Am împărţit acelaşi bărbat cu sora mea

Eu şi sora mea mai mare împărţim acelaşi apartament, fiecare cu camera ei. Când vine vorba de bărbaţi ea stă cel mai bine capitolul ăsta, are experienţă mai mare, iar eu sunt puţin mai timidă. În lipsa lor ne împărtăşim experienţele în detaliu. Cu cine, cum, când… de câte ori, etc.

Pentru mine sunt perfecte aceste discuţii pentru că am ce să învăţ şi mă ajută să trec peste inhibiții. Recunosc, de multe ori am fost invidioasă pe sora mea deoarece … bărbaţii cu care se întâlneşte sunt foarte atrăgători şi uneori simt o nevoie să-i cunosc intim, să simt ce simte şi sora mea.

De ceva vreme sora mea lasă intenţionat uşa uşor deschisă tocmai pentru a vedea tot spectacolul. Îi privesc în acest timp, mă mângâi şi mă masturbez apoi continui până am orgasm în dormitor. Nu aşa au stat lucrurile când a venit acasă cu Riki, nume ales de el. Un bărbat înalt, bine construit cu  figura unui bărbat puternic, nebărbierit.

Era destul de cald … eram îmbrăcată cu o bluză mai aerisită şi fustiţă scurtă. Ştiam ce urma să se întâmple. Ardeam de nerăbdare să-l văd pe Riki la “lucru”. Eram entuziasmată, de parcă urma să se culce cu mine, nu cu sora mea.

Am intrat în dormitor, dar nu am închis uşa, am lăsat-o puţin crăpată, tocmai pentru a nu se face zgomot când o deschid. Din pricina Loredanei nu-mi făceam griji, aveam locul exclusivist asigurat. Am aşteptat aproximativ zece minute, dar nu aveam răbdare. Mi-am dat joc chiloţeii să pot avea acces la păsărica mea mai uşor. Am început să o mângâi uşor cu degetul mijlociu. L-am umezit puţin în gură şi am continuat să-mi masez clitorisul.

Ardeam de nerăbdare. Am sărit ca arsă din pat. Camerele noastre sunt față în faţă. Întâi am ascultat la uşă să aud care este situaţia. Se auzeau gemetele surorii mele. Încet am deschis uşa, m-am aşezat în genunchi lângă uşa camerei şi încercam să văd prin crăpătură de la uşa întredeschisă.

Riki chiar era un bărbat bine. Era îmbrăcat doar cu pantalonii … era în genunchi lângă pat în timp ce îi făcea cunnilingus Loredanei, ce era complet dezbrăcată. Dintr-o dată m-au luat toate căldurile. Inconştient mi-am dus mâna între picioare şi una pe sâni. Gemetele ei mă incitau şi mai tare. Un amestec de invidie şi poftă trupească îmi întuneca judecata.

La un moment dat s-a ridicat ea la margine patului, i-a făcut semn să se ridice în picioare. A vrut el să-şi deschidă cureaua, dar nu l-a lăsat. Îl privea în ochi în timp ce desfăcea lasciv cureaua, au urmat nasturii de la prohab. La final a lăsat pantalonii să curgă la podea. L-a ajutat să se lepede de ei, poziţionându-l puţin în profil către uşă, să pot vedea mai bine.

Mi-au sărit ochii din orbite când am văzut ce scula avea … am exclamat uşor … apoi am dus rapid mâna la gură. Speram să nu-mi dau de gol poziţia. Îmi plăcea ce văd, pentru prima dată îmi doream să fiu mai aproape, să-l ating … să fiu penetrată pe la spate. Loredana ştia că îi voi urmări … parcă îmi făcea în ciudă plescăind cu gura plină.

Aveam un deget în vagin într-o mişcare continuă, trăgeam de sânul drept, buzele mi le muşcam de dorinţă … privind în cameră prin deschizătura uşii  spectacolul oferit. Eram înfierbântată, agitată … muream de nerăbdare să simt ceva în mine, care să-mi potolească foamea de sex pe care o aveam. Iute, m-am dus în dormitor şi am luat vibratorul, iubitul meu de zile negre. Parcă a durat o secundă de la momentul în care eram în picioare la cel în care eram întinsă pe spate cu picioarele desfăcute având vibratorul înfipt adânc în mine.

La cât de excitată am fost, orgasmul a venit rapid. Curiozitatea m-a determinat să merg să văd ce se mai întâmplă în celălalt dormitor. Fuguţa am ajuns în faţa uşii. Mă pregăteam să privesc prin deschizătura uşii. Deodată aceasta s-a deschis larg … am îngheţat instant când l-am văzut pe Riki dezbrăcat în faţa mea cu mătărânga sculată. Atunci, nu am reuşit să mă gândesc cum de a venit la uşă în acel moment, ce căuta acolo, dacă am făcut zgomot şi şi-a dat seama. Mai târziu mi-au explicat că-şi uitase prezervativul în borseta ce rămase la intrare. Loredana face sex anal doar cu prezervativ … dar să revin.

Instinctul era să fug în camera mea, dar ceva din mine m-a făcut să rămân … cu gura căscată, privindu-l de sus până jos, mai ales la scula lui. Eram roşie toată … simţeam asta. Îmi venea să intru în pământ de ruşine când a întors privirea către sora mea şi i-a zis:

– Ia uite pe cine avem noi aici!

– Poate e atrasă de scula ta, a zis ea amuzată.

A rămas în uşă, nu s-a mai dus după prezervativ … m-a prins de ceafă, m-a tras către penisul lui. Cu o mână îl dirija către gura mea. Nu puteam refuza o asemenea invitaţie … cu drag am închis ochii, am făcut gura mare … să-i fac loc. Era atât de gros încât abia reuşeam să-l cuprind. Cu avânt muncitoresc, îmi dădeam toată silinţa să sug acel penis … unic pentru mine. Nu mai conta nimic, dispăruse ruşinea faţă de el, faţă de sora mea.

Nu ştiu cât de bine s-a simţit el, deşi mi-am dat “doctoratul” în sex oral. M-a ajutat să mă ridic, m-a prins de mână şi m-a tras în cameră aşezându-mă în genunchi pe pat cu spatele la el. La cât de umedă eram l-am primit cu bucurie … penisul lui m-a făcut să exclam puternic. Mă ţinea de mijloc, mişcările de du-te-vino erau alerte. Ţineam strâns în pumni cearceaful … strigând de plăcere. Loredana stătea lângă mine, mângâindu-mă pe spate şi masându-mi sânii.

După un timp s-a oprit, și-a scos penisul … gura lui s-a lipit de păsărica mea, alintându-mi clitorisul … mmmm … gemeam eu zâmbind pe sub mustăţi de atenţia de care eram privilegiată. Tipul era pe baterii, m-a aşezat pe pat cu faţa în sus. A intrat adânc în mine … se lăsase peste mine cu totul … se mişca energic … Speedy Gonzales ziceai că e … mă zăpăcise complet.

Urlam de plăcere … trăgeam cu putere de fesele lui … eram încordată la maxim, nu credeam că pot să am asemenea reacţii … nici un bărbat nu mă zăpăcise în asemenea hal. M-a sărutat pe gât, limba se plimba în sus şi în jos … cu un ultim efort … aaaahhh … ţipând cu putere. Orgasmul trăit m-a făcut să uit complet de mine … îmi amintesc că … el nu se oprise, pompa de zor. Nu ştiu exact când a ieşit din mine, dar m-am trezit cu el în genunchi deasupra mea stropindu-mă cu sămânţa lui pe faţă, pe gură şi sâni.

Loredana se amuza copios apoi mi-a zis:

– Ţi-ai primit porţia … treci la baie! … acum e rândul meu să fiu satisfăcută.

La baie zâmbeam mulţumită încercând să retrăiesc momentul mental. Poate ne întâlnim şi data viitoare gândeam eu.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura