O gravidă sexy

Plecasem în delegaţie pentru câteva zile, eram pe drumul de întoarce în maşina colegului meu. Conversam pe telefon cu soţia mea. Ne spuneam unul altuia cuvinte dulci, provocatoare. Era înfierbântată, abia aştepta să ajung acasă să facem dragoste. Cu cât mă apropiam mai mult de casă, dorinţa ei era tot mai mare. Inevitabil, excitaţia mea ajunsese la cote maxime. … 

Eram convins că ar fi vrut să mă devoreze de cum aş intra pe uşă. Partea un pic mai dificilă era că trebuia să fim raţionali, fiind însărcinată în 7 luni, trebuia să avem mare grijă. Seara acasă, de cum am intrat pe uşă, a sărit în braţele mele. Ne-am luat în braţe unul pe altul, ne-am sărutat de parcă lipsisem câteva luni, în loc de câteva zile. Singură acasă, cu siguranţă i s-a făcut dor de mine.

După cină, am făcut un duş rapid, ştiind de promisiunea pe care mi-o făcuse Adela, că are o surpriză pentru mine. Înfăşurat doar cu prosopul m-am dus în dormitor. Mă aştepta îmbrăcată foarte provocator. Cu un furou de dantelă până în dreptul feselor, ciorapi cu portjartier şi pantofi cu toc. Chiar şi aşa, cu burtică, tot era sexy, provocatoare.

A venit lângă mine, abia am apucat să închid uşa de la dormitor. M-a împins de m-a lipit de uşă, mi-a sus cu o voce autoritară să rămân acolo. S-a apropiat de mine, cu o mână m-a apucat de bărbie şi m-a sărutat… de parcă era un sărut forţat. S-a uitat în ochii mei şi mi-a făcut cu ochiul. M-a prins de încheietura mâinii drepte şi a ridicat-o până deasupra capului meu. Habar nu aveam ce mi se pregătea.

Când am privit în sus, am văzut că la partea de sus a uşii erau fixate două cureluşe de piele. Mi-a legat ambele mâini. După ce m-a legat a început să se mişte lasciv ca şi când ar dansa pe o muzică erotică. S-a întors cu spatele la mine, s-a aplecat mult în faţă… mişca din fund înainte şi înapoi pe un ritm lent. Nu a durat mult şi s-a lipit de penisul meu ce stătea ridicat pe sub prosop. Se potrivise între fesele ei… în timp ce făcea mişcări aleatorii… mai lente, mai rapide… de mă înnebunise.

S-a ridicat, de data asta m-a atins senzual pe obraz, m-a sărutat, gura ei parcă ar fi vrut să mă mănânce. Mi-a îndepărtat prosopul prinzându-mi penisul cu mâna stângă, masându-l uşor la vârf. Cu cealaltă mă ţinea de scrot. M-a sărutat pe gât… încerca să mă muşte… ajunsă în dreptul sfârcurilor, le-a sărutat, m-a muşcat puţin de m-a făcut să-mi exprim durerea.

A continuat cu săruturile pe abdomen… s-a aşezat în genunchi. Cu palmele m-a prins de fese, m-a strâns, unghiile intrase în carnea mea… ahh… fără să se uite la mine mi-a prins penisul cu gura. Îl ţinea între buze, în timp ce cu limba mă lingea la vârf. O priveam cum se lupta cu penisul meu, avea ochii închişi. Din când în când înainta până la jumătate şi se oprea pentru câteva secunde apoi reluă poziţia iniţială.

Fesele nu scăpase de strânsoarea degetelor. Adela a început să geamă… şi-a tras o mână şi a pus-o pe sâni, trăgând de ei, smucindu-i. S-a apropiat mai mult de mine şi a început să-şi mişte capul înainte şi înapoi. Buzele suave alunecau uşor pe gland până la jumătate. De câteva ori mi-a eliberat glandul şi a început să-l lingă de la vârf până jos, mi-a prins fiecare testicul între buze, atingându-l delicat cu limba.

S-a ridicat în picioare, ne-am sărutat pătimaş câteva minute, fără să am posibilitatea să o ating cu mâinile, în timp ce ea se ocupă de penis. S-a întors cu spatele la mine şi-a potrivit penisul până a intrat doar vârful şi s-a oprit. Atunci mi-a reamintit să nu mă mişc, să o las pe ea.

Stăteam lipit de uşă privind funduleţul ei sexy ce se mişca uşor înainte şi înapoi, prudent… aproape până la jumătate. După ce s-a mai obişnuit cu el, mişcările devenise un pic mai ample. Îşi masa sânii suspinând intens. O mână şi-a pus-o între picioare atingându-mă puţin la scrot.

Aş fi vrut să am şi eu rolul meu, să o mângâi peste tot, să o sărut… să simţim pasiunea împreună. Ea era în lumea ei, iar eu nu puteam să mişc un deget. Eram foarte excitat, în mine se ducea o luptă să nu ejaculez. Cumva am reuşit să mă detaşez, să amân momentul… exact cât a fost nevoie. Adela s-a oprit având penisul în interior… aahhh… tremura toată în timp ce gâfâia şi îşi smotocea sânii.

S-a aşezat pe podea să-şi revină puţin. S-a descălţat de pantofi şi i-a lăsat la podea. După câteva momente de respiro s-a poziţionat în genunchi în faţa mea, mi-a prins penisul cu o mână… s-a repezit cu gura spre el. Plin de fluidele noastre aluneca uşor printre buzele ei. Mişcările energice, fără oprire… gemetele ei… gura flămândă… eram în extaz… primul jet a ţâşnit puternic în gura ei, iar restul stropind-o pe sâni şi pe furoul de dantelă.

S-a ridicat, m-a sărutat pe buze… în timp ce mă dezlegă la mâini mi-a urat bun venit acasă şi mi-a spus că i-a fost dor de mine. Ne-am îmbrăţişat, gurile noastre s-au unit într-un sărut lung şi pasional.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura