Prima experienţă sexuală cu o femeie

Începutul adolescenţei a fost unul de acumulare de informaţii într-un domeniu de care părinţii se feresc în general să-l aducă în discuţie cu copiii lor. Despre sex. Dacă fetele mai primesc anumite sfaturi de la mame, băieţii sunt un pic mai vitregiţi din punctul acesta de vedere, nu primesc suficiente informaţii… spre deloc. În cazul meu, revistele pentru adulţi au ţinut loc de “tată”. Pe lângă anumite informaţii educative, poveştile erotice mi-au ţinut loc de noapte bună, dar şi un motiv real de masturbare. Trecusem de vârsta de 17 ani şi era timpul să întâlnesc o femeie adevărată, reală, palpabilă… după ce mă “hrănisem” vizual cu femeile perfecte din pozele frumos editate din reviste. Glumele între băieţi cu… ce am face fiecare dacă eram în pat cu o femeie erau destul de dese, dar eram destul de necopţi la minte să înfiripăm relaţii cu fete, iar până la sex mai era cale lungă.

Întâmplarea a făcut ca unul dintre noi să fie instruit cum să procedeze pentru a întâlni o femeie pentru sex… la prostituate. Veştile au curs repede între noi, se ştia tariful, unde le găsim şi ce trebuie să spunem. Unul câte unul a fost dus la adresa unde au fost şi ceilalţi. Venise şi rândul meu să fiu dus la destinaţie de unul dintre băieţii de la bloc. De câte ori a fost, singur sau ducând pe vreo unul dintre băieţi, se împrietenise cu bărbatul care încasa banii, peştele… destul de tânăr.

Făcusem una mică si un duş înainte de a pleca de acasă. Aveam puţine emoţii, era pentru prima dată când urma să am o femeie reală dezbrăcată în faţa mea şi mai ales că trebuia să mă dezbrac şi eu. Poate că mintea mea era bombardată de imaginile din reviste cu fotomodelele, aveam alte aşteptări.

Tânăra fată, ce nu părea să aibă mai mult de 21 de ani, era îmbrăcată într-o ţinută specific ţigănesc… o cămaşă albă şi o fustă înflorată petrecută cu multe tivuri, însă se putea vedea cu ochiul liber că aspectul fizic şi ţinuta erau într-o oarecare contradicţie, dar nu conta prea mult acest lucru. Aveam un scop şi mă interesa să-l îndeplinesc. Atunci am auzit o discuţie dintre peşte şi amicul care m-a dus acolo… ţinuta ţigăneasca avea scopul său bine definit. La o eventuală razie a poliţiei ar fi spus că este iubita lui.

Abia în cameră am văzut-o pe această tânără, pe lângă faptul că era destul de drăguţă mirosea destul de frumos. Peştele repeta tot timpul că este “curată” şi că nu avem de ce să ne facem griji. Camera s-a eliberat rămânând doar noi doi, eu şi tânăra… micuţă de statură, cu forme rotunjoare, plăcută la privit.

După ce s-a stins lumina, o lumină difuză, roşiatică, lumina dintr-un colţ al camerei. Îmi bătea inima destul de tare. Şi-a dat jos cămaşa apoi mi-a spus pe un ton calm şi relaxat:

– Hai, dezbracă-te!

De când am ajuns acolo până în momentul în care m-am dezbrăcat nu am scos vreun cuvânt. Amicul care m-a dus a vorbit pentru mine. M-am dezbrăcat iute. Stăteam lângă pat şi nu ştiam ce să fac. Emoţiile erau de vină. Tânăra s-a aşezat în şezut pe pat, apoi m-a chemat lângă ea.

Abia atunci i-am văzut bine trupul. Sânii, nu prea mari dar rotunjori, pulpele pline cu şoldurile mari  făceau să-mi sclipească ochii. Când mă uitam la pozele cu fotomodelele din reviste aveam erecţie instant, însă aici, din cauza emoţiei intrase la apă.

Mi-a prins penisul cu o mână şi a început să-l frece încet. Puţin câte puţin, penisul a prins viaţă… întărindu-se vizibil. Stăteam în picioare cu mâinile la spate şi aşteptam noi instrucţiuni. După ce a devenit beton, s-a aplecat şi mi-a prins penisul cu buzele. Atunci mi-am amintit de senzaţiile descrise în poveştile din reviste… minunate senzaţii.

Cu o mână mă ţinea de scrot în timp ce buzele înaintau uşor pe gland. Din când în când îl scotea afară doar să îmi lingă măciulia. Mă simţeam extraordinar, deşi tânăra nu excela la capitolul ăsta, comparând acum cu alte femei care mi-au făcut sex oral de-a lungul timpului, însă pentru mine era ceva nou, erau senzaţii ce nu le mai trăisem până atunci.

Pe marginea patului avea pregătit un prezervativ. S-a oprit, a luat prezervativul… l-a pus ea… cu gura… ahh… apoi mi-a spus să mă urc în pat. A tras perdeaua ce se afla în dreptul patului apoi s-a întins pe spate. Venise momentul în care trebuia să iau pulsul vaginului misterios. Văzusem puţin smoc de păr pubian atunci când îmi făcea sex oral, dar acum aveam ocazia să văd mai bine, în timp ce stătea cu picioarele larg desfăcute. Lumina difuză nu mă ajuta prea mult.

M-am urcat deasupra ei… mi-a prins penisul cu o mână şi l-a direcţionat către vagin. Am intrat încet… până am intrat cu totul. Aveam o dilemă, nu ştiam cum să procedez. Deşi nu eram solid, nu puteam să mă las cu toată greutatea peste ea. Sprijinit în mâini… era o altă problemă. Am încercat să-mi găsesc o poziţie ceva mai comodă… sprijinit în coate şi a fost mai bine.

Deşi acumulasem destule informaţii, partea practică s-a dovedit un pic mai dificilă. Nu-mi aminteam nici un sfat din care să reiasă că la început trebuie să ai un ritm mai lent, ca apoi, după ce vaginul se umezeşte să poţi mări ritmul. Tot ce îmi aminteam era că protagoniştii masculini din poveşti erau tauri în pat, hotărâţi… rupeau femeia în două.

Tânăra, al cărui nume nu mi-l mai amintesc, mi-a spus calm să nu mă grăbesc, să mă mişc mai încet. Fără să spun ceva m-am conformat îndrumărilor ei. Pielea ei era foarte catifelată la atingere şi avea un miros foarte frumos. I-am mângâiat sânii. Îmi plăcea să mă joc cu ei, aş fi vrut să să-i gust, să-i sug nebuneşte precum scenele descrise în reviste… să sug o pereche de sâni într-un mod erotic, sexual.

Mâinile ei se plimbau pe spatele meu. Gâfâia la urechea mea. Nu ştiu ce mi-a venit la un moment dat dar instinctul m-a făcut să-mi doresc să o sărut pe umăr, apoi pe gât. Mirosul plăcut m-a făcut să continui pe gât în sus… până am sărutat-o pe obraz. Am fost surprins când a făcut şi ea acelaşi lucru.

Vroiam să ajung la sânii ei dar nu puteam să ajung. M-am dat înapoi până am ieşit total cu penisul din vagin. Ajuns în dreptul lor i-am prins cu palmele şi am început să-i sug pe amândoi. Săruturile şi mângâierile au coborât pe trupul ei până aproape de părul pubian. În multe din fanteziile mele îmi imaginam cum făceam cunilingus unei femei. Aş fi vrut să-i fac ei, însă, densitatea părului pubian m-a determinat să renunţ.

Ideea de a schimba poziţia a fost a ei.

– Hai să schimbăm poziţia… ce poziţie îţi place?

Era greu să ofer un răspuns, din moment ce acela era primul contact sexual.

– Pe la spate atunci…

S-a întors cu spatele la mine. M-am chinuit puţin până am intrat, noroc cu ajutorul ei. Am prins-o de mijloc în timp ce o penetram energic. Se umezise foarte tare, penisul aluneca foarte uşor, dar nu mă mai ajuta prea mult, frecarea nu mai exista, culisarea prepuţului era blocată de către prezervativ iar ejacularea nu mai putea avea loc.

Trecuse un timp şi tânăra se aştepta să termin.

– Când termini, mai ai mult?… trebuie să-ţi dai drumul… nu avem toată seara la dispoziţie…

Eu eram departe de a avea primul orgasm cu o femeie. M-a mai întrebat o dată ce poziţie mă ajută să pot avea orgasm, dar nu aveam idee. Însă, i-am spus că vreau să-mi mai facă sex oral, că poate aşa voi avea.

Mi-a spus să mă întind. Cu o mână mi-a scos prezervativul şi l-a aruncat lângă pat. Cu degetele mă ţinea de penis, buzele alunecau rapid… în timp ce coborau, degetele făcea o culisare a prepuţului. De data asta, tânăra nu a mai fost atât de răbdătoare ca la început. Îmi plăcea cum se juca cu penisul meu dar nu era suficient ca să pot avea orgasm.

S-a auzit un ciocănit în uşă. Era peştele:

– Mai ai mult?… grăbeşte-te!

Intervenţia peştelui mi-a distras atenţia. Am încercat să mă concentrez, dar degeaba. Tânăra se grăbea la presiunea lui, devenise vizibil iritată. După câteva minute s-a auzit în uşa acelaşi ciocănit cu aceeaşi întrebare. Era clar că nu mai puteam continua.

M-am ridicat şi am dat să plec.

– Stai!… unde pleci?… mi-a spus ea cu o voce calmă. Pleci aşa fără să termini?

– Nu cred că voi avea orgasm, cel puţin nu acum.

Era greu să-i explic că este prima dată când am contact sexual cu o femeie… reală, dar şi mai ales că mă rezolvasem singur înainte să plec de acasă. Acesta fusese unul dintre sfaturile pe care le primisem de la băieţii de dinaintea mea ca să nu termin repede.

M-am îmbrăcat iute şi am plecat cu amicul care m-a adus acolo. Toată seara m-am gândit la experienţa avută. A doua zi, înarmat cu banii pentru peşte, m-am dus înapoi. De data asta a fost altceva. A fost o altă tânără care a reuşit să-mi producă orgasm.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura