Nevasta şefului

Deseori trebuie să fac tot felul de comisioane extra pentru şeful meu, să-i ajut soţia la diverse activităţi în timpul programului de lucru şi nu numai. Să o plimb cu maşina în diverse locuri, să o ajut la cumpărături şi alte lucruri pe care tânăra soţie le solicită aproape zi de zi. De cele mai multe ori serviciile pe care trebuie să le onorez se suprapun cu activitatea pe care trebuie să o desfăşor în cadrul firmei, activitate destul de încărcată pentru o firmă de advertising. …

Chiar dacă nu reuşesc să-mi duc la bun sfârşit planificarea zilnică, mă consolez cu ideea că nu am cum să primesc mustrări din partea şefului în condiţiile date. Faptul că şeful meu lucrează până mai târziu iar eu trebuie să-i rezolv problemele personale nu m-a deranjat prea mult, în condiţiile în care dna Dana are grijă să nu uite să-mi ofere o mică atenţie pentru ajutorul primit.

O dată sau de două ori pe săptămână merg cu dna Dana să facă cumpărăturile obişnuite pentru acasă. Ultima dată am plecat imediat după terminarea programului să o iau de acasă şi să mergem la un mare centru comercial. Spre surprinderea mea, abia a reuşit să umple căruciorul  pe jumătate apoi am dus-o înapoi.

În sinea mea mă bucuram puţin, că voi termina mai repede ca de obicei, dar nu a fost aşa. În timp ce s-a dus să se schimbe de haine, mi-a dat sarcina să aşez în frigider produsele cumpărate. Tot voi scăpa mai repede, am zis eu.

Dna Dana şi-a făcut apariţia îmbrăcată destul de provocator. O bluză deschisă la culoare cu un decolteu generos şi o fustiţă… ce m-a băgat la idei. Zilnic se îmbracă elegant şi provocator în acelaşi timp. Este tânără şi are ce arăta, are şi bani care să-i permită o garderobă diversificată. Nu-mi aminteam când am văzut-o vreodată în casă îmbrăcată atât de provocator ca acum.

Acum parcă îmi părea rău că trebuie să plec… ahh… dar nu mă gândeam că am vreo şansă, că mă doreşte, iar eu nu aveam nici cea mai mică intenţie să ofer un motiv şefului ca să fiu dat afară. Când mă pregăteam să spun că am terminat şi că este timpul să plec, dna Dana mi-a spus că poate îi ţin puţin de urât în bucătărie până pregăteşte mâncarea, se simte singură şi s-ar bucura să fie cineva prin preajmă cu care să schimbe o vorbă.

Tema discuţiei era despre ce se mai întâmplă pe la firmă. Eram aşezat la masa din bucătărie, mai luăm o gură de cafea, aveam o discuţie interactivă cu dna Dana care se afla în plin proces de tocat la insula din centrul bucătăriei, cu spatele la mine.

Eram pe punctul să ofer un răspuns la o întrebare când am văzut-o pe dna Dana cum s-a aplecat în faţă ridicând totodată un picior în sus, să-şi menţină echilibrul. Primele cuvinte au ieşit natural, apoi m-am blocat puţin când am văzut fusta ridicându-se oferindu-mi o imagine foarte clară a feminităţii ei.

M-am bâlbâit puţin apoi m-am redresat după ce am băut puţină apă. Nu mai gândeam limpede, dacă a făcut-o intenţionat sau a fost doar un accident, plus că nu mă aşteptam să nu aibă lenjerie intimă. Eram convins că şi-a dat seama de bâlba mea, iar cel mai frustrant era că nu-i cunoşteam intenţiile.

Mă luaseră toate transpiratile… imaginea cu ea aplecată peste masă, piciorul ridicat şi faptul că nu avea lenjerie intimă mă bântuia. Nici nu mai ştiam ce vroiam… să găsesc o scuză şi să plec sau să mai rămân că poate… mai văd ceva. Aproape că îmi venea să-mi dau palme, să mă trezesc. Dna Dana este destul de atrăgătoare, tânără, cu vârsta până în 30 de ani, măritată cu un bărbat mai mare decât ea cu cel puţin 10 ani şi care munceşte până mai târziu.

Încercam să-mi revin când am auzit că m-a chemat să vin să o ajut. Habar nu aveam la ce aş putea eu să o ajut. Când am ajuns în dreptul ei mi-a spus:

– Te rog să mă ajuţi… părul mă incomodează, trage-l la spate… eu am mâinile murdare.

Începând cu partea stângă, am apucat şuviţele de păr şi le-am tras către spate. Mă pregăteam să fac acelaşi lucru şi în cealaltă parte. Cred că şi eu m-am poziţionat greşit, dar şi ea a avut rolul ei, că m-am nimerit lipit de partea dorsală a ei.

Am încercat să-mi cer scuze şi să mă retrag în acelaşi timp, dar dna Dana m-a luat pe nepregătite, s-a aplecat în faţă şi mai mult având fesele lipite de prohabul meu. Intrasem în panică pentru moment. Mi-a distras atenţia zgomotul unei linguri căzute pe gresie. M-am aplecat să o ridic. Nu m-am putut abţine să nu privesc sub fustă… să văd minunăţia de mai devreme, în timp ce cu mâna căutam în orb obiectul după care m-am aplecat.

– Simt ceva pe picior, vrei să vezi despre ce este vorba… mă deranjează…

– La stângul sau la dreptul…

– Stângul… jos pe gamba.

După câteva momente de masaj, aveam penisul erect, mai ales că privirea se pierduse… între labiile ei.

– A fost minunat… te descurci foarte bine, mi-ar prinde bine un masaj la ambele picioare… aşa… mai sus…

Deja stăteam în genunchi urcând cu palmele către genunchi, apoi la îndemnul ei pe coapse. Aplecându-se şi mai mult… desfăcându-şi şi mai mult picioarele am putut să văd feminitatea ei şi mai bine. Acum era clar pentru mine, intenţiile ei erau bine definite fără să-mi fi spus direct. Ipostaza în care mă aflam era una cu care nu te întâlneşti de două ori, aşa că nu mi-a mai păsat dacă voi fi dat afară… fără să stau mult pe gânduri am sărutat-o între picioare.

Dna Dana nu a spus nimic, nici un cuvânt, nici un oftat. Poate că a închis ochii aşteptând continuarea… continuare ce nu s-a lăsat aşteptată. Mi-am lipit gura de vulva ei, cu limba îi sondam interiorul, cât de adânc am putut. Atunci am realizat cât de umedă şi excitată era. Am prins-o de coapse trăgând-o şi mai mult spre mine.

Nici un cuvânt din partea ei, dar gemetele uşoare m-au determinat să continui… faţa îmi era lipită de ea, cu limba o sondam adânc, vroiam să intru cât mai mult. La un moment dat începuse să-i tremure corpul, la început mai încet apoi din ce în ce mai tare.

M-am oprit după un timp şi vroiam să mă ridic să o pătrund pe la spate… continuă, nu te oprii!… m-a făcut să continui. Cu o mână îşi freca clitorisul, limba făcea o mişcare dute vine în interior, cu palmele o trăgeam de fese… la scurt timp… aahhh… gemete intense, tremura şi mai tare… eu continuam ce am început… doar când am auzit stai, opreşte-te puţin m-am oprit, apoi m-am ridicat în picioare, deja mă dureau genunchii.

Eram la spatele ei şi mi frecam penisul erect prin pantaloni. Luasem hotărârea să-i fac cunilingus dar nu ştiam dacă acceptă să o penetrez. Dna Dana era aşezată pe masa de lucru, cu spatele la mine. La scurt timp a început să-şi lovească fundul de mine. Atunci am înţeles ceea ce vroia. Mi-am desfăcut pantalonii şi am scos penisul afară, în clipa imediat următoare l-am potrivit între labiile ei.

Cu mâinile am prins-o de mijloc şi am început să mă mişc din ce în ce mai rapid în vaginul ei super excitat. I-am simţit mâna din nou între picioare, frecându-şi clitorisul. Începuse să geamă mai intens, nu-şi mai ascundea trăirile. Cu o mână o ţineam de mijloc iar cealaltă i-am căutat sânii, masându-i uşor sfârcul drept.

Aveam o impresie greşită de spre femei. Nu credeam că o femeie poate să aibă un nou orgasm la nici 2 minute de celălalt. Totuşi a avut un orgasm mult mai intens decât primul, tremura mult mai tare. Cu o mână m-a prins de fund să rămân adânc în interior fără să mă mişc.

Cât am stat aşa nemişcat, mi-a oferit posibilitatea să mă gândesc la… unde termin, din moment ce nu aveam prezervativ, trebuia să nu termin în interior, din motive evidente.

După un timp şi-a luat mâna de pe mine şi a început să se mişte înainte şi înapoi, până am preluat eu controlul şi am început să mă mişc din ce în ce mai rapid. Îşi ridicase trupul de pe masă, stătea aproape la orizontală, îi prinsesem sânii cu ambele mâini, trăgeam de amândoi în timp ce mâinile ei apăsau şi mai tare pe ale mele.

Eram aproape… gâfâiam intens, trebuia să nu ratez momentul când să scot penisul afară. Mă stresase acest lucru atât de tare încât pentru mai multă siguranţă am scos penisul mult mai devreme şi am început să-l frec cu putere până a ţâşnit sămânţa… pe fesele ei, pe haine şi pe jos.

M-am şters cu prosop de hârtie, s-a şters şi ea, apoi fără să spună nimic despre cele întâmplate ca şi când nu s-ar fi întâmplat nimic, mi-a mulţumit că am ajutat-o la cumpărături şi că pot să plec, rămânând să ne auzim mâine la telefon în caz că are nevoie de mine.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura