Misterioasă, seducătoare, dezinvoltă (2)

… S-a aşezat pe spate, cu picioarele desfăcute. Trăgea de sâni, cu degetele îşi prindea sfârcurile printre gemete şi suspine. O mână şi-a pus-o între picioare, masându-şi labiile… se zbătea, şi-a apropiat picioarele… lăsând mâna între pulpe. Priveam la acest spectacol în timp ce mă dezbrăcam de restul hainelor. … 

Am urcat în pat lângă ea. I-am desfăcut picioarele şi m-am aşezat peste ea. M-a prins cu braţele, săruturi lungi şi pasionale… îşi mişca bazinul sub mine, eu o făceam să fiarbă frecându-mi penisul de labii. A fost rândul ei să mă apuce de fese… strângându-mă tare, cu degetele adânc în carnea mea.

I-am prins ambele mâini, le-am ridicat deasupra capului fixându-le de pat. Uşor, am urcat către ea până am ajuns cu penisul aproape de gura ei. Se chinuia să ridice capul ca să ajungă la el. De câteva ori am păcălit-o, mi-am încordat penisul ridicându-se către mine… la revenire se lovea de buzele ei ce se chinuia să-l prindă.

Se zbătea, vroia să ajungă la el.

– Deschide gura mare!

De cum a deschis gura i l-am vârât în interior. Îl ţinea strâns cu buzele, îşi ridica capul din ce în ce mai mult, să cuprindă tot mai mult. Poziţia nu-i permitea să cuprindă mai mult de jumătate. Însoţită de sunete interesante sugea hulpav, hotărât. I-am eliberat mâinile. Bucuroasă, mi-a prins penisul cu o mână, iar cealaltă mă mângâia pe fese.

M-am lăsat puţin pe spate, cât să ajung cu mâna între picioarele ei. Întâi am introdus un deget, adânc… mişcându-l înainte şi înapoi destul de repede. Apoi, l-am introdus şi pe al doilea. Gemetele ei devenise mai puternice, dar nu se oprea o clipă din treaba ei.

Precum la şah, încercam să gândesc câteva “mutări” în avans, ce urma să fac. Pentru prima “mutare”… trebuia să-i iau “jucăria” de la gură. A părut destul de dezamăgită când m-am dat la o parte de pe ea. I-am prins picioarele cu ambele mâini, le-am desfăcut larg, împingându-le cât mai mult către ea. Datorită poziţiei aveam acces mai uşor pentru ceea vroiam să fac.

M-am aplecat… i-am sărutat partea interioară a pulpelor, apropiindu-mă tot mai mult de centru. A gemut lung când mi-am făcut loc cu limba printre labii. Împingeam tot mai mult. Cu o mâna ce o aşezase pe capul meu încerca să mă apese şi mai mult. I-am eliberat picioarele… le-a strâns în jurul urechilor, strângând tot mai mult.

Mişca din bazin în sus şi în jos… mă ţinea atât de strâns încât abia mai aveam aer să respir. În compensaţie, i-am prins sânii… smotocindu-i… sfârcurile întărite cerşeau să fie supte. Şi-a depărtat picioarele… cu ambele mâini m-a prins de cap. Îmi făcea semne să urc spre ea.

Mi-am rulat rapid prezervativul apoi mi-am făcut loc între picioarele ei. Le ridicase în sus… mai avea puţin şi putea să le pună pe umerii mei. Vroiam să o pătrund rapid… mi-am lipit gura de a ei, apoi am împins cu putere… până la capăt.

Cu unghiile mă zgâria pe spate, le simţeam tăişul în carnea mea… şi-a strâns picioarele în jurul taliei mele. Mă simţeam captiv din toate punctele de vedere. Doamna X gusta din plin ritmul energic. Sunetele impactului dintre cele două trupuri începuse să devină haioase.

Aproape că urla de plăcere. Am văzut cum se îşi încordează gâtul tot mai mult… eu, tot mai rapid în mişcări… aahhh… gâfâind mi-a spus pe un ton autoritar:

– Fute-mă, nu te opri!

Părea o idee bună să mă opresc la primul orgasm, dar ea a ştiut ce doreşte. Mi-a dat două palme peste fese şi mi-a spus:

– Mai repede, mai repede!

Obosisem de la ritmul impus de ea, muşchii abdomenului mă dureau de la atâta încordare. Am simţit că mai are puţin şi urmează un nou orgasm. Mă motivam singur… hai, încă puţin… strângeam din dinţi… aahh… ţipând alături de ea. Am rămas un pic în interior, apoi m-am prăbuşit alături.

Privea în sus spre tavan, zăpăcită cu părul ciufulit. Amândoi ne trăgeam cu greu suflul. Se anunţa o noapte grea. S-a urcat pe mine, m-a prins de obraji cu mâinile şi mă săruta cu foc. Mi-am prins penisul cu o mână, culisând uşor prepuţul… să-l menţin erect.

Ea mi-a dat mâna la o parte, s-a dat mai în spate puţin… l-a potrivit între labii şi s-a lăsat cu putere. Se mişca energic în sus şi în jos. O mână îmi mângâia pieptul… de la cealaltă mână mi-a băgat un deget un gura ca să-l sug. Aluneca tot mai mult în gura mea… închisese ochii, la gât se încordase din nou… sărea pe mine cu putere.

Deodată s-a ridicat, a urcat mai mult spre mine, cu o mână îşi frecă clitorisul… pulpele îi tremurau… a mai continuat un pic, apoi s-a aşezat cu vaginul peste gura mea… abia apucasem să intru cu limba în interior… aahhh… şi-a pus o mână în părul meu, îşi mişca bazinul înainte şi înapoi, frecându-şi labiile de buzele mele.

Am împins-o într-o parte, m-am ridicat… am prins-o de mijloc şi am întors-o cu spatele la mine cu fundul cât mai bombat şi picioarele desfăcute. Înainte să intru şi-a dus o mâna între picioare… reluând mişcarea pe care o făcuse mai devreme.

Intrasem adânc, cu mâinile o ţineam strâns de mijloc… vârful penisului se lovea cu putere de pereţii vaginului… ea continua să-şi frece clitorisul… mă încuraja să măresc ritmul tot mai mult, printre gemete şi ţipete se putea auzi… nu te opri!

Nici nu aveam de gând, poziţia mă avantaja şi pe mine… i-am dat o palmă peste fese, făcând să tresară instant. Îşi freca clitorisul fără oprire… nu te opri!… aahhh… şi eu mai aveam puţin, am scos penisul, prezervativul… l-am frecat de câteva ori… aahhh… prima jet a ţâşnit pe spatele ei, iar restul pe fese, apoi m-am prăbuşit în pat.

Doamna X a decis să plec eu primul. Înainte să ies pe uşă, mi-a înmânat un plic, apoi mi-a urat seară frumoasă, fără să spună ceva despre următoare întâlnire.

… citeste partea intai …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Misterioasă, seducătoare, dezinvoltă (2)”

  1. Pentru literatura de specialitate va recomand sa citiți “Lolita” sau “Luni de fiere”, domnule Roz.
    Ce scrieți dumneavoastră aici este o scena care are cu siguranța loc fix in acest moment și undeva in Cernica, Vaslui , L A sau Cambodgia. Marital. Cotidian. Sec. Niciun bukaki, nicio tresărire , nimic . Absolut un sex banal cu pretentii de gigolo . 🙂
    Pornografia de acest tip a fost scrisă și para scrisă de Sandra Brown. Iar pentru un efect îmbunătățit avem YouPorn. Deci… unde e sclipirea?
    Pana și “De ce iubim femeile?!” are o scena mai aprinsa de atât , mai lascivă și cu siguranța mai gândită .
    Mult succes !

    1. Multumesc pentru recomandari, este dreptul tau sa alegi ce sa-ti placa sau nu.
      Despre „pretentii de gigolo”… nu sunt un gigolo, materialul este doar o poveste, o fantezie… reusita sau nu,
      dupa preferinte. Numai bine.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura