Personificarea pasiunii – Cine este ea?

Recent ieşit dintr-o veche relaţie care scârţâia, nu am apucat să îmi trag răsuflarea şi prin cine ştie ce mister am ajuns fata în faţă cu fereastra chatului ei. Ne-am cunoscut pe Facebook dintr-o pură întâmplare, ea de departe, eu din Bucureşti. Magia a făcut ca ea să îşi dorească mult să mă cunoască personal… şi surpriză… a venit în Bucureşti să mă vadă. Proaspăt divorţată şi cu un copil, lăsându-l pe cel mic cu mama sa, sub pretextul unei minciuni nevinovate …

(m-au chemat la muncă din post natal pentru 2 zile să semnez urgent nişte acte)… iat-o în Gara de Nord. Prima seară a rămas la o rudă… de.. era prima.
Cu toate acestea, fiind dornici şi curioşi amândoi, a doua seară iată-ne: garsoniera în regim hotelier – toate condiţiile, dar tot ce vedeam era patul şi pe ea. Acum că am trecut peste scurtă introducere, să trecem la acţiune.

Venisem de afară, din frig şi primul lucru pe care l-am făcut a fost să ne întindem în pat. Am diminuat volumul luminii şi m-am întins peste burtica ei caldă. M-a atras în mod deosebit. E moale, caldă şi liniştită. Am început să îi studiez corpul perfect proporţionat, chipul, părul, privirea, tot. E o blondină la 22 de ani, până într-un 1.70, ochi albaştrii verzui, o privire paradoxal de rece şi caldă, analitică, dar pătrunzătoare, genul de femeie: liniştea dinaintea furtunii.

Obraji finuţi încadraţi în superba-i faţa ovală, un nas mic şi drept, un zâmbet larg încadrat de câteva gropiţe superbe, căptuşit de nişte buze cărnoase şi voluptoase de culoare rozaliu închis, dantura aliniată bine, faţa luminoasă şi curată.

Avea o căldură magică pe care o emana prin toţi porii şi inducea o linişte atât de caldă încât dacă nu ar mai exista nimic de făcut în lumea asta, sigur ai vrea să dormi cu capul pe burtica ei o eternitate şi tot nu ţi-ar ajunge. Trăsăturile corpului ei sunt pe gustul meu, chiar dacă nu sunt standardele ideale proiectate de societate, dar nici nu m-ar atrage altceva căci ea pentru mine e perfectă!

Sânii de mărime potrivită, proaspăt lăsaţi (alăptează) şi cu nişte sfârcuri maroniu închis foarte proeminente şi tari se preling pe pieptul ei, atât de fini încât ai senzaţia că lingi spumă. Interesant e mirosul şi gustul ei corporal natural, atât de plăcut şi unic încât ai senzaţia că într-un fel sau altul ai fost conectat cu ea, eşti o parte pierdută ce şi-a regăsit originea.

Corpul ei este cald, neted, curat, îmbietor, dar mai cu seamă de o fineţe extraordinară cum rar ai ocazia să întâlneşti. Mai jos, de la coaste şi până la muntele lui Venus se întinde burtica la fel de fină ca şi sânii, frumoasă, caldă, purtând încă urme de cezariană.

Cum sunt un tip pervers, dar şi uşor de scârbit, am rămas mut de uimire să văd că nu există ceva la fătuca asta care să îmi displacă. Aş linge-o şi în fund… o viaţă, dacă mi-ar cere asta. E pur şi simplu delicioasă! Să trecem la partea a doua a corpului  şi ca să menţinem un preludiu suficient, încep de la picioare şi până la… rai.

Picioarele-i sunt de o lungime medie, bulănoase, dar nici prea slabă nici grăsuţă, pielea se menţine fină, piciorul de o mărime decentă, un 36 cu degete scurte şi o pedichiură făcută la timpul ei. Uşor, uşor urcăm şi temperatura creşte, picioarele se îngroaşă pentru că urmează coapsele care spre fund şi până la încheietura devin gradual din ce în ce mai fine până ajung la stadiul spumos de care vorbeam mai sus despre sâni şi burtica.

Fundul este moale şi tremurând la atingerea jucăuşă a degetelor mâinii mele, de o mărime medie şi o formă de împlinire, suficient de lat încât să o cuprinzi bine de fese, dar în acelaşi timp suficient de maleabil şi permisiv astfel încât să nu pierzi prea mulţi centimetrii de penis atunci când te înfigi în ea cu poftă de parcă ai vrea să te muţi definitiv acolo, nu doar să o fuţi.

Acum descrierea corpului ei mirific atinge apogeul: vorbim de păsărica ei. Îmi chiorăie şi acum maţele de pofta gustului feminitătii ei căci, după cum spuneam, e delicioasă! Buzele interioare se arata mândre între cele două perechi mai mici din exterior. Clitorisul nu este de o mărime însemnată, dar îl poţi gâdila apăsat când se întăreşte.

Stă deschisă ca o floare care aşteaptă albina la polen, dar ceea ce este cu adevărat aparte la păsărica ei este nectarul din abundenţă venit pe buzele şi în gura mea ca stropul de apă în mijlocul deşertului. Pe interior, ghici cum este – de aceeaşi căldură plăcută, elastică şi fină, atât de fină încât poţi pune poza ei în dicţionar în dreptul cuvântului fineţe.

Revenind la momentul la care stăteam pe burta ei, începuseră să se întâmple două lucruri: mă încălzeam destul de repede în urma frigului de afară şi mă cuprindea nerăbdarea astfel încât nu am mai suportat şi am început să ne îmbrăţişăm şi să ne sărutăm mult, în multe feluri, inundându-ne gurile de limbile unuia şi a celuilalt, lingându-ne boturile precum câinele care îşi linge bucuros stăpânul, patinându-ne buzele unele de celelalte, sărut umed şi prelung, fabrica de nectar.

Ne-am plimbat limbile unul pe botul celuilalt, ne-am lins în colţul gurii, am aspirat buzele lăsate moi, am explorat cu vârful limbii fiecare colţişor al gurii şi în tot acest timp am rămas goi, căci mâinile noastre îşi făceau singure treaba lor. Am început să ne gustăm vampiric gâturile cu o poftă canibalică, mai că nu ne sfâşiam carnea, apoi uşor, ca şi cum orice atingere l-ar fi rupt.

Am alternat între aceste două extreme şi ne-am tăvălit când eu peste ea, când ea peste mine, când, deodată, fiind deasupra mea, sărutându-mă intens şi mângâindu-mi faţa cu părul ei moale de parcă am comandat baldachin facial. Simt pe trupul meu, în partea dreaptă se scurgea ceva cald şi tot mai mult şi tot mai mult. Ne-am oprit puţin şi ne-am dat seama de ceva care ulterior m-a excitat la nebunie: îi curgea lapte din sân! Atunci am avut un amalgam de senzaţii mirifice pe care le voi descrie la sfârşitul actului.
Am continuat ca şi cum nimic nu s-a întâmplat şi am coborât cu sărutări pe tot corpul până jos. Ardeam. Mi-am înfipt gura în vaginul ei cu o poftă de parcă ieşisem din grevă foamei după 1 an de zile. Atâta dorinţa şi pasiune zăceau în noi încât am lins-o şi supt din ea până m-a durut limba, dar totuşi era parcă insuficient să o las aşa. Mi-am imaginat-o dintr-un alt punct de vedere care avea să mă excite şi mai tare.

Pentru câteva minute gura şi vaginul erau ca unul şi am înclinat capul la orizontal începând să o sărut întocmai cum îi sărutam ei gura. Cu senzualitate, cu pasiune, atât de bine îi simţeam textura, gustul, nectarul, încât am lins-o până ce nu mai puteam face diferenţa între mirosul şi gustul ei pizdesc propriu şi mirosul/gustul meu. Şi tot nu era de ajuns fiindcă îmi propusesem să o ling până începe să se decoloreze, mai ceva că înălbitorul pentru rufele albe, dar cum timpul era limitat, am decis să trec şi mai departe.

Am întors-o pe burtica şi după ce i-am înălţat fundul m-am mai băgat o tură să o ling, prinzând cu ambele mâini de sub bucile ei, i-am frecat interiorul efectiv de gura mea şi am lins-o de jos şi până sus la anus. Excitată, m-a întors sub ea şi m-a inundat cu o ploaie de săruturi pe tot corpul cu buzele ei cărnoase, ude şi arzânde. Apoi m-a întrebat timid “pot să..?” Şi după ce am aprobat nu a mai avut răbdarea să mă ia uşor ci şi-a înfipt direct gâtul în scula mea. Atât de mult îi plăcea să sugă încât probabil că şi-ar fi dorit să o poate băga pe gură şi să o scoată prin vagin.

Cu mişcări regulate şi abia atingând-o nu rezista câteva secunde fără să şi-o înfigă în gât. O înghiţea cu atâta poftă încât parcă dorea să îi rămână înfiptă acolo cât mai adânc. Am întors-o iar pe burtica, i-am înălţat fundul, am apucat-o de fese şi m-am înfipt cât am putut în ea. Îi place adânc, nu neapărat rapid, dar cât mai adânc. Am băltit penisul în nectarul ei… câteva mişcări şi penisul a şi început să pulseze.

Eram conştient că nu-i rezist la asemenea pasiune prea mult şi am încercat să o fac sacadat şi adânc cum îi plăcea. Chiar şi aşa, vaginul avea grijă să îmi furnice capul penisului astfel încât am simţit că termin. Am ieşit repede şi mi-am întins splendoarea pe spatele ei, cu toate că îmi şi imaginam cât de mult voiam să termin înfipt adânc în ea şi vizualizam interiorul ei cum se inundă de spermă… şi până la urmă, deşi nu sunt deloc pregătit, îmi doresc un copil (o fată), iar asta nu e rău pentru că ea este deosebit de frumoasă deci fata mea – o bijuterie ar ieşii.

Am în plan multe fantezii cu ea, pe viitor, ba chiar m-aş bucura să nu se sperie prea tare când îi voi cere să îmi urineze în gură sau când voi vrea să mă transforme în sclavul ei sexual sau să accepte să îi vorbesc josnic de vulgar. Mintea mea debordează când e vorba de ea.

Revenind, după acest minunat moment ne-am îmbrăţişat şi înainte de somn mă simţeam în 10.000 de feluri în braţele ei. Ca şi cum mi-ar fi fost mamă, amică, prietenă, iubită, soţie, amantă, toate la un loc. O iubită perfectă ce te învăluie cu o căldură maternă, te înţelege din priviri că o prietenă veche şi bună, îţi dă senzaţia că e o amică pe care o ştii de când te-ai născut, o amantă murdară, o soţie model sau o iubire ce nu trebuie înţeleasă, ci doar acceptată şi savurată ca atare.

Sper că v-a plăcut.. nu e chiar o fantezie, e real, probabil că nu aş fi putut imagina astfel dacă nu trăiam aşa ceva. SFÂRŞIT

Poveste scrisa de Anonim

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura