O seară perfectă (2)

… Cu chipul plin de satisfacţie s-a întors către mine, m-a luat în braţe şi m-a sărutat în semn de mulţumire. Îmbrăţişaţi ne-am rostogolit în pat de câteva ori. La ultima răsucire am rămas desupra sprijinită în braţe. Mi-a prins un sân, a ridicat capul şi a început să-l sugă. Ochii mi se închideau, trupul se lăsa moale, abia reuşeam să mă susţin în braţe. … 

La un moment dat a făcut un gest care m-a luat prin surprindere. M-a prins cu mâinile de trup apoi m-a împins iar el s-a urcat deasupra. Mi-a prins mâinile de la încheieturi şi mi-a spus că nu mai am scăpare. Evident că nici nu vroiam, însă am jucat un rol… vai, ce mă fac?

Aşezat peste mine, s-a aplecat de câteva ori să mă sărute. Săruturi scurte pe buze, mai mult să mă aţâţe, să mă necăjească. A urcat mai mult, până în dreptul sânilor. Şi-a potrivit penisul semi erect între ei… mi-a eliberat mâinile şi mi-a strâns sânii către centru, având penisul captiv.

Felul cum îşi mişca penisul între sâni… privindu-l atent… îmi provocase o dorinţă imensă să-l doresc din nou. Am ridicat capul şi i-am atins vârful cu limba. Penisul se întărise iar eu îl vroiam sa-l gust. L-am prins ferm de mijloc pe Vlad şi l-am tras către mine. Îmi eliberase sânii… penisul se afla în gura mea, iar eu îl trăgeam tot mai mult, dirijându-i mişcările. Îmi doream un penis tare, foarte excitat.

După un timp s-a ridicat, s-a lăsat peste mine… m-a sărutat scurt pe buze, apoi… au urmat săruturi pe obraz, a coborât pe gât. Până să ajungă la sâni, mâinile erau deja acolo, smotocindu-i cu blândeţe. Cu buzele şi limba mi-a alintat sfârcurile ce erau întărite la maxim.

Retrăgându-se uşor… gura neobosită m-a sărutat pe abdomen, alunecând uşor între picioarele mele desfăcute, cu păsărica pregătită pentru porţia lui de desert. Mâinile lui m-au prins de coapse… un sărut direct pe clitoris, apoi, pe labii. Buzele fierbinţi s-au lipit de vulva mea… senzaţia de plăcere m-a făcut să tresar instant. Am ridicat capul să-l privesc… stând întins pe pat cu capul între pulpele mele, cu ochii închişi savurând la intensitate maximă.

Cu vârful limbii mi-a atins labiile delicat, pe toată lungimea lor. Nici clitorisul nu a fost uitat, apoi şi-a băgat palmele sub fese… cu limba m-a pătruns rapid. L-am simţit cum se chinuia să pătrundă cât mai mult… aah… După ce a realizat că nu poate mai mult… a început să facă cercuri în interior. Mi-am pus o mâna pe capul lui, mai mult de formă.

Ardeam de nerăbdare să mă pătrundă, îmi arcuiam trupul şi oftam mai mult a nerăbdare. Dintr-un gest reflex mi-am apropiat picioarele şi l-am strâns puţin, apoi l-am eliberat… dacă mai continua câteva minute aş fi avut orgasm, însă l-am oprit. Eram dornică să mă pătrundă aşa că l-am împins un pic apoi i-am sugerat să se urce pe mine.

A urcat lent… ici colo câteva pupicuri pe abdomen şi pe sâni. Într-un final, şi-a făcut loc între picioarele mele larg desfăcute. Ne-am sărutat de câteva ori, apoi s-a ridicat în braţe. În acelaşi timp am privit amândoi către penis. El încercând să mă pătrundă fără să folosească de mâna, iar eu… pentru că îmi place să văd cum intră printre labiile mele… de la vârf până la capăt.

Vlad ştie asta. De multe ori îmi face această plăcere. Ca un mic preludiu… de încălzire, îmi place să văd cum penisul culisează într-un ritm lent. Uneori nu mă pot abţine şi îi spun entuziasmată… ce mult mi place priveliştea asta.

Mi-a ridicat picioarele pe umerii lui… ritmul dute vino era mai alert. Îmi ridicasem capul mai mult să pot privi cum mă penetrează. Aş fi vrut să privesc mai mult… de plăcere am închis ochii şi mă concentram la ce urma să vină. Fiind foarte excitată… primul orgasm era aproape. Dorinţa se citea cu siguranţă pe faţa mea. Îmi muşcam buzele… mi-am atins clitorisul câteva clipe, apoi… aahhh…

Vlad s-a oprit adânc în mine. Începuse să mă doară picioarele în acea poziţie. Nu ştiu dacă m-a simţit sau nu, dar s-a dat jos de pe mine, mi-a indicat să mă întorc cu faţa în jos. A luat două pernute, le-a pus sub abdomen s-a lăsat peste mine… şi m-a pătruns din prima.

Cred că obosise cât a stat sprijinit în braţe. S-a lăsat peste mine, aproape cu toată greutatea. Şi-a mişcat penisul în interior, ca şi când ar face cercuri, apoi, a început să se mişte cu mişcări din ce în ce mai ample şi mai rapide. Capul îmi era băgat cu totul într-o pernă. Îmi plăcea poziţia, dar nu era la fel de incitantă precum cea pe care o doream eu.

Nu este nevoie să-i spun de fiecare dată ce vreau, ne înţelegem din gesturi şi mişcări. Aşa am făcut şi atunci, mi-am ridicat bazinul din ce în ce mai mult. Fără să pierdem contactul, ne-am ridicat împreună în poziţia favorită mie. Una din preferatele mele… îmi place să fiu penetrată pe la spate. Şi-a pus mâinile pe şoldurile mele şi a început să mă penetreze energic.

O vreme am stat sprijinită în braţe, apoi mi-am aplecat trupul pe pat. Trăgeam cu mâinile de cearceaf… începusem să tremur. Primul orgasm a fost puternic, dar acesta avea toate şansele să fie mai puternic. Vlad a menţinut ritmul energic în tot acest timp. La un moment dat cred că m-a simţit că urmează să-mi vină. Cu câteva momente înainte şi-a încordat degetele în carnea mea şi a început să se mişte şi mai tare… aproape că îmi venea să ţip… aahhh…

Aş fi vrut să mai rămână adânc în mine. Vlad a ieşit din mine iar eu m-am prăbuşit cu totul în pat. S-a aşezat lângă mine şi a început să mă sărute pe umăr şi pe spate. După ce mi-am revenit puţin m-am urcat deasupra lui.

În timp ce ne sărutam, mi-am potrivit penisul şi am început să-l călăresc. Acum nu mă mai gândeam la mine, vroiam să termine în mine. Intrase adânc, Vlad mi-a prins sânii şi a început să-i sugă pe rând. Când a simţit că se apropie a pus mâna pe fesele mele să mă ajute să mă mişc şi mai repede. L-am sărutat pe obraz, apoi la ureche… i-am prins lobul urechii în gură şi am început să-l sug.

Gemea intens, avea o fată expresivă… cu ajutorul lui mă mişcăm din ce în ce mai repede. Înainte să ejaculeze m-a oprit din mişcări, rămânând adânc în mine… în clipa următoare… aahhh… sămânţa călduţă mi-a umplut interiorul.

Am stat o vreme unul peste altul, până când i-am simţit penisul foarte moale. Seara a început cu o baie caldă, tot cu o baie caldă avea să se sfârşească. Ne place să stăm amândoi îmbrăţişaţi în cadă în apa călduţă plină de spumă.

… citeste partea intai …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura