Secret LOVE

Mă plimbam agale singur prin parc. Vremea era deosebit de frumoasă, peste tot mirosea a flori ce aveau un colorit de îţi lua ochii. Am profitat de minunile naturii și m-am aşezat pe o bancă. La acea oră aleile erau slab circulate. Liniştea era perturbată doar de ciripitul păsărelelor. La un moment dat sunetul telefonului m-a avertizat că am primit un mesaj. Era de la ea… urma să întârzie puțin. Răspunsul meu a fost prompt … cu câteva detalii despre zona unde eram. Nu ştiu cât timp a trecut, dar până la urmă a ajuns. M-am prefăcut că nu o văd, la fel şi ea, aşezându-se pe o altă bancă, la o distanţă apreciabilă.

– Bună … ce faci?… În sfârşit am ajuns. Am fost reţinută la birou mai mult decât am prevăzut.

– Nu-i nimic … i-am răspuns eu la mesaj. Mă bucur că ai reuşit să ajungi. Îmi era dor de tine.

– Pentru tine am făcut tot posibilul să ajung.

– Crezi că cineva de la birou bănuieşte de relaţia noastră?

– Nu, nu cred… nu am vorbit cu nimeni. M-am comportat normal.

– Ţin la tine … nu vreau ca ceea ce se întâmplă între noi să ne afecteze relaţia profesională. Cred că este mai bine să ţinem secret acest lucru, mai ales că trebuie să avem grijă să nu se afle … acasă, la fiecare.

– Ştiu … nu mă deranjează. Mă interesezi doar tu…

– Mi-e dor de buzele tale. Vreau să te ţin în braţe … să te sărut, să-ţi mângâi sânii … ce mult te doresc.

– Ştiu … la fel simt şi eu … încă am emoţii mari. Într-o zi o să reuşesc să le depăşesc …

– Cât timp poţi lipsi?

– Cam 2 ore sunt acoperită, dar nu vreau să forţez prea mult. Dar tu?

– Eu am spus că am o problemă personală şi nu ştiu când termin.

– Am înţeles …

– Mergem să ne plimbăm?… sunt puţini oameni în parc, nu sunt şanse să ne vadă cineva cunoscut.

– Bineînţeles … merg eu înainte, apoi mă urmezi … trebuie să fim precauţi.

– Aşa este … la 5 minute după ce pleci vin şi eu.

S-a ridicat şi a plecat spre o zonă a parcului mai rar circulată. Am privit-o cum se îndepărta. Eram nerăbdător să ne îmbrăţişăm. Deja nu mai aveam stare, eram puţin agitat. Atât de agitat încât nu am aşteptat să treacă cele 5 minute, plecând puţin mai devreme.

Mărind uşor pasul, am ajuns-o din urmă. Ne aflam într-o zonă sigură. După ce m-am asigurat că nu vom fi recunoscuţi m-am apropiat de ea şi am prins-o de mână. A tresărit imediat, până şi-a dat seama că sunt eu. Am mers ţinându-ne de mână fără să ne spunem un cuvânt de parcă epuizasem toate cuvintele prin mesaje.

Nu s-a aşteptat să fac asta … m-am oprit în faţa ei, i-am prins obrajii şi am sărutat-o pe buze. Ochii mari, în timp ce mă privea, îmi arătau cât de mari îi erau emoţiile. Eram destul de aproape de locul nostru secret. O zonă bogată în vegetaţie cu copaci înfloriţi, plante agăţătoare şi liane, cu puţine băncuțe şi trafic redus, iar ora amiezii oferea o oarecare siguranţă că nu vom fi descoperiţi.

A prins mai mult curaj după ce s-a asigurat că nu sunt oameni prin preajmă. Am prins-o de mână şi i-am făcut semn să mă urmeze departe de alee, în spatele vegetaţiei. Imediat ne-am luat în braţe. Eram nerăbdători să ne sărutăm … mâinile neastâmpărate îi pipăiau trupul, o mână îi căuta sânii iar cealaltă o strângea de fese.

Ne comportam de parcă nu ne mai văzusem cu anii. Pasiunea cu care ne sărutam întrecea orice aşteptări. Penisul mi se întărise. A simţit acest lucru și căuta să se lipească cât mai mult de mine. I-am ridicat marginea rochiei să pun mâna direct pe fese, dar nu m-am mulţumit cu atât … am tras de marginea chiloţeilor şi am băgat mâna apucând-o de fese.

Buzele noastre se căutau frenetic unele pe celelalte, gâfâiam de plăcere … braţele ei mă ţineau strâns. Am scos mâna din chiloţei ducând-o între picioarele ei. Întâi i-am masat zona intimă peste chiloţei. Atunci am luat decizia să trag de ei în jos. O dată cu ei m-am lăsat şi eu în genunchi până a scăpat de ei.

În schimb eu, m-am băgat sub rochiţă căutând să ajung între picioare. Cu un mic ajutor din partea ei, am reuşit să ajung cu gura … acolo unde voiam … să-i alint labiile şi clitorisul. Ne încălzisem amândoi. Dintr-o întâlnire romantică eram pe cale să o transformăm într-una carnală. Un deget l-am introdus în interior … era umezită foarte tare. Pompam uşor în timp ce limba îi căuta insistent clitorisul.

La un moment dat mi-a făcut semn să mă ridic. Am crezut că nu mai vrea … dar nu, avea intenţii clare. Nici nu m-am ridicat bine că s-a năpustit asupra fermoarului de la pantaloni. În câteva clipe mi-a scos penisul erect, frecându-l satisfăcută.

S-a plecat imediat … cuprinzându-l între buze. După câteva mişcări până la jumătatea penisului, s-a ridicat, a scos din poşetă un prezervativ pe care mi l-a înmânat. Trebuia să-i dau bice. După ce s-a asigurat că mi-am pus prezervativul corect, s-a întors cu spatele la mine şi s-a aplecat sprijinindu-se de un copac. Invitaţia era mai mult decât clară și nu trebuia refuzată.

I-am ridicat rochiţa deasupra mijlocului. A oftat adânc când am intrat. Am prins-o de mijloc şi am început să mă mişc alert. Cu o mână îşi freca clitorisul energic. În ritmul mişcărilor îmi atingea mai mereu testiculele. Gâfâia şi suspina, încerca să forţeze orgasmul. Uneori sunetele emise se auzeau un pic mai tare, dar nu avea cine să ne audă.

Tremura din toate încheieturile … semn că orgasmul avea să vină. Ritmul penetrării s-a intensificat … mărindu-i şansele. La scurt timp, ritmul respiraţiei i s-a accentuat … gâfâiam şi eu … transpirasem amândoi de căldură şi datorită plăcerii carnale … aaahhh … orgasmul a urmat la scurt timp împreună cu o reacţie puternică de eliberare. M-am oprit din mişcări aşteptând să-şi revină după orgasmul puternic. Voiam să finalizez şi eu, dar cu prezervativ plăcerea întârzia să apară. Am ieşit. Dintr-o mişcare am îndepărtat prezervativul apoi mi-am făcut loc iar în interior.

Era mult mai bine. Am prins-o de mijloc cu o mână iar cu cealaltă îi masam sânii. Mişcările au devenit mai alerte, eram foarte excitat … ea, gâfâia intens … eram foarte concentrat, însă, ştiam că nu aveam voie să ejaculez în interior. Încă puţin, eram aproape … am scos penisul rapid, am început să-l frec energic … aaahhh … sămânţa a ţâşnit puternic căzând pe pământ, printre iarbă, frunze şi crenguţe.

Îmbrăţişările şi sărutările păreau să nu se termine. Timpul limitat ne-a determinat să plecăm. Ne-am aşezat hainele şi am pornit pe alei ţinându-ne de mână, până la un punct, moment în care fiecare a luat-o pe alt drum, urmând să ne auzim la telefon să stabilim următoarea întâlnire.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura