O seară perfectă (1)

Eram concentrată peste măsură la ce făceam la calculator, mai aveam 30 de minute şi programul meu de lucru lua sfârşit. Soţul meu m-a sunat şi mi-a spus că a plecat mai devreme de la servici, deoarece au rămas fără curent şi nu mai avea rost să rămână, apoi mi-a spus că vine să mă ia de la muncă. După spusele lui era pe drum, iar în 10 minute ar fi ajuns la mine.După ce am închis convorbirea, priveam spre fereastră şi mă gândeam…

dacă ajunge în 10 minute, de ce să-l las să mă aştepte 20 de minute până termin programul?... L-am sunat eu de data asta şi l-am rugat să mă sune atunci când ajunge. Repede au trecut cele 10 minute şi telefonul a sunat.

Mi-am închis calculatorul, m-am ridicat. În timp ce mă îmbrăcam le-am spus colegilor că voi pleca mai devreme deoarece a venit soţul meu şi nu doresc să-l las să mă aştepte. În stradă mă aştepta Vlad cu motorul pornit. Ne-am sărutat de bun venit apoi am plecat. Pe drum mi-a spus că este devreme. Avea dreptate, nu aveam nici un motiv să ajungem repede acasă.

Iniţial am crezut că vom merge într-un centru comercial să comandăm mâncare rapidă apoi ne-am fi clătit ochii prin magazine. Vlad avea un plan de care nu aveam habar. Vorbeam, din când în când priveam pe geamul din dreapta mea la clădiri şi faţade de magazine. După un timp a făcut dreapta şi a oprit maşina într-o parcare. Împreună ne-am deplasat pe stradă ţinându-ne de mână. După 2 minute de mers mi-a făcut semn să intrăm într-un restaurant.

Atmosfera romantică, muzica lentă de saxofon, cu lumânări discrete la masă m-a atras imediat. De multă vreme nu ne mai făcusem timp pentru noi să avem o seară romantică. Bănuisem că plănuise ceva. Poate că plecase intenţionat mai devreme de la muncă şi nu avea nici o legătură cu ce mi-a spus el. Îmi venea să-l întreb, dar am zis să nu stric momentul.

Am mâncat ceva uşor, iar înainte de plecare mi-a spus:

– La mulţi ani iubita mea!… acesta este cadoul meu pentru tine.

Din buzunar a scos o punguliţă şi mi-a întins un mărţişor un formă de brăţară împletită. S-a oferit să mă ajute să o pun la mână. Pentru surpriza făcută l-am strâns în braţe şi l-am sărutat din toată inima. În drumul spre casă mă gândeam doar la surpriza ce mi-a făcut-o şi… poate că seara abia acum începe.

Ne-am dezbrăcat. Împreună ne-am dus să facem baie. Ne-am săpunit unul pe altul… ne-am clătit reciproc. Începuse să devină o joacă ce nu părea să se sfârşească în cada plină de spumă. Era timpul să ieşim. Vlad s-a ridicat primul şi a plecat înfăşurat cu un prosop zicându-mi că se întoarce să-mi aducă şi mie unul.

Am aşteptat o vreme să se întoarcă şi nu înţelegeam de ce dura atât de mult şi mai ales trebuia să existe deja prosopul la baie. Într-un final a venit. Nu l-am mai întrebat de ce a durat atât de mult. Mă gândeam că poate i-a fost greu să le găsească în dulap.

Vlad s-a dus înaintea mea în dormitor. După ce m-am şters bine m-am dus şi eu îmbrăcată în halat. A durat ceva până m-am şters, mai ales că în joaca noastră m-am udat puţin şi la păr. Când am deschis uşa dormitorului m-a cuprins o emoţie instant. Lumina era stinsă, dar camera era luminată de mai multe lumânări parfumate aşezate strategic, făcând un culoar prin care trebuia să trec eu.

Îmi venea să săr în braţele lui de fericire, mai ales că Vlad ţinea în mână un buchet cu trei trandafiri roşii. Cât ai clipi am ajuns lângă el. Cu entuziasm am sărit cu braţele în jurul gâtului şi l-am sărutat pe gură. Nu m-am putut abţine să nu miros puţin florile. Îmi plac florile, precum fiecărei femei. L-am luat şi le-am aşezat pe o noptieră. În mod obişnuit aş fi căutat o vază să le pun în apă, însă acum erau lucruri mult mai importante de făcut.

Cu un gest pervers am tras de prosopul lui lăsându-l să cadă la podea. Penisul semi erect pulsa şi dădea semne de trezire. Mi-am desfăcut halatul şi l-am lăsat să alunece încet până a căzut la picioarele mele. Surprizele avute trebuiau răsplătite cu vârf şi îndesat.

L-am apucat de mână, cu un semn discret i-am făcut semn să se aşeze pe pat. Ideal era să se audă o melodie lentă în surdină, dar era bine şi aşa. După câteva mişcări lascive în faţa lui m-am aşezat în braţele lui. Cu braţele lui vânjoase mă ţinea strâns, palmele se aflau sub mine strângându-mă de fese în timp ce ne sărutam pasional.

Folosindu-mă de toată greutatea m-am lăsat pe el până s-a întins pe pat, iar eu deasupra lui fără să-mi dea drumul. Un ultim sărut apoi i-am pus un deget pe buze… într-un final m-am eliberat din strânsoarea lui. Îi făcusem semn să stea întins fără să facă nimic.

Întâi l-am sărutat pe gât apoi am coborât pe piept, pe abdomen… alunecând uşor pe trupul lui, până am ajuns jos la marginea patului între picioarele lui. Nu i-am spus nimic dar a înţeles repede ce vroiam de la el, să vină mai aproape de marginea patului.

I-am prins penisul cu o mână, m-a aplecat către el… părul desfăcut mă incomoda puţin. L-am prins în coc  apoi m-am năpustit asupra penisului. Păream hotărâtă, nesătulă… parcă vroiam să-l devorez… să-l mănânc la propriu. Părea a fi un ritual… am lăsat să alunece cât mai mult în gura mea… câteva mişcări în sus şi în jos, apoi mă opream la vârf… sărutându-i măciulia… l-am sărutat la vârf, din când în când l-am muşcat uşor, cât să-i văd reacţia.

Suspina intens ridicându-şi capul, parcă să vadă ce se întâmplă. Tot ce am făcut a fost intenţionat… un pic “dulce”, un pic “amar”. Penisul era foarte bine umezit de la saliva mea, era pregătit să mă înfig în el. Mă umezisem destul de tare însă am vrut să prelungesc acest moment. Eram ferm convinsă că nu îi va displace.

Nici o părticică din penisul lui nu a rămas neatins de buzele şi limba mea. La fiecare atingere mai specială avea un mod aparte de a se exprima. Am vrut să văd reacţia lui când încercam să-i cuprind tot penisul. Nu am reuşit tot, dar reacţia lui a fost mai mult decât entuziasmantă. După ce mi-am făcut numărul după bunul plac, era timpul se ne apucăm de treburi serioase.

Am început să-l mângâi pe trup cu ambele mâini fără să slăbesc ritmul mişcărilor mele… în sus şi în jos. A prins cearceaful cu mâinile şi trăgea cu putere. Din când în când l-am surprins când şi-a ridicat capul privindu-mă… suspina şi punea capul înapoi.

Nu ştiu ce gânduri avea el, dar eu vroiam sămânţa lui. La un moment dat a vrut să se ridice, semn că nu vroia să ejaculeze. L-am împins la loc. Gustul sevei bărbăteşti amestecat cu salivă era prezent în gura mea. Vlad era atât de încordat încât şi-a ridicat picioarele şi le ţinea în aer. Uneori şi-a ridicat bazinul, parcă să pătrundă şi mai mult.

Îl citisem, semnalele spuneau că ejacularea era aproape, iar eu asta aşteptam. I-am prins penisul de la bază, mişcările… mai alerte… nu avea stare, se foaia în pat gâfâind. Momentul era aproape… avea capul ridicat. L-am privit în ochi… grimasele de pe faţă erau elocvente… mă dureau fălcile dar nu era momentul să mă plâng, am vrut asta şi trebuia să merg până la capăt.

Penisul se umflase, cred că era vânat de excitare. Şi-a ridicat capul şi un pic din trup, avea gura deschisă, ochii semi deschişi… a ţipat scurt… apoi… aahhh… s-a prăbuşit pe pat, tremurând. Jeturile îmi invadase gura, la început am avut dificultăţi… părea multă, de parcă nu mai făcuse sex de multă vreme, dar m-am descurcat foarte bine până la urmă.

După ce am cules şi ultima picătură i-am dat un sărut apoi m-am dus lângă el. Era epuizat, “mort” la datorie. Aşa lăsa impresia, însă, la cât de bine îmi cunosc soţul… ştiam că seara nu se termină aici. Acum avea o motivaţie în plus să mă facă să mă urc pe pereţi de fericire…

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura