O greşeală… o mie de regrete

Uneori viaţa te loveşte când te aştepţi mai puţin. Avem tendinţa să spunem deseori că nu vom face niciodată un anumit lucru şi de cele mai multe ori sfârşim să încălcăm principiile noastre, principii care ne caracterizează, ce ne definesc ca indivizi în raport cu ceilalţi. Partea interesantă este că încălcăm propriile noastre reguli fără să fim constrânşi de o situaţia anume, nu suntem forţaţi să o facem… vine din noi, pentru o împlinire a dorinţelor conştiente sau subconştiente. … 

În funcţie de problemă… trecem cu uşurinţă peste, reuşim să ne detaşăm de ea, totul punându-se pe seama complexităţii noastre şi că avem dreptul să ne putem schimba modul de gândire. Însă, la probleme mai complicate intervine vina… regretul că ceea ce spuneai cu voce tare, că nu eşti în stare să faci, s-a întâmplat  şi problema cea mai mare este că nu mai ai un reper până unde poţi să tragi linie… de această linie nu trec.

Sunt profesoara de limba engleză, am 41 de ani, 3 copii, căsătorită cu un bărbat minunat pe care niciodată nu am crezut că îl voi înşela. Nu mă credeam în stare, nu aveam vreun motiv să fac asta. Sunt conştientă că sunt bărbaţi care suspină şi întorc capul după mine, dar niciodată nu mi-am pus problema… cum ar fi dacă m-aş iubi cu respectivul bărbat?

În afara orelor ce le predau la liceul din oraş, predau  în particular celor interesaţi, la domiciliul clientului, pentru a-mi rotunji veniturile. Totul părea să fie ok până acum 3 luni când un bărbat de 37 de ani, arătos, bine îmbrăcat, cu un vocabular bogat, a apelat la serviciile mele.

Aflasem de la el că lucrează într-o corporaţie şi intră mereu în contact cu diverse delegaţii din străinătate şi doreşte să-şi perfecţioneze discursul în limba engleză. Îmi plăcea de el, arata bine ca bărbat, însă totul doar la stadiul de apreciere, nimic mai mult. Avea o iubită, nu locuiau împreună. Nu-l interesa încă o căsătorie, alocându-şi energia carierei.

În timpul vizitelor la el acasă, au fost multe momente în care privirile s-au încrucişat şi au rămas fixate către celălalt. Alteori, mă oprea din explicaţii atingându-mă uşor pe mână, în timp ce zâmbea uşor privindu-mă în ochi… solicitând informaţii suplimentare. Trecusem peste formulele de politeţe, acum ne vorbeam pe nume. Începuse să devină un obicei ca la venire şi la plecare să ne sărutăm pe obraz.

Ce-i drept, uşoare emoţii mă învăluiau când mă aflam în prezenţa lui. Era într-o vineri când s-a întâmplat totul. De cum am ajuns la el, sărutul de rigoare punându-şi mâinile în talia mea. În acea zi am fost de nerecunoscut, nu am fost deloc profesionistă. Discuţiile noastre, iniţiate de el în prealabil, s-au purtat spre alte subiecte decât pentru meditaţii.

Tocmai se epuizase un subiect amuzant şi am rămas cu privirea fixă către el… privesc admirativ, parcă mai aşteptam ceva să mai spună. La ceea ce a urmat nu m-am aşteptat. Mi-a spus că mă place foarte mult din ziua de când m-a văzut prima dată şi  că ar vrea să mă sărute pe buze.

M-am înroşit toată, cuvinte stâlcite ieşeau din gura mea. M-am ridicat şi am vrut să plec. A venit lângă mine, mi-a luat o mână mi-a sărutat-o apoi m-a privit în ochi fără să spună nimic. Inima îmi bătea puternic. Mă privea atent în ochi. A întins capul către mine şi m-a sărutat uşor pe buze. Instinctiv am întors capul către dreapta… deşi mi-a plăcut senzaţia de fluturi în stomac.

– Ştii… sunt măritată, nu putem face asta… plus că nu este etic.

Asta am reuşit să spun, ca reacţie la sărutul lui, dar în gândire era total opus. A pus două degete pe bărbia mea, mi-a întors privirea către el… nu a avut replică la argumentele mele. În schimb, m-a sărutat din nou. De data asta nu am mai întors capul. M-a prins de mijloc şi m-a tras către el. Eram aproape cât el. Gura lui flămândă s-a lipit de a mea, sărutându-ne cu pasiune.

Cedasem instinctului primar în detrimentul principiului pe care nu credeam că îl voi încălca vreodată. Ceva din mine mă transformase, aveam o dorinţă nebună să simt pasiunea alături de el. Braţele l-au cuprins, strângându-l cu putere. Cu o mână mă jucam în părul lui. Hainele devenise un obstacol ce trebuia îndepărtat.

Cât ai clipi am rămas goi unul lângă altul… hainele fiind împrăştiate prin încăpere. M-a ridicat în braţe şi m-a dus în dormitor. Uitasem de tot… eram pregătită să mă arunc în braţele acestui bărbat ce reuşise să stârnească în mine o pasiune şi o dorinţă ce nu credeam că zace în mine.

M-a sărutat temeinic peste tot. Nu cred că a ratat vreo părticică din trupul meu. M-a muşcat uşor de ureche, la fel şi de sfârcuri. Mi-a smotocit sănii de credeam că vrea să-i rupă… a tras de ei, i-a supt pe rând într-un mod în care nu eram obişnuită… dar mi-a plăcut. Când ajuns între picioarele mele eram foarte excitată. Soţul meu obişnuia să-mi facă cunilingus, dar pasiunea acestui bărbat era de neegalat.

M-a întors cu faţa în jos. Credeam că va urma o nouă repriză de săruturi şi mângâieri de sus până jos. M-a sărutat de câteva ori… pe umăr, pe spate şi pe fese. M-a muşcat de fesa dreaptă de am crezut că va lăsa semn.

S-a urcat peste mine. Şi-a făcut loc între picioarele mele pătrunzându-mă adânc. Era greu, însă nu cred că era toată greutatea lui peste mine. O mână o băgase sub mine prinzându-mi sânul stâng. Uneori sufla uşor în ureche mea stângă, cu limba m-a lins după ureche… mi-a prins lobul urechii între buze sugându-l uşor. Ritmul mişcărilor devenise alert, patul se mişca o dată cu noi. Simţeam că vrea să intre cu totul în mine.

Aveam ochii închişi, gura deschisă trăgând uşor cu mâinile de cuvertură… mă exprimam prin sunete ascuţite în ritmul impus de el, la fiecare mişcare a penisului adânc în mine. Cuvintele şoptite în ureche mă incitau… “eşti iubita mea; vreau să fii a mea pentru totdeauna; eşti o femeie fantastică”…

La un moment dat auzeam doar nişte sunete, dar nu mai desluşeam sensul, eram pierdută pe un alt tărâm, nu-mi puteam controla trupul, începusem să tremur. Semnalele indicau doar un singur lucru, nu a mai durat… ahhh… am căutat să nu ţip atât de tare pe cât aş fi vrut. Orgasmul a fost puternic… într-o poziţie în care nu îmi era cunoscută. M-am lăsat iubită în poziţii despre care nu aveam habar. Au urmat şi alte orgasme în poziţii diverse, iar la final a ejaculat pe sânii mei.

A fost o seară specială. Una pe care nu ai cum să o uiţi. A doua zi regretul mă urmărea şi nu reuşeam să înţeleg cum de m-am lăsat vrăjită de acest bărbat şi mai ales că nu am reuşit să-mi ţin promisiunea de a nu-mi înşela soţul.

Ne-am mai văzut o dată, doar pentru meditaţii. El spera la mai mult, precum precedenta întâlnire, însă, tot atunci i-am comunicat că a fost o greşeală ce nu se va mai repeta şi că am luat decizia să nu mai fac meditaţii cu el. De atunci nu ne-am mai întâlnit.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura