Fantezii perverse

Mi-am pierdut virginitatea pe când aveam vârsta de 16 ani cu un tip ce era favoritul fetelor. Era mai mare ca mine cu câţiva ani. Nici o clipă nu mă gândisem că s-ar putea ca relaţia să nu dureze, însă m-am mulţumit că m-am culcat cu cel mai popular băiat din localitate. De-a lungul timpul am avut relaţii sexuale cu mai mulţi bărbaţi şi nu-mi pare rău pentru alegerile făcute. … 

Aşa am realizat că îmi place foarte mult sexul şi ar fi ideal să câştig şi ceva bani. Frumuseţea este trecătoare şi am decis să mă folosesc de trupul meu pentru a-mi câştiga existenţa. De ceva ani lucrez în Londra într-un videochat.

Bărbaţii mă adoră iar eu încerc să le îndeplinesc toate cerinţele pe care le pot face în faţa unui ecran. La cererea lor mă masturbez, folosesc vibratoare de diferite texturi şi dimensiuni vaginal dar şi anal. Uneori nu mai am satisfacţia unui sex adevărat cu iubitul meu, nu mă mai mulţumeşte nimic, parcă totul a devenit monoton şi îmi doresc altceva.

Am senzaţia că totul are legătură cu uşurinţă în care îmi alegeam partenerii pentru sex, fără sentimente, fără pasiune, fără obligaţii. Sunt încă tânără, iar vârsta de 24 de ani ar trebui să fie frumoasă, cu mai puţine griji alături de un bărbat care să-mi fie soţ, să ne bucurăm de viaţă. Dar eu am alte fantezii.

Uneori mă gândesc să pun în practică o fantezie mai puţin obişnuită. Îmi imaginez cum ar fi să ies noaptea în oraş să mă plimb pe străzi şi să fac sex cu necunoscuţi. O astfel de fantezie îmi trezeşte anumite emoţii puternice, numai gândindu-mă… mi se pare incitant, adrenalina mă cuprinde.

Şi nu mă opresc doar la simplă idee. Îmi imaginez că… am un machiaj care să iasă în evidenţă, folosesc un ruj de un roşu aprins. Garderoba… incitantă. O pereche de ciorapi cu portjartier de culoare neagră, fără chiloţi şi cu un corset negru sub sâni pentru un acces mai facil. Evident, pantofii mei cu toc înalt de culoare roşie ar completa ţinuta mea provocatoare.

Dacă ar fi posibil aş merge aşa pe stradă, însă, vremea rece impune o haină, iar pardesiul meu lung până la genunchi este perfect deoarece nu este prevăzut cu nasturi, mă leg doar cu un cordon. Inima îmi bate puternic numai cum ar fi… să pun în practică. Să plec de acasă devreme, cu un taxi până în zona St. James’s, iar acolo mi-aş petrece un timp vremea prin localurile de noapte.

Una dintre prietenele mele a făcut sex într-unul din cluburile de acolo, în toaleta bărbaţilor cu un tip pe care abia îl cunoscuse de câteva ore. Îmi surâde ideea unui astfel de sex, fără obligaţii, incitant, plin de adrenalină, că ar putea să ne surprindă cineva, iar şansele sunt destul de mari, la câtă bere se consuma în astfel de cluburi.

Seara ar putea să înceapă, de încălzire, în compania unui bărbat arătos. Îmi amintesc că unele spaţii rezervate au mesele destul de înalte. Cum ar fi să mă prefac că am pierdut ceva sub masă şi să mă strecor sub… să-i desfac prohabul şi să-i scot penisul afară şi să-l sug până “proprietarul” nu mai ştie de capul lui şi să ejaculeze abundent în gura mea. Cred că nu şi-ar da nimeni seama, poate doar cei care vor sta lângă noi pe canapea.

Mai târziu, mi-ar place să întâlnesc un bărbat bine făcut, musculos. Să mergem în toaleta bărbaţilor… nici nu ar trebui să mă dezbrac, doar să mă deschei la haină. În timp ce stau aplecată sprijinită de zid, el să fie la spatele meu, să mă ţină de mijloc şi să penetreze până nu mai ştiu de mine… sub privirile celor care vin să-şi golească vezica.

După miezul nopţii ar fi timpul să plec spre casă… pe jos. Îmi surâde ideea să merg singură agale pe străzile înguste, iar când să mă aştept mai puţin să întâlnesc trei bărbaţi care să mă abordeze. Cred că i-aş lăsa cu gura căscată când vor vedea că sunt pregătită… dintr-o singură mişcare să-mi deschid cordonul, să trag de marginile hainei ca să mă vadă în toată splendoarea… cu sfârcurile excitate, fără chiloţi şi păsărica epilată.

Mi-ar place să întâlnesc nişte bărbaţi super dotaţi. M-aş ocupa personal să le scot penisurile din pantaloni. Aşezată în genunchi, toţi trei să mă înconjoare… penisurile lor să fie aproape de gura mea. Să le sug pe rând, în timp ce îi frec pe ceilalţi doi.

M-aş lăsa penetrată pe la spate… să simt un penis dotat ce mă penetrează energic, iar altuia să i-o sug… cât mai adânc posibil. Îmi aduc aminte o scenă dintr-un film pentru adulţi, pe care mi-ar place să o încerc… să stau cu faţa în sus, unul să mă ţină de mâini, iar altul să mă apuce de picioare şi să mă ridice până la nivelul penisului… să mă ţină de mijloc în timp ce mă penetrează, iar celălalt să mă ţină de umeri ridicată, cu capul lăsat în jos în timp ce îşi îndeasă penisul în gura mea.

Finalul apoteotic, eu stând în genunchi, toţi trei aşezaţi strategic în faţa mea frecându-şi penisurile, aşteptând bucuroasă să ejaculeze la mine în gură şi pe sâni.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Fantezii perverse”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura