Sex din răzbunare

Seara, la petrecerea ce se ținea la clubul universității, era multă lume. Majoritatea colegilor erau prezenți cu excepția câtorva mai silitori ce se apucaseră de învățat pentru examenul de licență. Majoritatea colegilor mei îl cunoșteau pe prietenul meu ce terminase și el la aceeaşi universitate, dar cu câțiva ani mai înainte. Au fost diferite concursuri, unde perechile s-au întrecut în probe de dans. …

Au urmat apoi urârile cadrelor didactice pentru noi, cei din ultimul an, după care, pe un perete au fost proiectate imagini cu momente din viața noastră universitară. Pe la ora 1, prietenul meu a mers să invite la dans pe o colegă bună de a mea, Iren.

M-am dus să-mi iau un suc și m-am așezat la o masă până să se termine melodia. În sală, întunericul era brăzdat de luminile de la laserul multicolor ce făcea să se observe umbrele perechilor înlănțuite în dans. La un moment dat am observat ceva dubios. Pentru a fi sigură m-am apropiat de perechea formată din Iren și prietenul meu… care se sărutau.

L-am bătut pe umăr pe prietenul meu și prin semi întuneric i-am aruncat o privire urâtă, apoi am plecat fără să fac scandal, pentru a nu mă face de rușine. Am ieșit de acolo și am luat un taxi. Aveam de gând să o termin cu el sau să mă răzbun. În mașină am început să plâng, mă simțeam trădată, nu numai de prietenul meu, dar și de Iren care-mi era ca o soră.

Șoferul de taxi a observat starea mea agitată și m-a întrebat:

– Domnișoară sunteți în regulă?

Nu am răspuns nimic și mi-am continuat bocetele.

A insistat cu întrebarile până i-am explicat situația delicată în care mă aflam, descărcându-mi sufletul cum o facem noi fetele în astfel de situații. El s-a prezentat ca fiind Mircea și era student la o altă universitate din oraș. În timpul liber lucra ca taximetrist pentru a-și plăti taxele de studii.

Am ajuns în fața blocului unde locuiam iar Mircea a continuat să mă consoleze în timp ce eu continuam să plâng. După ce m-am prezentat că mă cheamă Eniko, am început un dialog cu el. Mircea îmi vorbea frumos și ceea ce era pentru mine ca un pansament pentru suflet. La un moment dat el m-a întrebat:

– Ce ar fi dacă te-ai răzbuna?

– Cum? L-am întrebat eu fierbând de nervi.

– Să-l înșeli și tu…

Am stat pe gânduri… și nu era o idee rea. Doream să simtă ceea ce am simțit și eu în acea seară. L-am invitat sus la mine în garsonieră în timp ce-mi deschideam poșeta să-i plătesc cursa. După ce mi-a refuzat banii, Mircea m-a întrebat:

– Dar dacă prietenul tău vine și iese scandal? Nu vreau să am probleme, a spus el zâmbind.

L-am asigurat că o să vină dimineață, la cât de bine îl cunoșteam nu ar fi ratat petrecerea până la final.

– Urc, doar dacă mai accepți să vină încă doi amici de-ai mei. Vreau să fiu sigur că în seara asta nu am să plec bătut. Plus că răzbunarea va fi mai dulce făcând-o cu trei.

Am fost de acord. I-am spus numărul locuinței din bloc și am coborât. El și-a sunat prietenii și a mers după ei cu mașina. Am urcat și am făcut un duș, după care m-am șters și mi-am înfășurat corpul într-un prosop de baie lung. Nu știam dacă fac bine, dar vroiam cu orice preț să mă răzbun.

În timp ce pregăteam prosoapele de duș pentru ei și niște pahare și ceva sucuri pentru a-i servi pe musafiri, am auzit că interfonul sună. Am apăsat butonul de deschidere, apoi i-am așteptat cu ușa deschisă. Mircea a fost primul care a intrat în holul garsonierei, urmat de încă 2 băieți.

I-am invitat în cameră și i-am servit cu suc, dar ei erau nerăbdători de a face sex mai ales că eu eram înfășurată doar în prosopul de baie. Le-am spus să meargă să facă câte un duș până pregăteam patul și prezervativele. Lui Mircea, i-am spus să intre câte unul pentru a nu mă inhiba.

În cameră era aprinsă doar o veioză. M-am întins pe pat cu picioarele larg desfăcute, iar Mircea a început să mă lingă, insistând mai ales asupra clitorisului. Eram excitată la maxim. La un moment dat am observat că în cameră mai intrase cineva. În timp ce eram linsă, am început să-i fac oral unuia dintre băieți. Nu o mai făcusem până atunci cu doi. Mircea mi-a ridicat picioarele și urmat o penetrare completă.

Am dus mâna dreaptă să văd ce se întâmplă. Era fără prezervativ. I-am spus că doresc protejat. Mircea mi-a răspuns:

– Dacă vrei răzbunare maximă, lasă-te pe mâna noastră.

În timp ce Mircea mă penetra, iar celălalt se chinuia să mi-o bage cât mai adânc în gură, am simțit că sânii mei mari sunt masați. Mircea mărise ritmul și mă penetra din ce în ce mai hotărât. Încercam să fac o comparație între el și prietenul meu cu care o făcusem doar protejat. Dar nu mă puteam concentra în toate direcțiile.

Mircea gâfaia penetrându-mă rapid până am simțit că vaginul este inundat. M-am speriat și am dorit să mă ridic, dar cel care îmi masa sânii s-a urcat pe mine cu dorința de a-și freca penisul între sâni. Până să mă dezmeticesc mi-am simțit fața stropită de sperma celui căruia i-am făcut oral.

Lucrurile se desfășurau cu o rapiditate de necrezut.

Aveam penisul bărbatului care ejeculase în gură… sorbind si ultima picatură,  bărbatul de deasupra mă ținea de sâni frecandu-si penisul, iar Mircea mi-a bagat un deget in anus. Am protestat că nu vreau anal. Nu o mai făcusem niciodată.

– Ține-ți sânii cu palmele tale, te rog… mi-a spus cel care și-o freca.

Nu știam cum să procedez. Să-mi țin sânii, să mă șterg de sperma care-mi intra în ochiul drept, sau să evit penetrările anale ale degetelui. Mircea s-a dat la o parte. Cel de pe mine a coborât între picioarele mele, pătrunzându-mă în vagin. A urmat al doilea jet de spermă în interiorul meu ceea ce a făcut să mă simt și mai plină. M-am ridicat din pat cu dorința să merg la baie pentru a mă spăla de lichidul seminal care începuse să se scurgă pe picioare.

Am făcut un duș, după care am revenit în cameră. Băieții se serveau cu suc, iar unul își aprinse o țigară. L-am rugat să meargă pe balcon întrucât eu și prietenul meu nu eram fumători. Tipul s-a conformat repede. Apoi, după ce am băut un pahar de apă, am fost pusă să stau la marginea patului în patru labe. Unul m-a penetrat vaginal timp de 3-4 minute, iar altul era în fața mea penetrându-mă oral. Tipul ce mă penetra în vagin a scos penisul si mi-a pus salivă în zona anusului.

L-am avertizat că nu o mai făcusem, iar el m-a asigurat că o să fie băiat cuminte și o să intre încet. Mircea s-a oferit să-l ajute desfăcându-mi fesele, astfel încât cel care mă penetra să se poată concentra mai bine asupra intrării. Recunosc că m-a durut puțin, dar reușisem să fac ceea ce cu prietenul meu nu reușisem.

Au urmat alte reprize de sex vaginal, urmate de ejaculări pe burtă sau între sâni. Cam pe la 6 dimineața băieții au plecat, mulțumindu-mi pentru tot. Eram ruptă de oboseală, cu vaginul și anusul inflamate după câteva ore de sex. Așa că m-am aruncat în pat, așa goală cum eram și am adormit repede mulțumită de răzbunarea mea.

Somnul meu profund a fost întrerupt de soneria interfonului. M-am dus buimăcită de oboseală să deschid ușa, nu aveam idee cât este ceasul, doar vedeam că este lumina afară. Nu știam cine este. Ma gandeam că poate este Iren… venise să-și ceară iertare. Nu. Era prietenul meu Istvan. Venise cu un buchet de trandafiri roșii să-și ceară iertare. I-am acceptat scuzele pentru că-l iubeam mult.

În timp ce aranjam trandafirii într-o vază el m-a întrebat:

– De ce miroase a fum de țigară?

I-am motivat că venise o prietenă de a mea să mă consoleze.

Poveste scrisa de Mona

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura