Fericirea mea, eşti tu!

Abia intrasem în casă cu soţul meu, când, a sunat telefonul ce se afla în buzunar. Primisem un mesaj de la Cătălina. Soţul meu nu înţelegea de ce sunt atât de entuziasmată că mi-a trimis un mesaj… nu are de unde să ştie el! Fusese plecată cu soţul ei să facă Crăciunul departe de casă, iar acum s-a întors şi eram nerăbdătoare să ne vedem, să povestim şi… să ne iubim, aşa cu o facem de fiecare dată… 

– Dragă, ştii că a fost plecată cu soţul ei la munte. Acum s-a întors şi mi-a trimis un mesaj că a ajuns cu bine acasă.

A strâmbat puţin din nas. Nu înţelegea… de ce trebuia să mă anunţe că a ajuns acasă. Dacă ar ştii el ce simţim noi una pentru alta, ar înţelege, dar nici nu vreau să afle. Parcă este mai interesant dacă ştim doar noi două. Eu, Cătălina şi patul în care ne-am iubit de atâtea ori… dacă ar avea gura, ar avea ce povestii.

Aş fi vrut să mă duc imediat la ea, să ne strângem în braţe şi să ne sărutăm ca şi când ar fi trecut ani, nu doar câteva zile. Îmi era dor de ea, de trupul ei, să mă joc cu sânii… să-i mângâi şi să-i sug sfârcurile… între coapsele ei să mă cuibăresc, alintându-i piersicuţa dulce cu buzele şi limba… aahh.

Ştiam că vrea să merg la ea, dar nu puteam să plec de acasă, mai ales că soţul meu devenise un pic suspicios. M-am dezbrăcat iute de haină, m-am descălţat. Alex s-a dus direct în sufragerie, ocupând locul de pe canapea din faţa televizorului.

Eram la bucătărie, am pus mâna pe telefon şi am sunat-o:

– Bună Cătălina… cu o emoţie adolescentină şi vocea tremurând.

– Bună Suzana, ce faci? Mă gândeam la tine. Ghiceşte ce fac acum!

În prima fază nu mi-am dat seama, dar apoi am realizat că se afla în cadă în timp ce vorbeşte cu mine. M-am asigurat că Alex se afla în sufragerie, apoi i-am spus… şoptit:

– Mi-e dor de tine!

– Şi mie… ştiam că te vei bucura să-mi auzi vocea. Aş fi vrut să te am lângă mine… chiar acum, cu mine în cadă… doar noi două, să ne spălăm una pe alta… aahh…

– Da… aahh… ştiu, aş fi venit, dar nu pot să plec aşa. Pot să trec mâine pe la tine, ce zici?

– În seara asta este EL acasă, nu ar fi fost posibil. Mâine te aştept pe la mine… EL lucrează mâine, este de gardă.

– Bine, hai că vorbim mâine. Pa, te pup.

A doua zi, m-a sunat pe la ora 10. Să-mi amintească să vin la ea. Nici nu avem cum să uit, cu greu adormisem noaptea trecută cu gândul la ea şi la momentele noastre de tandreţe. Eram îmbrăcată şi gata să ies pe uşa când m-a sunat.

De cum am ajuns, m-a întâmpinat la intrare cu o îmbrăţişare şi un sărut dulce pe buze. Intrasem în casă, uşa am trântit-o în urma noastră, Cătălina a răsucit cheia, apoi a sărit în braţele mele căutându-mi gura cu a ei. Nu m-a lăsat nici să mă dezbrac de haină, dar i-am răspuns cu aceleaşi gesturi.

Cu greu ne-am separat una de alta. Prinsesem ocazia, era momentul să dau jos de pe mine haina şi să mă descalţ. Cătălina m-a luat de mână şi m-a tras după ea în dormitor. Ei i-a fost simplu să arunce capotul de saten ce-l avea pe ea. La mine a durat un pic mai mult până am rămas dezbrăcată, venisem de afară.

A venit spre mine, mâinile mă apucase de fund, cu buzele mă săruta scurt… împreună mergeam către pat, ea fiind cea care conducea “dansul”. În pat s-a urcat peste mine, punând mâinile direct pe sânii mei, apoi mi-a căutat gura… apăsa peste buzele mele, limba parcă dansând în interior.

Cu simţ de răspundere am pus mâna pe fesele ei şi strângeam cu putere. S-a ridicat în genunchi, continuând să ne sărutăm, în timp ce cu o mână mă mângâia pe cap. Din instinct, cu ochii închişi, i-am căutat sânii. I-am prins din lateral şi trăgeam uşor de ei.

S-a aşezat înapoi peste mine, îşi pusese mâna pe gâtul meu, mângâindu-mă. Am simţit-o că vrea să facă altceva, dar nu se putea abţine. Tot timpul îmi oferea câte un sărut… şi încă unul, încă unul. Zâmbeam amândouă de situaţie.

Cătălina m-a sărutat pe bărbie, m-a muşcat uşor, apoi a coborât cu săruturile pe gât, alunecând uşor pe trupul meu până a ajuns la sâni. Mi-a prins cu buzele fiecare sfârc şi a început să-l sugă, îl ţinea uşor între dinţi… aahh… în timp ce cu limba îl lovea rapid.

O mână a ajuns între picioarele mele, masându-mi uşor labiile… ddaahh… mi-am băgat mâna în părul ei şi o apăsam pe cap. Degetele s-au oprit la clitoris, masându-l din ce în ce mai rapid. Nu mă puteam abţine… respiram cu greutate, arcuindu-mi trupul în toate direcţiile.

A lăsat sânii în urmă. Cu săruturi din loc în loc a ajuns între picioarele mele. Nu s-a grăbit. Întâi mi-a sărutat labiile, apoi clitorisul, privind la mine să-mi vadă reacţiile. Poziţia trupului şi mâinilor arata de parcă mă predasem. Mă lăsasem pe mâna ei fără să mă implic în vreun fel.

Cu ochii mari se uita la mine, testând cu limba zona clitorisului aşteptând să vadă fiecare reacţie pe care o aveam. Închisesem ochii, nu reuşeam să mai am contactul cu ea. Îşi lipise buzele de păsărica mea, cu limba îmi stimula clitorisul… aahh… îşi băgase mâinile pe sub picioarele mele cu palmele aşezate pe abdomen, apăsând uşor.

Nu mai ştiam ce vreau. Plecasem de acasă cu gândul să o sărut pe tot trupul, dar acum eu eram cea care stăteam întinsă şi primeam plăcere din partea ei şi pentru nimic în lume nu vroiam să se oprească. Tremuram toată.

Dintr-o dată s-a oprit. Am vrut să mă ridic spre ea, dar m-a oprit. A băgat un deget în interior, apoi al doilea. Se uita fix la mine… degetele alunecau rapid în mine… aahh. Nu am mai rezistat şi i-am spus printre gemete:

– Urcă-te pe mine!

Nu a aşteptat să-i spun a doua oară. S-a răsucit într-un 69 perfect. Coapsele îmi mângâiau obrajii, “buzele” se lipise de gura mea. Erau fierbinţi. Cred că se “încălzise” până să vin eu. Îşi mişca bazinul în sus şi în jos. Am prins-o de mijloc… palmele alunecau pe trupul ei.

Cătălina îşi lipise gura de vulva mea. Limba mă pătrunse… culegea nectarul… aahh… Se lăsase peste mine cu toată greutatea, aproape că nu mai aveam aer. La puţin timp s-a ridicat în poziţie verticală şi continuă să se mişte înainte şi înapoi, frecându-şi clitorisul energic de buzele mele.

Nu puteam să văd, dar eram sigură că-şi masa sânii. S-a aplecat în faţă, a băgat două degete în vaginul meu… le mişca rapid. Degetele umezite alunecau în voie… aahh… continuă să îşi mişte bazinul… aproape neîntrerupt. Mi-am ridicat mâinile pe lângă trupul ei… căutându-i sânii. Am apucat-o de sfârcuri, trăgeam de ei fără milă.

Ritmul mişcărilor ei devenise tot mai rapid. Nu se putea concentra la două lucruri în acelaşi timp. Şi-a scos degetele din mine. Gemetele firave se transformase în ţipete. A urmat un ţipăt lung… aahhh… apoi s-a oprit brusc.

O ţineam de coapse să nu se ridice. Limba intrase adânc… ea tremura, respira cu dificultate. S-a lăsat peste mine… şi-a băgat capul între coapsele mele… gura flamandă se lipise de labiile mele. M-am întors pe o parte, prinzându-i capul între coapsele mele.

Era momentul meu să deţin controlul. Cu mâinile o apăsam pe cap tot mai tare. Poziţionasem clitorisul pe buzele ei… ddaa… îmi mişcam bazinul tot mai energic. Trupul îmi tremura puternic, aveam ochii închişi şi gura uşor deschisă… gemeam puternic cu capul băgat în pernă… încordată la maxim… obosisem puţin… cu un ultim efort… aahhh… spasmele orgasmului au fost foarte puternice, încât nu reuşeam să mă opresc din mişcări.

După ce mi-am revenit puţin, mi-am băgat capul între coapsele Cătălinei. Lipite una de alta, am savurat din plin feminitatea celeilalte. Cât de mult îmi lipsise. Ea s-a ridicat prima, a venit la mine, m-a luat în braţe şi m-a sărutat pe buze, pe obraji şi pe frunte. Nu aveam de ce să ne grăbim. Aveam toată ziua la dispoziţie.

Mi-am amintit de ce vorbisem cu o seară în urmă. I-am propus să ne băgăm în cadă. A acceptat imediat. Ştia că nu însemna doar să ne spălăm una pe alta. Era doar un preludiu pentru partea a doua… un început pasional în cadă, ca apoi să ne mutăm iar în dormitor.

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura