici apoi le-a aruncat pe jos. Calmă, m-am aşezat în genunchi şi am început să adun de pe jos. La un moment dat s-a oprit în faţa mea. Am ridicat privirea către el … eram chiar în dreptul penisului. Senzaţia îmi era că penisul lui începe să prindă viaţă. Şi nu m-am înşelat. Aveam senzaţia că povestea de mai devreme … este doar o invenţie, că a fost totul premeditat. Poate fute şi el ceva … o fantezie cu o cameristă. Dar nu mai contau aceste detalii, iar întrebările erau inutile.

La fel şi întrebarea ce-mi venea în minte în timp ce penisul i se ridica uşor, se întărea, se mărea în diametru. Vai … o căldură m-a cuprins instant, am rămas setată cu privirea în direcţia mădularului său.  Semnalele mele au fost suficiente, aşteptam să facă primul pas … speram să nu mă lase aşa.

Şi-a prins penisul cu mâna stângă şi a început să şi-l frece în timp ce mă privea atent. Mi-am muşcat buzele … pline de dorinţă. Ardeam de nerăbdare să-l îndese în gura mea. Numai că el a avut alte planuri. Mi-a spus să nu mă mişc. S-a dus la spatele meu, mi-a ridicat partea de jos a ţinutei … a rupt dresul de pe mine.

Era hotărât. Chiloţii … i-a tras în jos până aproape de genunchi. Am închis ochii instant. Îmi imaginam acel penis cum intră printre labiile mele şi cum mă pătrunde energic. La scurt timp, am simţit două degete în vagin sondând adânc. Apoi m-a pătruns imediat. Nu mă umezisem bine. Penisul parcă m-a săgetat cu forţa lui.

Era un alt stil decât eram eu obişnuită … mai pasional, dar nu era rău deloc. Mă încântă ideea unei partide de sex mai hotărât, mai energic … lipsit de preludiu, atingeri pasionale şi cuvinte dulci. Începuse să mă doară genunchii, vaginul era sub asediu … mă simţeam foarte plină … de acea bucată groasă de carne, ce-mi stârnea fantezii din cele mai diverse.

S-a ridicat brusc. M-a prins de braţe, m-a ridicat şi m-a trântit pe pat. Într-o clipă am dat jos ţinuta de servici, apoi m-am dezbrăcat complet. M-a prins de ceafă şi m-a tras către el, către penisul lui. Îşi utiliza forţa într-un mod … interesant, ceva nou pentru mine. Îşi ţinea penisul cu mâna stângă, iar cu cealaltă mă ţinea de ceafă, apăsând către penis … parcă forţându-mă să-i fac sex oral.

Imediat am intrat în rol. Să mă las greu, să fiu forţată să accept acel penis în gura mea. Cu cât refuzam cu atât îmi plăcea mai tare. Mi-a atins buzele, căuta să intre … ţineam buzele strâns, apoi am cedat. L-am primit bucuroasă … gemeam intens … făcea sex cu gura mea. A încercat de câteva ori să-l introducă tot, dar m-am înecat şi a renunţat la idee.

S-a oprit brusc, m-a sărutat pe gură … şi-a băgat limba în gura mea pentru puţin timp, apoi m-a întors ca pe o clătită cu faţa în jos, în mijlocul patului. S-a urcat pe mine, m-a pătruns energic. Din când în când mă muşca uşor de ureche … o mână am dus-o la clitoris, frecându-l energic. Senzaţii noi m-au cuprins. Atitudinea lui mă incita foarte tare încât nu a durat mult şi am avut un orgasm puternic.

Mă penetra de zor, după modul cum respira părea că se apropie de momentul culminant. Speram să nu finalizeze în interior. Era un mister pentru mine cum se va sfârşi. Fără să-i spun ceva m-am lăsat pe mâna lui. Mi-a lăsat impresia unui bărbat cu o bogată experienţă și care ştia cum să procedeze în astfel de cazuri.

Cu un ultim efort s-a ridicat de pe mine, s-a aşezat în genunchi, a strigat puternic … aaahhh … apoi a ejaculat pe fesele mele. Am stat puţin să-mi revin, m-am îmbrăcat rapid … mai puţin dresul pe care l-am trecut la pagube colaterale. Trebuia să-mi termin treaba, însă, nu am ratat ocazia să-i spun la plecare:

– Ne vedem data viitoare!

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura