Invitaţie la fereastră

În timp, constaţi că este din ce în ce mai dificil să ai relaţii intime cu partenerul de viaţă, îţi este mai greu să te ascunzi, iar clipele de altă dată în doi devin din ce în ce mai rare atunci cand ai copii. Frustrarea îşi face loc printre parteneri fără ca aceştia să devină conştienţi la început. Uneori îţi aduci aminte de perioada când vă iubeaţi aproape zilnic, când patul scârţia o dată cu voi. .. Momentele voastre au devenit mai rare, o dată la 3 zile, apoi o dată pe săptămână. Când reuşiţi să întreţineţi relaţii intime o dată la 2 săptămâni sau mai rar, ca bărbat îţi vine să te întrebi… la ce o mai ţin dacă tot nu o folosesc acum, cât sunt tânăr?

Oricât încerci să găseşti soluţii cu partenera ca să adormi copilul (copiii) mai devreme, parcă universul este împotriva ta. Atunci când şansele de reuşită sunt mari… apare ceva, de nicăieri… ai musafiri sau are ea musafiri, suntem prea obosiţi, copilul vrea să doarmă cu voi sau mama (în special)… şi uite aşa zilele trec, frustrările se adună şi inevitabil apar tensiunile.

A fost nevoie de scânteie, o idee de avarie, pentru ca viaţa noastră sexuală să trăiască, să se menţină vie. O dată pusă în practică a devenit un obicei, o soluţie la o problemă arzătoare. Nu este cea mai bună soluţie, are imperfecţiunile ei, dar există ceva.

Ne-am obişnuit să facem asta foarte des. Soţia îşi face un duş în timp ce eu butonez la televizor pe canapeaua din sufragerie, iar copilul este ocupat la calculator. Când vine în sufragerie, are pe ea doar un halat roz, nimic altceva pe sub. De cum intră, se hlizeşte la mine… îşi pune mâna la gură apoi se aşează lângă mine.

Râsul ei este ca un semnal, ştiu despre ce este vorba. Mă ridic, las telecomanda ici colo şi mă îndrept rapid către baie. În maxim 10 minute sunt pregătit. Ies din baie, arunc o privire în camera unde copilul stă la calculator, avem câteva replici scurte, iar el mă zoreşte să plec deoarece nu este atent la joc.

În sufragerie, soţia stă întinsă pe canapea, cu telefonul în mână, butonând de zor… însă, halatul este desfăcut la cordon, sânii aproape că îi ies afară, pulpele dezgolite, picior peste picior. Mă asigur că am închis toate uşile în urma mea, apoi mă duc spre canapea… se hlizeşte din nou, sting lumina şi merg către ea.

Tiptil mă aşez în pat, pornesc de la picioarele ei, le desfac, se hlizeşte cu telefonul în mână, îşi deschide larg picioarele, le arcuieşte… o sărut pe coapse, nu-mi acordă atenţie… ajung la capăt… labiile fine mă aşteaptă pe mine. Le sărut, limba se plimbă de-a lungul lor… îmi fac loc printre… este umezită, savoarea se amestecă cu saliva… închide telefonul… apoi ochii, mă mângâie pe cap.

Poziţia nu este cea mai comodă… o trag mai mult spre mine… gura se lipeşte de vulvă… o ling, începe să geamă uşor… îi desfac halatul mai mult, o sărut pe abdomen, ajung la sâni… mă joc cu ei, îi smotocesc… îi sug sfârcurile. Penisul s-a întărit, e timpul să trecem la treabă. Mă ridic din pat, o apuc de mână şi o trag după mine.

– Unde mergem?… întreabă retoric… la fereastră?

– Da… te invit să-ţi arăt panorama…

Mergem spre bucătărie ţinându-ne de mână. Cu lumina stinsă, îşi dă halatul jos şi-l pune pe scaun… apoi se aşează ea. Îmi scot penisul şi mă apropii de ea, îmi prinde penisul cu o mână, îl atinge la vârf cu buzele, se joacă cu el… apoi cu limba… deschide gura şi-l primeşte cu drag. Îl suge cât să-l umezească bine.

Se ridică, îşi ea poziţia în faţa ferestrei… goală, pune mâinile pe pervaz… pe la spate îmi potrivesc penisul, intra uşor… împing în ea, îmi ea mâinile şi mi le aşează pe coapse, o ţin bine să nu se dezechilibreze. Cu o mână îşi mângâie sânii iar cealaltă îşi stimulează clitorisul.

Ritmul devine energic… ea nu mai ştie ce este în jurul ei. Cu urechea pâlnie încerc să ascult dacă uşile încep să se deschidă, să ne îmbrăcăm la loc.

E foarte concentrată… o simt cum tremură, gâtul încordat, venele par să plesnească… gura deschisă. Se opreşte în mine…aahh… gâfâind puternic. O las foarte puţin să se liniştească apoi reiau mişcările energice… se zbate… geme şi suspine… aahhh… abia mai stă în picioare.

Simte nevoia să se aşeze. Vin lângă ea, o sărut, apoi mă ridic… îmi prinde penisul, gura flamandă îl suge energic, mai mult să-l pregătească pentru următoarea etapă. Schimbăm registrul. Se urcă pe blatul de bucătărie, mă aşez în genunchi… mă înfig cu gura direct din vulva ei. O pătrund cu limba, adun produsul feminităţii ei… mă ridic… îmi potrivesc penisul… împing, mă strânge în braţe, o prind de fese să intru şi mai mult.

Poziţia nu este una comodă pentru ea, dar o facem de fiecare dată, este alegerea ei. O dor picioarele şi trebuie să coboare. O întorc cu spatele la mine, se apleacă pe blat… intru adânc, o ţin cu o mână de mijloc, cealaltă cutreiera pe trupul ei… îi prind sânii, îi smotocesc un pic, cobor pe abdomen… îl mângâi… ea îşi stimulează energic clitorisul… mâna coboară mai mult, pe coapse… o apuc uşor de pielea fină… gâfâie puternic… aahhh… apoi îmi face semn să mă opresc, numai un pic.

Este obosită, se aşează din nou pe scaun. Îmi apuca penisul cu mâna şi mă trage către ea. Respiră greu, îmi prinde vârful penisului cu buzele… cu mâna îl freacă energic. Ştiu că este suficient pentru ea, o simt. Acum vrea doar să finalizez şi eu. După câteva minute, o apuc de mână… trage halatul după ea. Până ajungem în sufragerie este deja îmbrăcată.

Lumina stinsă, doar un pic de lumină de la televizor. Mă întind pe spate, îi spun să se urce pe mine în poziţia 69. Abia aştept “buzele” peste gura mea. O prind de fese şi o trag spre mine, limba intră adânc. Îmi prinde penisul… geme în timp ce buzele alunecă pe gland. Mâna se mişca energic, să termin mai repede… mă simte, ştie când sunt aproape.

Încordat la maxim… o trag spre mine… limba înfiptă… gâfâi… se ridică în şezut peste gura mea… ador poziţia asta… picioarele îmi tremură, abdomenul încordat… aaahhh… sămânţa ţâşneşte şi se scurge pe abdomenul meu.

Rămânem aşa câteva momente să-mi trag sufletul. Amândoi ne îndreptăm la baie, mai facem un duş. Totul a fost ok, copilul nu s-a mişcat de la calculator. Zâmbesc de satisfacţie, însă ea este nemulţumită:

– Mă dor picioarele… doresc să o facem într-un pat… nu mai vreau la bucătărie.

Ştiu că-şi doreşte sex într-un pat imens, până data viitoare… când îi fac invitaţie la fereastră.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura