Lecţia de înot

Dezamăgite de bărbaţi, ne-am hotărât să petrecem concediul împreună pe litoralul românesc, la un hotel cu pretenţii. Eu, Adina, Laura şi Victoria formăm un grup unit de prietene. Ne cunoaştem de multă vreme, suntem un fel de a doua familie… toate pentru una şi una pentru toate. … 

Primele două zile au fost superbe… soare puternic, apă călduţă… perfecte pentru plajă. A treia zi, destul de înnorat cu şanse reale de ploaie. După ce am enumerat ce posibilităţi aveam, ne-am hotărât să mergem la piscina interioară a hotelui. Nu aveam soare, dar măcar puteam să ne bălăcim în voie.

De cum am ajuns am văzut un tip trăsnet pe marginea bazinului, ce părea a fi salvamarul… de-mi venea să mă înec numaidecât, să mă salveze şi de ce nu… să-mi facă respiraţie gură la gură. L-au văzut şi fetele. Îşi dădeau coate şi chicoteau una la alta, cu ochii mari… mâncându-l parcă din priviri. Ceva îmi spunea că tipul ăsta este al meu, nu are cum să-mi scape. În adâncul sufletului îl doream… chiar şi pentru o noapte.

La piscină nu era agitaţie mare, doar câteva persoane şi noi, grupul de fete. E la mare fiţă să-ţi pui ochelari la ochi chiar dacă nu este soare sau dacă te afli în interior. La fel şi tipul ăsta, purta ochelari de soare. Ca să nu mă las mai prejos, mi-a pus şi eu ochelarii la ochi, avându-i în geanta de plajă din întâmplare.

În tot acest timp, am stat pe şezlong, bârfind cu fetele, iar cu privirea îl căutam atent. Avantajul ochelarilor… nu ştia că îl urmăresc. Fetele au făcut câteva ture de bazin, dar eu am preferat să mai aştept puţin.

Uşor, uşor… au plecat pe rând celelalte persoane rămânând doar eu şi fetele. Era momentul să mă fac remarcată. M-am ridicat, mi-am lăsat ochelarii pe şezlong şi le-am făcut atente pe fete că mă duc în bazin. Eram aproape de marginea lui, însă, am preferat să merg până la scară într-un mers agale cât mai senzual posibil, cu mişcări de şolduri… poate, poate mă va remarca.

Fetele şi-au dat seama imediat ce vreau să fac, chicotind în urma mea. La bazin, am coborât tacticos fiecare treaptă a scării. Din locul unde mă aflam, eram cu spatele către el. Intrasem în bazin pe la capătul unde era apă mai mică, ca apoi să înaintez către zona mai adâncă.

Ştiu să înot, chiar destul de bine. Strategia cea mai bună era să par că nu m-aş descurca. Ajunsă în zona cu apă adâncă, înotând destul de stângaci, m-am prefăcut că am obosit şi că am dificultăţi să mă menţin la suprafaţă, iar până la o bară era nevoie de mult de înotat. În tot acest timp, m-am prefăcut că nu-l văd.

Eram sigură că va sări după mine în apă. Nu a durat mult, am auzit un… pleosc… puternic. Am privit către el. Înota rapid, dând din braţe energic. Parcă a durat câteva clipe până a ajuns la mine. M-a prins de mijloc cu braţul lui puternic şi mi-a spus:

– Se pare că nu te descurci prea bine la înotat…

Timida din mine i-a răspuns:

– Poate că mai am nevoie de câteva lecţii… de la un adevărat profesionist.

Cu coada ochiului le-am văzut pe fete cum şi-a luat lucrurile şi au plecat lăsându-ne singuri la bazin. Salvatorul meu nu se grăbea să mă ducă la marginea bazinului, dar nici să mă aducă într-o zonă mai puţin adâncă… semn că vroia să rămână lângă mine.

– Dle salvamar îmi puteţi arăta câteva mişcări de bază?… l-am întrebat eu privindu-l provocator, iar cu mâna prinzându-l de gât.

– Cu siguranţă… se pare că ai nevoie de câteva lecţii.

M-am întors cu spatele la el, încercând să mă lipesc cât mai mult, în timp ce exersam mişcările de călcat apa. Nu vroiam să-l lovesc cu picioarele. M-a prins de mijloc… braţul alunecând tot mai mult către sânii mei.

În mijlocul bazinului nu prea puteam să-l provoc aşa cum mi-aş fi dorit. Parcă mi-a citit gândurile, el fiind cel care a spus că este mai bine să ne apropiem de margine pentru a-mi explica mai bine. Lângă margine, mă ţineam de bară cu mâinile, căutând să mă lipesc de el cât mai mult.

Avea o sclipire în ochi. Sunt convins că şi-a dat seama unde vroiam să ajung, părea un bărbat inteligent. Încerca el să-mi explice că trebuie să mă ţin de bară şi să întind cât mai mult trupul, apoi să dau uşor din picioare, în timp ce mă ţinea pe braţe în zona abdomenului. Lecţia începătorului. Nu mă plângeam, mâna lui aluneca uşor mai sus… către sânii mei.

La un moment dat… suportul lui era doar palmele care le avea pe mine… una în zona abdomenului, iar cealaltă cât mai aproape de sâni. Puteam să pun pariu cu oricine că în acele momente tipul era excitat. În timpul lecţiei am aflat că îl cheamă Eric.

Mi-a zis să mă întorc cu faţa în sus, să mă ţin de bară şi să execut aceeaşi mişcări din picioare… iar el să mă susţină cu palmele. Numai că palmele lui şi-au găsit poziţia pe fesele mele. Eram pe drumul cel bun… nu era nimeni la bazin, era perfect să ne cunoaştem intim mai bine.

La un moment dat mi-am dat drumul la braţe şi m-am lăsat pe braţele lui. Îmi pierdusem intenţionat echilibrul cât să am motiv să mă agăţ cu braţele de gâtul lui, iar el să mă ţină în braţe. Am jucat un pic teatru făcând pe panicata… iar el salvatorul meu m-a ţinut la suprafaţă.

Aveam privirea aproape una de alta, râzând împreună. Mult aşteptatul sărut din partea lui a venit imediat. L-am prins cu mâinile de cap şi am început să ne sărutăm puternic… muşcându-ne buzele uşor unul pe altul. Mâinile lui îmi căutau sânii. În câteva clipe i-a scos din sutien.

Mi-am încolăcit picioarele în jurul lui. Îi simţeam erecţia prin pantalonii scurţi… aahh… vroiam să mă pătrundă, ardeam de nerăbdare. Ştiam de riscul să ne vadă careva, dar nu-mi păsa prea tare. Îl vroiam pe acest tip… şi-l vroiam atunci.

O mână intrase în slipul meu… alergând până între picioarele mele. Se înfierbântase şi el… cred că eu l-am zăpăcit. Parcă enervat de prezenţa slipului a tras de el şi m-a ajutat să mă dezbrac, apoi i-a aruncat pe marginea bazinului.

L-am simţit cum se chinuia să-şi de-a jos pantalonii scurţi avându-mă şi pe mine în braţe. Cu braţele lui puternice, m-a ridicat un pic, apoi m-a lăsat uşor încercând să intre în mine fără să se ajute de mână. Într-un final a reuşit. Intrase în mine. Mă durea un pic. Nu ştiam dacă era din cauza dimensiunii sau frecarea era dificilă din cauza apei.

Începusem să mă obişnuiesc… săream în penisul lui în ritmul impus de el. Ne-am apropiat de bară… m-a lăsat să mă prind de ea, întorcându-mă cu faţa spre el. Îmi prinsese picioarele şi mă ţinea strâns… pompând din ce în ce mai energic în mine.

Mă simţeam extraordinar. Adrenalina şi pasiunea îmi provocau bătăi puternice de inimă. M-a tras de sâni, s-a aplecat şi a încercat să-i sugă pe amândoi, dar asta îi încetinea mişcările. Din câteva mişcări mi-am eliberat picioarele din strânsoarea lui, m-am întors cu spatele către el.

Nu am reuşit să menţinem contactul. Braţul stâng m-a prins de abdomen, şi-a potrivit penisul… aah… a intrat în forţă. Mâna dreaptă mi-a prins sânii… mă trăgea de sfârcuri în timp ce mă penetra viguros. Eram terminată, tipul ştia ce trebuia să facă. Mi-am dus mâna între picioare să-mi stimulez clitorisul… eram aproape.

Gemetele noastre se auzeau cu ecou.. ahhh… profitând de faptul că eram singuri am strigat de fericire. Eric nu mă slăbea nici un moment. După aceea mi-am dat seama că era pe punctul să aibă orgasm. A scos penisul rapid din mine. M-am întors către el, ne-am luat în braţe şi ne-am sărutat, în timp ce sămânţa se scurgea uşor în apă.

După episodul acesta i-am făcut cunoştinţă şi fetelor cu Eric. Următoarele zile am avut vreme frumoasă şi ne-am dus la plajă. Nu am uitat de Eric. L-am chemat de fiecare dată să ne înveţe pe fiecare să înotăm… pe uscat.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura