Roluri şi pasiune (1)

O seară de sâmbătă, normală… programată, copiii erau la părinţii mei … am luat cina, într-un mod romantic, cu lumânări aprinse pe masă, o muzică lascivă … un vin roşu scos de la rece, să ne pună sângele în mişcare, îmbrăcaţi ca de petrecere. Eu cu o fustă aproape până la genunchi, uşor crăpată pe picior, cu o cămaşă cabrată şi un decolteu adânc şi pantofi negri cu toc … iar el, pantaloni la dungă, cămaşă cu mânecă lungă şi cravată. … 

Pentru alungarea monotoniei am adus schimbări în modul nostru de a face dragoste, de la ţinute diverse, la roluri, folosirea de jucării sexuale, mai rar… dar prezente, poziţii şi locuri cât mai diverse. Suntem adepţii sexului în doi, aşa că am sărit peste ideea de schimb de parteneri. Şi apoi, dacă ceea ce facem ne aduce satisfacţie, plăcere şi dorinţă, nu mai avem nevoie de alte persoane. Dar să revin …

După cină am făcut împreună ordine în bucătărie … cu spălat de vase, aşezate toate la locul lor. În tot acest timp nu am ratat ocazia să ne oferim câte un sărut scurt pe buze. Urma să mergem la baie, ne-am ajutat reciproc la dezbrăcat, fiecare şi-a aşezat hainele pe spătarul scaunelor de la masa din sufragerie. Ţinându-ne de mână, cu zâmbetul pe buze, având glume în program pentru destindere ne-am dus către baie unde ne-am spălat unul pe altul, am glumit, am râs … ne-am sărutat de câte ori am dorit acest lucru.

Spălaţi, curaţi şi parfumaţi am revenit în living unde se aflau hainele. Ne-am îmbrăţişat, săruturile fireşti … nelipsite. Acum ar fi trebuit să mergem în dormitor, mai ales că deja mă umezisem, iar soţul meu avea erecţie. Însă, am ales să facem altceva … uşor atipic … să ne îmbrăcăm şi să facem dragoste îmbrăcaţi … mă rog, cu ceva haine pe noi. Pentru noi era un joc nou … un joc al seducţiei, al incitării celuilalt, pentru împlinirea propriilor fantezii erotice şi nu numai.

Am luat cămaşa şi m-am îmbrăcat cu ea, fără sutien. Soţul meu şi-a luat şi el cămaşa … la fiecare articol vestimentar pe care îl luam pe noi ofeream câte un sărut celuilalt. Să nu credeţi că ne-am grăbit, din contră … ne-am îmbrăcat cu fiecare articol destul de încet.

Au urmat restul hainelor … apoi încălţămintea. Ne-am aşezat hainele pe noi ca şi când ar trebui să plecăm de acasă, numai că totul era doar o scenetă, ca multe altele pe care le-am pus în practică. La final, eram îmbrăcată cu bluza, fusta, dresul cu portjartier şi pantofii … Joseph, cu cămaşa şi cravata şi bineînţeles, pantofii.

Mă simţeam un pic ciudat că nu port lenjerie intimă, un pic inconfortabil. Dacă la mine se mai putea trece cu vederea … soţului meu nu. Erecţia i se putea vedea din avion. Nu cred că ar avea curaj vreodată să plece de acasă fără lenjerie intimă.

Ne-am apropiat unul de altul lipindu-mă de penisul său ce era gata să mă împungă. Palmele i-au atins obrajii. Pe tocuri sunt ceva mai înaltă. Am ajuns mai uşor la buzele lui. Joseph a făcut acelaşi lucru … mângâindu-mă pe obraz cu vârful degetelor. Un fior m-a străpuns pe coloană. Gurile aproape că se mâncau una pe alta … o mână şi-a aşezat-o pe fesele mele, apăsând şi trăgând uşor, iar cealaltă îmi căuta sânii.

Pe nevăzute a reuşit să-mi deschidă doi nasturi, pentru un acces mai bun la sânii mei. Hotărât, a tras de marginea bluzei până a scos-o total din fustă apoi a continuat cu nasturi. .. să-i desfacă. Eu am avut altă misiune. Înainte să-l deschid şi eu la cămaşă am dus o mână la fermoar. Cu grijă am tras de el până jos … să nu facem vreun accident. Penisul este delicat şi trebuie să am grijă de el. Cred că s-a simţit mai bine că i-am eliberat penisul captiv.

Ceea ce punem în practică porneşte de la o idee, dar nu plănuim în cel mai mic detaliu. Improvizaţia şi inspiraţia de moment este esenţială. Am crezut că mă lasă pe mine să-i deschid nasturii de la cămaşă, întotdeauna ador să fac asta … ca apoi să-mi trec mâinile pe pieptul său, pe abdomen … să-i simt umerii şi braţele vânjoase.

A avut altceva în minte … a pus mâinile pe umerii mei şi m-a apăsat. Am reuşit să-i mai smulg un ultim sărut … ca apoi să îngenunchez în faţa lui. I-am prins penisul … l-am scos total afară, la fel şi testiculele. Păcat că nu mai aveam ruj. A rămas pe buzele lui. Aş fi vrut să-i las urme la vârf … aşa cum fac amantele sau secretarele open mind. Între timp, a tras de cămaşă până a scos-o total din pantaloni şi a început să se deschidă la nasturi. Fără să se dezbrace asta era regulă. Nu aveam voie să ne dezbrăcăm.

I-am atins cu vârful limbii orificiul de ejaculare. Am coborât de-a lungul lui până am ajuns la testicule, lăsând pe unde am trecut o urmă de salivă. L-am prins cu o mână lipindu-l de abdomen … să pot avea acces mai uşor la testicule. Le-am lins un pic … pe rând, le-am prins între buze. Limba se plimba în voie.

Ofta şi suspina în timp ce mă privea atent. În ochii lui mă uitam şi eu … deşi eu nu cred că mă priveşte în ochi de fiecare dată când îi fac sex oral. Sunt convins că îmi urmăreşte gura … buzele şi limba cum se joacă cu penisul lui.

Am urcat către vârful penisului … măciulia mă aştepta, lucioasă, roşie de excitare. După câteva rotocoale cu limba în jurul ei i-am făcut loc între buze … mmmhhh… chiar dacă ador să fac felaţie, sunetele emise le amplific special pentru el, să-l stimulez şi mai tare. Îl simt, intensitatea plăcerii este mult mai mare, trăieşte totul mult mai intens. Mişcările sunt destul de lente la început, fiecare atingere cu limba, cu buzele, ritmul du-te-vino … pe toate le trăiesc la maxim.

Cu privirea în ochii lui, printre buze aluneca încet penisul … înainte şi înapoi … aproape tot. Ştiu că adoră acest lucru. Modul mai lent la început este printre favoritele lui, iar eu ţin cont de ceea ce îi place. Pe principiul … dacă nu îi satisfac eu fanteziile în calitate de soţie, cine să o facă?

De fiecare dacă se joacă cu şuviţele mele de păr. Oftează intens. Penisul plin de salivă şi de sevă bărbătească era pregătit de penetrare, dar nu este grabă. De cele mai multe ori mă opreşte când simte că doreşte altceva, mai ales când este în punctul să ejaculeze. Aşa s-a întâmplat şi în acea seară. Fără să realizez, ritmul mişcărilor a devenit un pic mai repejor.

Cu o mână îi masam scrotul golaş. I-am simţit picioarele tremurând, ceea ce însemna că urmează să aibă orgasm. Din clipă în clipă mă poate opri. Şi aşa s-a întâmplat…

… citeste a doua parte …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.