Vânzare cu finalizare (1)

Viaţa de vânzător nu este una uşoară, mai ales când îţi desfăşori activitatea din uşă în uşa prezentând produsele firmei oamenilor care au disponibilitate să asculte şi de ce nu … să cumpere produsele pe care le prezinţi. Am aflat asta pe pielea mea la actualul job, la firma la care lucrez ca agent de vânzări produse cosmetice.

Primele două săptămâni au fost cele mai dificile, nu cunoşteam bine produsele, aveam nevoie de multă răbdare şi stăpânire de sine  … în discuţiile cu persoanele dificile, mai multă experienţă în abordarea potenţialilor cumpărători.

Un aport definitoriu l-a avut dna Caty, m-a ajutat foarte mult să depăşesc acea stare de timorare când mă aflu într-o discuţie cu o femeie. Când am cunoscut-o, era doar o altă potenţială cumpărătoare pe care încercam să o conving că produsele sunt naturale şi benefice pentru ea. În acea zi nu aveam o stare de spirit grozavă, fusesem pus în dificultate de câteva ori, deoarece nu am fost inspirat să ofer răspunsurile potrivite, vânzările nu erau aşa cum mi-am imaginat eu.

La apartamentul 18 a răspuns o femeie trecută de 40 ani, îmbrăcată cu un capot de saten, sub care se putea observa un furou negru. Am scanat-o de sus până jos, cât mai discret posibil. Nu ştiu dacă şi-a dat seama, cert este că mi-a plăcut de ea, era foarte amabilă, părea interesată de ceea ce voiam să-i prezint. În timpul prezentării m-am bâlbâit de câteva ori, posibil să fi fost datorită felului cum era îmbrăcată.

Văzând că mă bâlbâiam m-a atins pe braţ şi mi-a spus duios:

– Stai puţin … te grăbeşti şi-mi este greu să te urmăresc. Te văd un băiat de treabă, hai să intrăm, îţi fac o cafea, dacă vrei … şi vorbim relaxat.

Am acceptat imediat. Dna Caty m-a invitat să intru în sufragerie, iar ea s-a dus către bucătărie. Nici nu am intrat bine că a venit în grabă după mine. Atunci am văzut că-şi uitase vibratorul pe canapea. L-a luat rapid şi a plecat cu el. După un timp a venit cu o ceaşcă de cafea şi un pahar cu apă, pe care le-a aşezat pe măsuţa de lângă canapea.

Emoţiile erau mult mai mari. Prezenţa ei mă intimida coroborat cu vibratorul pe care îl văzusem mai devreme, deşi dna Caty vorbea foarte blând. Mi-am scos din geantă  câteva produse, mi-am pregătit catalogul şi am început să fac prezentarea societăţii, moment în care şi-a dezlegat cordonul de la capot, lăsând să i se vadă picioarele până sus.

A fost un gest total voluntar, sunt convins că ştia ce face … dar eu cum să mă concentrez la ce vorbesc în timp ce ochii coborau către pulpele ei. Mă înroşisem la faţă, vorbele ieşeau pe gură mai rău decât înainte. M-a oprit din nou. S-a apropriat de mine … mi-a pus un deget pe buze şi mi-a spus zâmbind:

– Ce se întâmplă cu tine?… Te intimidez cumva? Nu sunt destul de atrăgătoare?

– Arătaţi foarte bine, aveţi un corp foarte frumos … am răspuns eu, poate mai roşu la faţă ca oricând.

– Vrei să-l atingi?… în timp ce a făcut un gest amplu cu palmele de sus în jos, apoi şi-a dat jos capotul rămânând în acel mic furou negru şi o pereche de chiloţei plasă de acelaşi culoare … stil pantaloni.

Timid, am întins o mână pe genunchiul ei.

– Curaj … nu trebuie să te temi …

Mâna a alunecat pe coapsă către interior. S-a apropiat mai mult de mine, am înaintat şi eu, cu mai mult curaj. Din acel moment aveam un singur scop … să fac dragoste cu acea femeie, care m-a atras de când am văzut-o. M-am aplecat şi am sărutat-o pe gât, o mână îi căuta sânii iar cealaltă era între pulpele ei … masând şi înaintând puţin câte puţin.

Chiar dacă m-a impulsionat să am iniţiativă, tot ea conducea “dansul”. Cu o mână m-a prins de ceafă şi mă îndruma delicat unde să o sărut. Mai jos … pe gât … şi-a tras breteaua de la furou să scoată sânul drept afară, apoi m-a direcţionat către el … i-am luat sfârcul în gură, îl sugeam … mă ţinea strâns, apăsa pe cap … ofta … apoi mai intens când am ajuns  cu mâna la chiloţei.

S-a ridicat brusc, m-a apucat de mână şi m-a tras după ea în dormitor. Acolo, m-a strâns în braţe şi m-a sărutat pe buze. A fost doar începutul unui lung sărut. Mâinile ei dibace mi-au desfăcut cureaua pantalonilor, apoi m-a ajutat să mă dezbrac cu totul.

A urcat în pat trăgându-mă de mână după ea. Încă mai era îmbrăcată cu chiloţeii şi acel mic furou … cu sânul drept ieşit. Urcat deasupra ei am început să ne sărutăm, apoi a preluat controlul direcţionându-mă unde să o sărut. La ureche, pe gât în jos … până la sâni. Atunci şi-a dezgolit şi celălalt sân. Se juca în părul meu şi mă muta de la un sân la altul … muşcă-mă de sân … a fost cerinţa la care m-am supus imediat.

Gâfâia puternic … ştiam unde trebuia să ajung, dar în ritmul impus de ea. Într-un final am ajuns între picioarele ei … prinde-mi chiloţeii cu dinţii, trage de ei … Îmi era teamă să nu-i rup. Apoi mi-am dat seama că era doar simbolic, nu trebuia să trag până se rup. Aşteptam cu interes să-i gust păsărica. Trăgeam uşor cu dinţii … ajutat de mâini am ajutat-o să rămână fără ei. Cale liberă … gura s-a lipit de vagin. Limba o gâdila uşor … mă ţinea cu mâinile de cap … mă fixase.

Emoţiile dispăruseră … lingeam ca un apucat … dna Caty îmi direcţiona mişcările capului … spre stânga sau spre dreapta oftând intens. Am introdus limba adânc în vagin căutând să intru cât mai mult. Gemea, îşi muşca buzele în timp ce mă privea. M-a tras puţin în sus … până la clitoris. Buzele îl ţineau captiv, am făcut cercuri cu limba în jurul lui.

Am crezut că nu am înţeles bine când mi-a spus … vreau să te gust şi eu, urcă-te pe mine … Abia a doua oară am înţeles. M-am urcat deasupra ei, în dreptul pieptului. Mi-a prins penisul cu o mână … l-a lins de câteva ori, l-a prins între buze, apoi a început să-şi mişte capul … ridicându-l de pe pernă.

Palmele mă ţineau de fese. După un timp s-a oprit din mişcări … cu palmele apăsa pe fesele mele. Atunci am înţeles că trebuie să mă mişc eu. Apăsa mai tare … semn că trebuie să intru mai mult. Mai mult de jumătate. Îi plăcea să simtă penisul cum intră şi iese rapid din gura ei. Avea ochii închişi … cu palmele îmi direcţiona mişcările … mai încet sau mai rapid … S-a oprit după un timp, apoi m-a tras mai mult către ea. A deschis ochii şi privea cum penisul intra mai mult în gura ei … aproape tot. M-a împins şi m-a tras de câteva ori.

– Vreau şi eu să te mai gust.

M-am răsucit şi m-am aşezat peste ea, cu capul între pulpele ei …

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.