S-o crezi tu că mă laşi nerezolvată!

Femeile şi-au făcut un obicei, ca şi mine de altfel, să rămână fidele anumitor persoane atunci când este vorba de servicii sau produse din diferite game. Aşa am ajuns să merg doar la acelaşi ginecolog, folosesc aceeaşi coafeză, manichiuristă, folosesc doar anumit brand de îmbrăcăminte, produse de cosmetică, nu-mi “înşel” antrenorul de fitness şi ultimul pe listă… am toată încrederea într-un singur maseur şi nu oricare, este vorba de masaj erotic. … 

Îmi făcusem programare din timp, abia aşteptam să ajung să mă las pe mâinile lui Sebi. De cum am intrat, ne-am luat în braţe, ne-am sărutat pe obraz. După câteva minute de discuţie amicală, m-a poftit să merg la vestiar ca să mă schimb.

Deşi vin regulat la el, ţine să respect regula să am mereu prosopul pe mine până ajung pe masa de masaj, ştie el de ce. Iute m-am urcat pe masă, mi-am dat prosopul jos şi m-am întins pe burtă. Aşteptând entuziasmată să mă ia în primire. Sebi a luat prosopul, l-a împăturit de două ori apoi l-a aşezat pe mine, acoperindu-mi fesele, deşi aveam chiloţei tanga pe mine. Aşa face de fiecare dată.

M-a atins în zona umerilor. A început cu mângâieri, trecându-şi palma pe toată lungimea umerilor, apoi m-a prins uşor… mmm… închisesem ochii în timp ce el continua să strângă un pic mai ferm. Nu a durat mult acestă sesiune şi mă simţeam mult mai relaxată, doar ştiam de ce vin la el.

A urmat o serie de mângâieri pe trup, plimbându-şi mâinile pe umeri, pe spate, ocolind zona acoperită mergând spre coapse, terminând cu picioarele… până la glezne. A lăsat să curgă câteva picături de ulei pe spatele meu. Cu ambele mâini l-a împrăştiat pe toată suprafaţa. Nu a fost suficient pentru a-mi acoperi tot trupul. A mai pus, l-a întins uniform pe spatele meu, ocolind de fiecare dată zona acoperită, dar… tot mai aproape.

Coapsele au urmat la rând. A pus o cantitate destul de mare de ulei în palmă, apoi a început să-l întindă pe ambele picioare, până la gleznă. Mai avea o zonă de care nu s-a atins, pe care, deliberat, o lăsa l-a sfârşit. A dat prosopul la o parte. Întâi mi-a masat fesele fără ulei. Îmi place senzaţia când îi alunecă palmele pline de ulei pe fesele mele.

Palmele i-au alunecat pe coapsele interioare, aproape de chiloţei… mmm… de câteva ori mi-a atins în treacăt zona intimă, cât să mă aţâţe un pic. Mi-a dat chiloţeii jos, apoi a reluat mişcările cu palmele pline de ulei peste fesele mele.

De data asta, mâna mi-a atins labiile… ahh… degetele au coborât şi au urcat de-a lungul lor de câteva opri. Terminase de pus ulei pe această parte. La indicaţiile lui m-am întors cu faţa în sus, fără să mai pună prosopul. A luat sticla de ulei şi a lăsat să curgă din abundenţă pe sâni şi pe abdomen… uufff… era un pic rece.

Mi-am aruncat o privire către el. Mă privea serios, în timp ce mâinile alunecau pe trupul meu, întinzând tot uleiul ce-l pusese pe mine. Pe mine nu mă interesa privirea lui sau faptul că este la bustul gol, deşi, parcă i-aş face şi eu un masaj… să-mi plimb mâinile pe braţele lui pe piept şi pe abdomenul lui plat. Ceea ce mă interesa se afla mai jos, ascuns în chiloţii tip boxeri. Ceva mare şi umflat în faţă.

O mână îmi masa pe rând sânii, cealaltă era tot mai aproape de vagin. Puţin câte puţin înainta uşor pe muntele lui Venus… a băgat mâna între picioarele mele… aahh… apoi a retras-o, la scurt timp a revenit din nou… aahh… degetele alunecau rapid pe labiile mele… unul dintre degete l-a băgat în interior… ddaaa… apoi încă unul.

Degetele sondau interiorul, mă trăgea de sâni… mmmhh… nu mai aveam stare pe masă, mă foiam în toate direcţiile. Din când în când mai deschideam ochii şi mă uitam la mădularul lui. Parcă se mărea tot mai mult.

A scos degetele şi s-a dus la clitoris. L-a atins uşor, apoi din ce în ce mai repede… aahh… înnebunisem de excitare. Simţeam că iau foc. În acele clipe nu-mi doream mai mult decât un penis care să mă penetreze, să mă facă să mă urc pe pereţi.

Mâna stângă întinsă pe lângă corp, se apropia tot mai mult de marginea mesei, către penisul lui. Nu mai rezistam, era singura cale de rezolvare. Sebi insista să-mi maseze sânii cu o mână, două degete le bagase din nou în vagin, penetrându-mă energic.

Nu am mai rezistat şi i-am pus mâna pe umflătura din chiloţi. L-am strâns puţin, apoi am tras de chilot în jos şi i-am scos penisul afară. M-am ridicat în genunchi pe masă, dându-i mâna dintre picioarele mele la o parte. M-am aplecat către penis, stând în genunchi cu funduleţul ridicat la maxim.

I-am prins penisul cu o mână şi l-am luat rapid în gură, sugându-l lacom. Sebi şi-a pus mâinile pe fesele mele, executând mişcări fine pe toată zona. Nu mă puteam oprii din supt, penisul înainta tot mai mult în gura mea, şi nu mă deranja deloc. Îl primeam cu bucurie.

Sebi s-a retras şi m-a lăsat în acea poziţie. Mi-a spus să nu mă mişc. A venit de partea cealaltă a mesei. Mi-a prins fesele cu ambele mâini şi le-a strâns ferm. L-am văzut cum şi-a dat jos chilotul. Era momentul să trecem la treabă.

Mi-a spus să cobor picioarele de pe masă. Aşteptam cuminte, cu fundul spre el, întinsă pe masa de masaj. I-am simţit penisul pe la spatele meu. Mi-am băgat o mâna între picioare frecându-mi clitorisul. Sebi a pus mâinile pe fesele mele şi a tras de ele în direcţii diferite. După câteva momente penisul şi-a făcut loc printre labii… dddaa…

De cum a intrat a început să se mişte energic, tot mai rapid. Aveam pe buze cuvintele ce doream să i le spun… daaa, e bine, mai repede

Nu ştiu dacă îmi citea gândurile, dar sigur mă cunoaşte foarte bine şi ştie ce vreau. În ritmul lui, îmi frecam clitorisul tot mai rapid. Gâfâiam destul de tare. De parcă nu eram suficient de bine îmbibată cu ulei, Sebi a luat sticla şi a lăsat să curgă puţin pe fese.

Imediat a pus palmele pe fesele mele şi a început să-l întindă peste tot, în timp ce se mişca energic înainte şi înapoi. De câteva ori m-a plesnit peste fese… uuuff… ddaaa… momentul a fost precum cireaşa pe tort… aahhh… tremurând cu mâna între picioarele mele.

Nu s-a oprit vreo clipă din mişcări. Îl auzeam şi pe el gemând la spatele meu. Gemetele erau tot mai prezente. A pus mâinile pe şolduri, strângându-mă ferm. Se lovea de mine cu putere… dă-i, nu te lăsa… aahhh… şi-a scos penisul, la scurt timp… sperma caldă s-a scurs printre fesele mele.

Am stat un pic mai mult decât de obicei. Bine că nu a avut o programare imediat după mine. Am avut timp să fac un duş mai lung. După ce m-am îmbrăcat, înainte să plec a urmat o nouă serie de discuţii amicale… telefonul a sunat din geantă, era soţul.

L-am sunat mai târziu spunându-i că nu l-am auzit din pricina faptului că eram la un magazin şi se auzea muzica în boxe. Şi uite aşa a trebuit să ajung şi la cumpărături, să-mi cumpăr ceva, să pară credibilă minciuna mea.

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „S-o crezi tu că mă laşi nerezolvată!”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura