Sora celui mai bun prieten (1)

În fiecare an Nicu ţinea numeroase petreceri la el acasă, de mult ori fără un scop anume. Era de părere că… viaţa este scurtă şi trebuie să ne distrăm acum, să profităm acum cât mai putem… apoi, când vom avea responsabilităţi nu o să mai putem. Nu pot spune că era o idee greşită, dar uneori cam exagera cu petrecerile. M-a anunţat cu două săptămâni înainte… să nu cumva să lipsesc de la petrecerea lui, mai ales că părinţii lui erau plecaţi şi era toată casa la dispoziţie. …

Fiind destul de mare acum, părinţii lui erau plecaţi mai tot timpul, aşa că nu se punea problema să fim deranjaţi, ne puteam distra în voie. Sincer, nu prea aveam chef să merg la petrecerea lui. Nu aveam starea necesară pentru aşa ceva, mai ales că nu aveam mult timp de când mă despărţisem de Mihaela. Din grupul nostru de prieteni, nu toţi erau într-o relaţie, dar asta nu mă făcea să mă simt mai bine.

M-aş fi comparat cu cei care formau un cuplu şi mi-ar fi pierit cheful de distracţie. La insistenţele lui, am acceptat să merg până la urmă. Toată seara a stat mai mult pe lângă mine… hai să bem, hai să dansăm… şi uite aşa uităm de necazuri. În aglomeraţia de la petrecere, am reuşit să mă strecor printre invitaţi şi m-am dus către balcon. Speram să nu mai stea pe capul meu.

Pe balcon, priveam spre cerul înstelat fără să mă gândesc la ceva anume. Din când în când mai luăm o gură de bere. S-a auzit uşa de la balcon deschizându-se. Am crezut că m-a găsit şi aici, dar nu era el, era sora lui mai mică, Narcisa. Inima îmi venise la loc că nu era el. Îmi trecuse prin minte scena în care el mi-ar fi zis… hai bă să ne distrăm, ce cauţi aici?

Pe Narcisa o consideram doar sora prietenului meu şi atât. De când eram adolescenţi i-am făcut o promisiune lui Nicu să nu mă dau la sora lui. Eu ca prostul, am promis. Acum era o femeie minunată. La cei 22 de ani ai săi, te lasă cu ouţele umflate, dacă pofteşti prea mult.

Discuţia dintre noi relaxată. Văzându-mă că privesc spre cer a început şi ea să facă acelaşi lucru. Parcă mă copia. Privea în sus şi mai lua câte o gură de bere. Încerca să mă binedispună, făcând mici glumiţe. Din când în când a reuşit să-mi schiţeze câteva zâmbete în colţul gurii. Ca un idiot am întrebat-o:

– Te-a trimis Nicu ca să mă simt bine la petrecere?… nu m-a scăpat din ochi toată seara, abia am reuşit eschivez.

– Ce te face să crezi că m-a trimis el? Poate că eu am vrut să fiu în preajma ta.

– Cum aşa? De ce să vrei asta?

Nu mi-a răspuns. În schimb s-a întors şi a vrut să plece. Am prins-o de braţ, mi-am cerut scuze şi i-am spus să mai rămână, în timp ce ne priveam ochi în ochi. După acest moment starea mea de spirit s-a schimbat. Parcă doream să intru în graţiile ei după gafa pe care o făcusem. Eram mult mai activ la vorbă, micile glumiţe veneau de la sine. Mă bucuram în sinea mea când o vedeam că râde.

Distanţa dintre noi s-a micşorat fără ţin seama. Am crezut că era doar o coincidenţă. La un moment dat mi s-a părut o idee bună să mă pun în şezut cu spatele lipit de balustrada de beton a balconului. Imediat s-a aşezat şi ea, aproape lipită de mine. Discuţia dintr noi a continuat în acelaşi mod, deschisă şi un pic amuzantă. Când şi-a aşezat capul pe umărul meu am avut o reacţie ciudată. Ca dintr-un pocnet din degete, Narcisa se transformase în mintea mea. Nu mai reprezenta sora celui mai bun prieten. Instinctul masculin o vedea ca pe o posibilă parteneră de sex.

Încercam să las impresia că nu s-a întâmplat nimic încercând să par cât mai natural. Nici ea nu se lăsă mai prejos, a mers mai departe. Îşi băgase mâna pe lângă braţul meu iar eu nu ştiam cum să interpretez acest moment. Se ducea în mine o luptă… vroiam şi nu vroiam… în acelaşi timp. Gândul că… am promis… mă făcea să nu doresc asta.

Se cuibărise toată în braţele mele. Penisul se trezise din amorţire. De câteva ori am tras de prohab ca să-l aranjez un pic. Mă deranja. Ea a continuat… s-a întins pe betonul rece de-a lungul balustradei, iar capul l-a aşezat în piciorul meu. În astfel de momente, la cel mai mic stimul, gândurile perverse îşi fac apariţia. Din infinitatea lucrurilor din univers puteam să mă gândesc doar la un sex oral.

Penisul crescuse mai mult. Chiloţii mă strângeau. Acum nu mai puteam să mai pun mâna să trag de el să-l aşez puţin, ar fi fost penibil să mă trag de sculă în timp ce capul ei stătea aşezat pe coapsa mea stângă. A vrut să lase impresia că nu stă bine, apoi s-a urcat un pic mai sus cu capul… exact acolo unde mă ardea mai tare. Eram convins că îşi va da seama de erecţia mea. Eram puţin nesigur pe mine în acele momente.

– Stai puţin… vreau să te întreb ceva… pot?… a spus ea, parcă dorind să schimbe subiectul.

– Da, de ce nu…

– Dacă mă placi de ce nu mă săruţi?

Întrebarea m-a luat prin surprindere. Câteva momente m-am chinuit să-mi găsesc cuvintele. Într-un final i-am răspuns:

– Te plac… dar mai mult ca sora lui Nicu, nimic mai mult… vrăjeală din partea mea. Deşi am fost prins cu mâţa în sac, tot nu aveam curajul să fiu sincer până la capăt. Nici ea nu a crezut spusele mele.

– Ce vrăjeala pe tine…?!… aşa se spune acum?… dar de erecţia din pantaloni, nu spui nimic?

M-a prins, nu aveam ce să mai spun. Narcisa a aşteptat răspunsuri de la mine, dar acestea nu veneau. S-a ridicat de pe mine, s-a poziţionat în faţa mea. Fără să spună nimic s-a întins şi m-a sărutat pe buze. Intenţia de a mă eschiva era doar în mintea mea, în realitate, asta îmi doream, dar cu jumătate de gură.

Instinctul îşi cerea partea, mai doream să gust din buzele ei cărnoase, pe care le vedeam acum mai senzuale ca niciodată. Miimile de secundă de după sărut păreau să dureaze foarte mult. Trebuia să iau o decizie… este sora prietenului meu sau aahh, ce mult o doresc pe fata asta. Nici timpul nu ţinea cu mine, nu puteam să mă gândesc la nesfârşit.

Oricând putea să se ridice şi să plece… stricând toată magia de până atunci. Cuprins de dorinţă, i-am prins capul între palme şi mi-am lipit buzele de ale ei. Braţele ei m-au cuprins, săruturile flămânde ne-au aprins şi mai tare. Părea că suntem doi îndrăgostiţi şi am lipsit o vreme unul de lângă celălalt.

Curând aveam să-i simt sânii lipiţi de mine. Am realizat că nu purta sutien. Oare chiloţi are pe ea?… mă bântuia gândul în acele momente. Nu am stat mult pe gânduri. Mâinile mele şi-a făcut de cap pe trupul ei. Mi-am băgat mâinile pe sub bluziţa lălâie… sânii că două mere stăteau cuminţi în palmele mele, mângâindu-i uşor.

O mână a coborât uşor pe pieptul meu, a tras de tricou în sus până l-a scos din pantaloni… mi-a atins pielea. Tiptil, a urcat încet aşezând mâna pe pieptul meu. M-a mângâiat puţin apoi a început să coboare tot mai mult… până la prohab. M-a prins de penis prin pantaloni. Strângea uşor, parcă dorea să-i simtă tăria.

Cu cât strângea mai tare cu atât penisul lua proporţii nebănuite. A trebuit să o opresc. Durerea devenise insuportabilă. Mi-am desfăcut nasturii la pantaloni şi am scos penisul afară. Eliberat de strânsoarea chilotului mă simţeam mult mai relaxat. Narcisa a întins mâna şi mi-a prins penisul. Îl cuprinsese cu toată mâna, făcând mişcări lente, înainte şi înapoi.

Vroiam să ajung şi eu între picioarele ei. Mâna a coborât rapid, i-am atins coapsele, şi-a făcut loc pe sub fustiţa în ton cu bluza… am înaintat uşor, trecându-mi degetele peste pielea fină ce te invita să vrei mai mult. Credeam că voi întâlni o pereche de chiloţei în calea mea. Surpriză! I-am atins labiile cu degetele, apoi mi-am lipit toată palma de feminitatea ei.

– Nu ai chiloţei pe tine?… am întrebat eu curios…

– Nu, nu am… nici nu avem nevoie de ei… mi-a răspuns, zâmbind uşor…

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.